- 21 Ekim 2011
- 10
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
özlem alper diye yazdım ama bir dünya isim çıktı. hangisini ekleyeceğimi bilemedim
rica ederim canımm.eger bi mahsuru yoksa adını söle seni faceden kaydedeyim.orda eski burnumu da görürsün :))
zuhalcim bu söylediklerin o kadar önemli ki benim için resmen ameliyatın gidişhatını belirliyorsun :)
ne kadar zor ya bu karar aşaması doktor konusunda .
Bide bu albümleri görmek için 25 mesaj olması gerektiği olayı beni sinir etti
cnm bende oldum ankarada. burnum kemerliydi simdi 2. haftam doldu. cokkk memnunum ! daha da guzel olur eminim..
ben serdar ozturke olmadim. daha dogrusu guzel seyler duymadim. bu nedenle vazgectm diyebilirim. nedense 10 tane pozitif yorumun karsisinda tek 1 veya 2 negatif yorum okudugun zaman insan hemen panik olup vazgecebiliyor. oysa bu o doktorun kotu oldugunu gostermez..ama ben serdar bey hakkinda baya bi negatif seyler okuduktan sonra. degistirme karari aldim. Ve ameliyatimi Nebil beye oldum.. tabi o doktor icinde 1 veya 2 negatif seyler okudum ama yinede kararimdan donmedim cunku her doktor icin negatif veya pozitif yorumlar yapildigini anladim..bu yuzden de kendimi daha fazla yormamak icin nebil beye oldum ve hiiiiiiiiiic pisman degilim.
profil resmime bak istersen. tabi daha cok yeni ama su hali bile muhtesem diyebilirim. ben dogal duz cok hafif kalkik bi burun istedim. ama son derece dogal olmaliydi. ve burun deliklerim tuzluk ve biberlik gibi olmamaliydi...sonucundan cok memnunum.
cok da iyi bi doktor diyebilirim cok ilgili. tum ekibi oyle
serdar beyle ilgili nerde bi olumsuz bi yazı okudun ben serdar beye olmadan önce gerek burdan olsun gerek diğer sitelerden olsun araştırdım hiç olumsuz bişey okumadm ve yüzyüze görüşmeye karar verdim gerçekten konşmasıyla insana çok güven veriyo ve yaptığı amelitaları gösterdiği çok doğal burunlar yapmış çok şükür boşa çıkmadı güvenim benim ameliyatımda 1 aydan fazla oldu olalı hiç ağrım olmadı morluklarım şişliklerim 2. haftadan sonra geçti benim için önemli olan doğal bi burun olmasıydı ölede bi burnum oldu ama tabi daha tam oturcak oda 6 ayı bulur ödemlerim falan var masaj verdi doktor bey onu yapıyorum yani bilmiyorum bence çok başarılı zaten gatada da görevli ayrıca nerdeyse hergün ameliyatı oluyo hatta günde peşpeşe 3 ameliyatı bile oluyo yani bayağı bi deneyimli buda çok önemli
hayatim ben cidden olumsuz seyler okudum ama dedim ya her doktor icin olumlu olumsuz seyler yaziliyor.
sevindim ameliyatinin basarili gecmis olmasina. benimkide basarili gecti. onemli olanda bu bence.
sonucta basarisiz bi sonuc ta cikmis olabilirdi sonra da isimiz yok revizyon derdine dusecektik hehehe neyse gecmis olsun sana da bana da. darisi diger arkadaslarin basina..
Bunu gerçekten çok isterim canımm ama ben facebook kullanmıyorum maalesef, hiç açmadım şimdiye kadar... =)
Ben Özge Solak... =)
Kızlar banyo durumunu ne yaptınız ameliyattan sonra?? =)
ameliyattan sonra bir hafta boyunca yapamıyosun banyo.ben o zaman içinde saçlarımı yıkatmıştım.sonra alçı çıkıp atel takıldığı zaman rahatlıkla yapabilirsin demişti serdar bey bana.hatta daha iyi oluyo yumuşayıp çıkarken de canını acıtmıyo.
ameliyattan sonra bir hafta boyunca yapamıyosun banyo.ben o zaman içinde saçlarımı yıkatmıştım.sonra alçı çıkıp atel takıldığı zaman rahatlıkla yapabilirsin demişti serdar bey bana.hatta daha iyi oluyo yumuşayıp çıkarken de canını acıtmıyo.