Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

doktorumuzun hakkını yemeyın ! kendisine dair ciddi manada hiç bir olumsuz yorum bende görmedım ve cok uzun bir zaman arastrdım,ankarada olmadıgm halde kendısı hakknda söylenn öözellikle pozıtıf yorumları gördukten sonra serdar beyde karar kıldım ve olalı 8 ay bıle olacak. kendısının hastaları türkıyenın her yerınden sadece ankara değil..gercekten işinn hakkını veren bi cerrah gerek hastalarına karsı tutumu gerek yaptıgı amelıyatlar olsun çok taktıre layık,..helekı bu sıtede ben olmsuz bı yorum hiç görmedim...tabıkı altı ay dolmadan once herkeste ufak tefek sıkayetler olabılır..ama aklı basında olan ve burun amelıyatyla ılgılı yeterınce araştırma yapmış olan bir kişi bu süreçte yapılan yorumları olumsuz olarak değerlendirmez..kusura bakma arkadasm sert cıkısımın tek nedeni ''baya'' bi terimi çok yanlış olmuş insanlar bunu yanlış anlayabılır ...kendısını çok seven bir hastası olarak bu yorumunu kabul edemedim..

yine de jivaluna kraldan çok kralcı olmamak lazım,bir şey oluyor,doktoru kendinden çok savunuyor insanlar.ama arkadaşın dediği doğru.ben de en son bir iki hastasını gördüm serdar beyin,burda olmaları gerekmez illa ,başka bi platformda rastladım ve kızın burnu iyi olmadı,revizyonunu da serdar beye olacaktı hatta.ve yaptığı burunları da artık beğenmemeye başladım tek tip yapıyor.serdar bey burda baya şişirildi bence,bu kadar abartılmamalı diye düşünüyorum. belki reklamından para alanlar var ve onlara zaten diyecek bişey bulamıyorum,insanların aklını karıştırmasınlar.

Bak simdi yaa!

Ben de Serdar Bey e ameliyat olmaya karar vermistim tam da!
Zaten reklam yorumlardan nefret ediyorum. Cok vicdansiz geliyor bu tutum!

İnanilmaz aklim karisti simdi benim de!!

Bak simdi yaa!

Ben de Serdar Bey e ameliyat olmaya karar vermistim tam da!
Zaten reklam yorumlardan nefret ediyorum. Cok vicdansiz geliyor bu tutum!

İnanilmaz aklim karisti simdi benim de!!

yok mulan senin aklın karışmasın.ben sadece Serdar beyin o kadar abartılacak bi yeteneği olmadığını düşündüğümü söylemeye çalıştım.yani normal,standart düzeyde bir estetik cerrah bence.Yaptığı burunları abartmaya gerek yok,o da başarılı da olabiliyor ameliyatlarda başarısız da,onun yaptığı güzel burunlar da gördüm güzel olmamış olanları da.hiçbir doktor dört dörtlük değil.

Son düzenleme:
mesela jivaluna arkadaşımızınki güzel oldu,zaten o sadece ucu için ameliyat oldu.ama güzel olmamış olanları da gördüm.

Arkadaşlar birileri diyoki doktoru için reklam yapıp para alanlar var diyor bakın ben kendi adıma konuşuyorum size yemin ediyorumki ben böle bişey için para falan almıyorum serdar beyin yanınada onu tanıyarak gitmedim burdan yorumları okudum ve diğer sitelerdende yorumları okuyarak onda karar kıldım çünkü en ufak olumsuz bi yorum görmedim başka doktorlarada baktım mesela bazılarındada olumsuz yorum görmedim ama bilgilerine baktığımda deneyim olarak yeterli görmedim hem aradıklarımda oldu mesela korkularımı dile getirdim resmen ameliyat olma o zaman dediler serdar beyi aradığımda bana çok güven verdi ve yüzyüze görüşmeye gittim inanın görüşmeden sonra kafamda acaba diye bişey kalmadı gerçekten insana güven veriyo işinde başarılı bunu kendide diyo bu konuda mütevazi değil yani türkiyede en iyi 2. Doktorum dedi bana:) yaptığı ameliyatlara baktım hepsi doğal ve güzel revizyon ameliyatlarındada başarılı ben ne zaman kontrole gitsem orda hep birileri oluyo ameliyat olanlarla bile konştm hiç bi problem olmadı dediler mesela biri kıbrıstan gelmişti yani her yerden gelen oluyo herkes çok başarılı diyo ben hastanedeykende araştırdım hemşirelere falan sordum ameliyat olmadan önce . Ameliyattan sonrada hiç ağrım olmadı tabiki nefes konusunda problem oluyo tampon alındıktan sonrada tam nefes alamıyosunz burnunuz şiş oluyo çünkü ağızdan ilk günler zor olsada sonra alışıyosnz zaten zamanla şişlikte gidiyo hem nerdeyse her gün ameliyatı oluyo bu çok önemli deneyim açısından hatta geçenlerde kontrole gittiğimde peş peşe 3 ameliyata girdi ayrıca gatada görevli kendisi ve prof ünvanını aldı karar sizin yinede...

Her doktor öven reklam yapıp para kazanmakla suçlansa bazı doktor topiklerini kapatmamız gerek.. Reklamı az çok ayırt edebiliyoruz arkadaşlar merak etmeyin . Aklı başında olan üyelerimiz de hangi yazılana inanıp hangilerine inanmayacaklarının ayrımına varıyorlar zaten

arkadaşlar, ben de serdar beye burun ameliyatı oldum,5 ay oldu,daha önceki sayfalarda memnuniyetimi uzun uzun anlatmıştım zaten,serdar beyi ben de bazı arkadaşlar gibi kadınlar kulübünde buldum,hiçbir olumsuz yoruma da rastlamadım hakkında.,ameliyatımın ilk 1,5 -2 ayında acaba yanlış mı yaptım gibi bir korkuya kapılmıştım ama çok şükür yersiz bir korkuymuş,daha önce de yeni halimin fotolarını eklemiştim bikaç tane,eski halim yoktu o resimlerde,şimdi bikaç tane yine eski ve yeni halimin resimlerini ekliycem,ortalıkta, herkesin gördüğü yerlerde resmimin olması benim de hiç hoşuma gitmez ama sırf serdar beyin başarısını göstermek için bu resimleri 2.kez koyucam,albüm oluşturamıyorum,msj.sayım yeterli olmadığı için,lütfen yanlış anlamayın kimsenin reklamcısı filan değilim ama Allah aşkına resimlere bakın da karar verin.beni bu hale dönüştüren bi insanı ben nasıl kötülerim,ya da kötülenmesine izin veririm,karar sizin...

Eklentiler

• $375257_2394012967233_1158182417_32196640_934634831_n.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 90
  • $12668_1179274319526_1158182417_30460004_3707228_n.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 87
  • $47837_1431316740429_1158182417_31019453_6412161_n.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 85
  • $379566_2556008177012_1158182417_32258026_1535206752_n.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 84

1. ve 3. resim yeni...2. ve 4. resimler eski halim...

serdar beyle ilgili hiçbir kötü yorum okumadım hatta yorumlar o kadar iyi ki insanları ikna edecek derecede. bir çok insan bu sebepten doktorla görüşmeye gidiyor, ben dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…