Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kemer alındı ve kısaltıldı burnum. hem derının kemıge yapışmasını önlemek, hem de ödemlerı dagıtmak ıcın yapılıyor masaj.

evet bide benim burnumun ucu biraz sola bakıyodu dengelemek içinde yapıyorum serdar bey masaj olmazsa burun eski halini almaya çalışır dedi ben sabah akşam yapıyorum sen öğlende yaptınmı ben belki zorlanırım diye yapmıyorum ama düzenli olarak sabah akşam yapıyorum

bana gunde 3 kez, her bir hareketı otuzar kez yapmamı soyledı. çalıştıgım ve yogun oldugum için malesef sabah ogle akşam seklınde duzenlı aralıklarla degıl ama daha kısa aralıklarla da olsa gunde 3 kez yapmaya calısıyorum. kaç kez ne şekılde dedıyse doktor,aynı sekılde yapmaya calıs cnm.

canım ne yaptın, oldun mu amelıyat...

3,5 ay önce oldum ben,artık eskı tür tampon kullanıldıgını sanmıyorum. siz ne tür tampona bakmıştınız:)

Benim burnum biraz büyük, işlem biraz çok olacağı için kemiği desteklemek adına silikon tampon kullanmayabilirim sende, demişti de bana, gerçi acıtmam çıkarırken dedi, güveniyorum ama sadece tecrübeli birinden biraz bilgi almak istemiştim... =)

acısa bıle ne kadar acıyabılır ki, burun uyusuk oluyor hem, çok hıssedecegını sanmam... doktor dıyorsa bır bıldıgı vardır:) bana da burun kanatlarını belkı kısaltırım belkı kısaltmam, amelıyat sırasında karar verecegım demıstı, sonra amelıyatta gerek gormemıs ve kesmemıs mesela, buyuk de durmuyor, sende de duruma göre kullanmaz belkı..

Teşekkür ederim tatlım, hayırlısı inşallah... =)

Teşekkür ederim tatlım, hayırlısı inşallah... =)

amelıyata kesin karar verdıysen, doktoru da sectıysen en önemlı aşamaları atlatmıssın demektır, cunku bunlar zor bır surectı benım ıcın de gercekten... amelıyat ise atlatılıyor bır sekılde, ilk üç gün bıraz zorluyor, sonra gerısı gelıyor...

Kızlar Serdar Bey sizde ne tür tampon kullandı? =)

bendede silikon tampon kullandı çok şükür gün hafta derken dün 1 ay oldu ameliyat olalı ama hiç ağrı çekmedim 3. haftamda kontrole gittiğimde bi bayan vardı zaten serdar beyi hiç boş bırakmıyolar 3 hafta olmasına rağmen çok iyi görnysn demişti daha bi mutlu oldum:)) yani ne ağrım oldu nede uzun süre morluk şişlik oldu ilk hafta oluyo doğal olarak ama geçiyo sonra eee ameliyat bu o kadar olcak ama sonuca bakmak önemli inş. zamanla oturcak güzelleşecek ama doktor seçerken bende çok zorlandım kimseyi tanımıyorum yüzyüze görüşmek daha iyi oluyo serdar beyle yüzyüze görüşüpte hala karar veremeyen kimseyi tanımam hem işinde başarılı hem gerçekten güven duyuyosun:)

Teşekkür ederim tatlım cevabın için, her şey gönlünce olur inşallah, darısı benim başıma... =)

Bende gecen gün gittim muayenehaneye, Serdar Bey ile kısaca konustuk. Ankarada pek vaktim olmadıgı için Ferruh Bingül'e ve Serdar Bey ile görüşme fırsatım oldu. Her ikisine de olumluyum. Ne zaman karar veririm bilemiyorum. Ama ocak gibi düşünüyorum.

Revizyon ameliyatı aklımdan bile gecmezken pat diye gündemim oldu!! İlk ameliyatımı KBB ci yaptı. Tam 1 yıl oldu. Sola dogru cok hafif bir eğrilik var ve burun sırtım cok kavisli. Doktor bey bir çok insanın bu burun ile cok memnun olacağını ama istersem düzleştirip doğallastıracağını söyledi.

Üyelerin fotosu olmadıgı için zor karar veriyoruz

canım doktor seçimi zor bi karardır bende çok zorlandım serdar beyi internetten araştırdım hiç bi olumsuz bişey görmedim profilinden bilgilerine baktım deneyimi önemliydi ama bunlar yeterli değildi tabi yüz yüze görüşmek çok önemli yaptığı ameliyatları gösterdi hepsi doğal ve çok güzeldi konuşmasıylada insana güven veriyo ben görüşmeden sonra hiç tereddüt etmeden serdar beye olmaya karar verdim en önemlisi bu bence kafanda acabanın olmaması ameliyatımda başarılı geçti 1 ay oldu ameliyat olalı şuan bile gayet iyi görünüyo ki 6 ay falan geçmesi gerekiyomş şişliğin uyuşmanın geçmesi için karar senin

tesekkür ederim canım. ne güzel yazmıssın..

ben ilk ameliyatımı hiç arastırmadan yaptırdıgım için canım yandı. serdar bey benim ameliyatsız fotografımı görünce, ne güzel burnun varmıs neden böyle bir şey yaptın bile dedi.
benim tek korkum hemen işe başlayamam. revizyonda çok şiş, morluk oluyor mu bilmiyorum. ilk ameliyatım zor gecti.

bu da zor gecer mi, 2-3. gün ders çalışmaya başlayabilir miyim acaba? sınava hazırlanıyorum da :)

Ankara'da...

Peki silikon tampon kullanmadığı var mı?

fatihim sanırım aradıgın şahıs benim bende silikon tampon kullanılmadı ben burunucu oldum daha basıt bı işlemdi onun için olabilir .amaa hiçç acımadı serdar beyin eli çok hafif kendısı demıstı zaten cıkarmadan önce korkuyorum demıstım korkma ben acıtmam dedı zaten doktorum öyle deyınce cıkarılırken acııcakmı dıye düşünmedim bile sanıyelık bıseydı tam tersı cıkınca cok rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…