-
- Konu Sahibi EstetikEditor
tesekkür ederim canım. ne güzel yazmıssın..
ben ilk ameliyatımı hiç arastırmadan yaptırdıgım için canım yandı. serdar bey benim ameliyatsız fotografımı görünce, ne güzel burnun varmıs neden böyle bir şey yaptın bile dedi.
benim tek korkum hemen işe başlayamam. revizyonda çok şiş, morluk oluyor mu bilmiyorum. ilk ameliyatım zor gecti.
bu da zor gecer mi, 2-3. gün ders çalışmaya başlayabilir miyim acaba? sınava hazırlanıyorum da :)
ben ilk ameliyatımı hiç arastırmadan yaptırdıgım için canım yandı. serdar bey benim ameliyatsız fotografımı görünce, ne güzel burnun varmıs neden böyle bir şey yaptın bile dedi.
benim tek korkum hemen işe başlayamam. revizyonda çok şiş, morluk oluyor mu bilmiyorum. ilk ameliyatım zor gecti.
bu da zor gecer mi, 2-3. gün ders çalışmaya başlayabilir miyim acaba? sınava hazırlanıyorum da :)
inş. canım ameliyatı ne zaman düşünüyodun serdar beyle görştnmü
Görüştüm canım, ocakta olucam inşallah... Finaller bitsin ertesi gün... Ama tabii önce final tarihlerimin belli olması lazım... =)
prof olucam dedi ama fiyat artacak falan demedi. işe gittiğim zaman kimse anlamasın istiyorum yaaaa üffffff.. tekrar muhabbeti açılsın istemiyorum.
ferruh bey den vazgectim ama zühtü bey e de bi danısıyım diyorum. ne dersiniz?
ilkinde ilkgördüğüm doktora ameliyat olmustum şimdi de ikinci doktora gidip olayım yaa. olan olsun...
revizyon ameliyatlarım ile tanındım ben diyorum. asker adam ne kadar başarısız olabilir ki???
ya kızlar hiç foto yok mu? doktorunuzu bu kadar seviyorsunuz 1 tanecik albüm yapmıyorsunuz ama!!
sevdiğinizden şüphe duyacağım nerdeyse
Ankara'da...
Peki silikon tampon kullanmadığı var mı?
ilkinde ilkgördüğüm doktora ameliyat olmustum şimdi de ikinci doktora gidip olayım yaa. olan olsun...
revizyon ameliyatlarım ile tanındım ben diyorum. asker adam ne kadar başarısız olabilir ki???
ya kızlar hiç foto yok mu? doktorunuzu bu kadar seviyorsunuz 1 tanecik albüm yapmıyorsunuz ama!!
sevdiğinizden şüphe duyacağım nerdeyse
merhaba fatihim.benim tamponum silikon değildi,ama çıkarırken de hiç acımadı.sadece gıdıklanma hissi oldu.
merhaba fatihim.benim tamponum silikon değildi,ama çıkarırken de hiç acımadı.sadece gıdıklanma hissi oldu.
fotoğraf konusunda da bu siteye çok sık giremediğim için faceden ozlem alper diye eklersen bütün resimlerimi görebilirsin.
özlem alper diye yazdım ama bir dünya isim çıktı. hangisini ekleyeceğimi bilemedim
çoğu tamponu abartıyo banada tampon çıkartılırken acıcak oda 2 3 dakkalık bişey demişlerdi halbuki hiç acıma olmuyo serdar beyde dedi hiç acımayacak diye hatta gıdıklandım ama görmek isterdim uzunluğunu merak etmiştim sonradan bakim dicektim unuttum ama değişik bişey ya:)))
Çook teşekkür ederim, çok merak ediyordum gerçekten, peki senin kendi burnun nasıldı acaba?? =)
Bu arada bana da dedi hoca, ocaktan sonra artacak fiyat diye kızlar...
ÖzlemAlper cok tesekkür ederim. Umarım benim de sorunsuz bir sürecim olur. Revizyon ameliyatı bana cok zor geliyor, nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum.
Çağ hastanesinde mi ameliyat oldunuz sizde?
Veya olan varsa nasıl memnun musunuz? Yatmak zorunda kalır mıyım acaba?