Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

tesekkür ederim canım. ne güzel yazmıssın..

ben ilk ameliyatımı hiç arastırmadan yaptırdıgım için canım yandı. serdar bey benim ameliyatsız fotografımı görünce, ne güzel burnun varmıs neden böyle bir şey yaptın bile dedi.
benim tek korkum hemen işe başlayamam. revizyonda çok şiş, morluk oluyor mu bilmiyorum. ilk ameliyatım zor gecti.

bu da zor gecer mi, 2-3. gün ders çalışmaya başlayabilir miyim acaba? sınava hazırlanıyorum da :)

2.gün mumkun degıl muhtemelen tampon olur ve tampon varken calısman zor olur.yanı ben sahsen calısamazdım ama 3 den sonra cok rahat calısırsın.

ben ilk ameliyatımı hiç arastırmadan yaptırdıgım için canım yandı. serdar bey benim ameliyatsız fotografımı görünce, ne güzel burnun varmıs neden böyle bir şey yaptın bile dedi.
benim tek korkum hemen işe başlayamam. revizyonda çok şiş, morluk oluyor mu bilmiyorum. ilk ameliyatım zor gecti.

bu da zor gecer mi, 2-3. gün ders çalışmaya başlayabilir miyim acaba? sınava hazırlanıyorum da :)

bence bir hafta dınlen, oyle başla çalışmaya, daha hızlı ve çok çalışıp telafı edersın sınava kadar:)

2. 3. günden sonra başlarsın canım yani tamponların 3. gün çıkar ama çıksa bile nefesini tam alamazsn o ders çalışmana engel olmaz ameliyatını ocakta düşünüyosan seneye fiyat artıcak haberin olsun

prof olucam dedi ama fiyat artacak falan demedi. işe gittiğim zaman kimse anlamasın istiyorum yaaaa üffffff.. tekrar muhabbeti açılsın istemiyorum. :KK43:

ferruh bey den vazgectim ama zühtü bey e de bi danısıyım diyorum. ne dersiniz?

prof olucam dedi ama fiyat artacak falan demedi. işe gittiğim zaman kimse anlamasın istiyorum yaaaa üffffff.. tekrar muhabbeti açılsın istemiyorum. :KK43:

ferruh bey den vazgectim ama zühtü bey e de bi danısıyım diyorum. ne dersiniz?

evet prof olduğu için fiyat artıcak bana öle demişti bende işe gittiğim zaman kimse anlamsn isterdim ama ameliyatımın 4. günü işe gittim rapor alcaktım işi aksatmamak adına alamadm yani kötü bi zamana denk gelmişti burnum sarılı gittim ama aşırı şişlik morluk yoktu bence kafan karışmamak yanlış karar vermemen adına serdar beye ol ameliyatı derim işinde gerçekten başarılı gerek hakkında duyduklarım olsun gerek yaptığı ameliyatları görmekle olsun süper bi doktor yani karar senin yinede

ilkinde ilkgördüğüm doktora ameliyat olmustum şimdi de ikinci doktora gidip olayım yaa. olan olsun...

revizyon ameliyatlarım ile tanındım ben diyorum. asker adam ne kadar başarısız olabilir ki???

ya kızlar hiç foto yok mu? doktorunuzu bu kadar seviyorsunuz 1 tanecik albüm yapmıyorsunuz ama!!

sevdiğinizden şüphe duyacağım nerdeyse :KK70:

ilkinde ilkgördüğüm doktora ameliyat olmustum şimdi de ikinci doktora gidip olayım yaa. olan olsun...

revizyon ameliyatlarım ile tanındım ben diyorum. asker adam ne kadar başarısız olabilir ki???

ya kızlar hiç foto yok mu? doktorunuzu bu kadar seviyorsunuz 1 tanecik albüm yapmıyorsunuz ama!!

o şansızlık olmuş canım senin için revizyondada çok başarılıymış yani karar senin ben hakkında olumsuz bişey duysaydım aynen sölerdm çünkü bende doktor seçiminde zorlanmıştm yardımcı olmak isterim dediğin doktorlada görüş karar senin resim ben koymayı düşünmüyorum yani kötü olduğundan değil maşALLAH 1 ay oldu olalı ama şuan gayet iyi koymak isteyen olursa koysun bende merak ediyorum:)))

Merhaba mulan.eğer ameliyat olmaya kesin karar verdiysen emin ol serdar bey çok doğru bir tercih.prof olacak kısa bi süre sonra ve fiyatının da artacağını bana da söylemişti.o söylediğin doktorları ben de araştırmıştım,karar verme süreci gerçekten çok zor biliyorum.bana da burdan bi arkadaş çok yardımcı olmuştu ve sayesinde serdar beyi tercih ettim.iyiki de etmişim gerçekten hem çok doğal bir burnum,hem de çok sorunsuz bi sürecim oldu.çok iyi nefes alabiliyorum.tam 3,5 ay oldu ameliyat olalı.hala ödemlerim var ama artık epey azaldı.serdar bey revizyon ameliyatlarında da çok başarılı,bi çok fotoğraf gösterdi,hepsi de çok güzel ve doğaldı.sorunsuz,yüzüne yakışan,doğal bir burnun olsun istiyosan gönül rahatlığıyla serdar beyi tercih edebilirsin.tabi herkes doğal burun istemeyebilir ama benim için doğal olması çok önemliydi.fotoğraf konusunda da bu siteye çok sık giremediğim için faceden ozlem alper diye eklersen bütün resimlerimi görebilirsin.

merhaba fatihim.benim tamponum silikon değildi,ama çıkarırken de hiç acımadı.sadece gıdıklanma hissi oldu.

çoğu tamponu abartıyo banada tampon çıkartılırken acıcak oda 2 3 dakkalık bişey demişlerdi halbuki hiç acıma olmuyo serdar beyde dedi hiç acımayacak diye hatta gıdıklandım ama görmek isterdim uzunluğunu merak etmiştim sonradan bakim dicektim unuttum ama değişik bişey ya:)))

ÖzlemAlper cok tesekkür ederim. Umarım benim de sorunsuz bir sürecim olur. Revizyon ameliyatı bana cok zor geliyor, nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum.

Çağ hastanesinde mi ameliyat oldunuz sizde?

Veya olan varsa nasıl memnun musunuz? Yatmak zorunda kalır mıyım acaba?

özlem alper diye yazdım ama bir dünya isim çıktı. hangisini ekleyeceğimi bilemedim :KK43:

canım bende bulamamıştım özlemi dediğin gibi bi sürü kişi çıkıyo anca o seni ekler beni buldu benden fazla olmadığı için:)) ben akşam ameliyat olmuştum çağ hastanesinde yapıyo serdar bey ameliyatı akşam olduğum için kaldım orda ertesi gün öğlen çıktım çok memnun kaldım ben hastane çok iyi kaldığım oda falan çok güzel temiz hemşireler ilgili ameliyat olmadan sürekli sorularla bunalttım gerçi:)) ee ilk defa ameliyat olcam daha önceden ameliyat olanlar hakkında sorular sordum nerdeyse hergün ameliyat yapıyomş günde 3 kere peşpeşe yaptığıda oluyoyani doktorun deneyimide önemliydi tabi yani bence rahat ol serdar beye güven

çoğu tamponu abartıyo banada tampon çıkartılırken acıcak oda 2 3 dakkalık bişey demişlerdi halbuki hiç acıma olmuyo serdar beyde dedi hiç acımayacak diye hatta gıdıklandım ama görmek isterdim uzunluğunu merak etmiştim sonradan bakim dicektim unuttum ama değişik bişey ya:)))

Kızlar çok teşekkür ederim, gerçekten abartmışlar tamponu, gerçi serdar hocam da söyledi acımıcak diye sağolsun, inandım zaten ama merak ettim doğrusu olan biri var mı diye... =)

ÖzlemAlper cok tesekkür ederim. Umarım benim de sorunsuz bir sürecim olur. Revizyon ameliyatı bana cok zor geliyor, nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum.

Çağ hastanesinde mi ameliyat oldunuz sizde?

Veya olan varsa nasıl memnun musunuz? Yatmak zorunda kalır mıyım acaba?

rica ederim canım.evet ben de çağ hastanesinde oldum ameliyatı.bende akşam saatlerinde oldugum için o gece yattım ama eger sabahtan olursan öğleden sonra taburcu oluyosun.hiç bir sıkıntın olmayacak emin ol,herşey süper geçecek.hatta ağrım bile olmamıştı benim.serdar bey süper bi doktor gerçekten.zuhalin de dediği gibi günde 3 ameliyata girdiği de oluyo.benden önce bi ameliyata girmişti,çıktı yarım saat sonra da benim ameliyatıma girdi.ben ameliyathaneye çook mutlu girdim ve çok mutlu çıktımm :)) üstelik kalp hastası olmama rağmen her şey süperdi.için çok rahat olsun.bu arada hastane de çok iyi,hemşireler de çok ilgiliydi.ben o geceyi çok rahat geçirdim.hiç pişman olmayacaksın :)

X