-
- Konu Sahibi EstetikEditor
senin burnun harika oldu zaten.
evet daha önce de görmüştüm yüzünüze çok yakışmış yeni burnunuz. ben ameliyat olalı 3 ay oldu. sizinki kadar doğal durmuyo. özellikle de ucu hala şiş. ama daha zamanı var tabi :)
hadi bakalım hayırlısı burnundaki sorunun ne kemermi aldırcan kemikmi
yine de jivaluna kraldan çok kralcı olmamak lazım,bir şey oluyor,doktoru kendinden çok savunuyor insanlar.ama arkadaşın dediği doğru.ben de en son bir iki hastasını gördüm serdar beyin,burda olmaları gerekmez illa ,başka bi platformda rastladım ve kızın burnu iyi olmadı,revizyonunu da serdar beye olacaktı hatta.ve yaptığı burunları da artık beğenmemeye başladım tek tip yapıyor.serdar bey burda baya şişirildi bence,bu kadar abartılmamalı diye düşünüyorum. belki reklamından para alanlar var ve onlara zaten diyecek bişey bulamıyorum,insanların aklını karıştırmasınlar.
cnm saol ya..
valla burda beni bi yemedikleri kalmisti !
serdar beyle ilgili olumsuz yazilar okudugumu soyledim, niyetim kotu degildi. ama bi kac arkadaslarin beni yolmadiklari kaldi hhihi.
yani artik reklam amaclimidir bilmem cok mu sevdiler doktorlari serdar beyi ama, biraz da abartili geldi bana...
yani bende doktorumdan cok memnun kaldim ve burnum her gecen gun daha da guzellesiyor. ama memnuniyetimden baska da birsey yazmadim. ayrica benim doktoruma ameliyat olupta burunlarini begenmemis arkadaslar da olabilir..olur yani.
ama ben abartili sekilde savunmaya gecmem. bir kac arkadasin serdar beyin avukatlagini yaptiklari gibi yani....
aman bosverelim cnm ya..
ama en azindan bari sen beni yalanci cikarmadigin icin cok sagol hayatim
ne demek rica ederim,ben de sen gibi düşünüyorum.yani şunu demek istedim bu çok yanlış,şu yani"doktorun elinden her iş geliyor ,mükemmel doktor yapamayacağı burun yok"tarzı söylemler çok zararlı,bunu kesinlikle kimse yapmamalı.kötü olduğunda da mesuliyeti onlar alsın o zaman üzerine değilmi?ki serdar beyin yaptığı ve iyi olmayan ,hastanın da ikinci kez ameliyat olduğu burunlar gördüm bir çok.memnun olan memnun olduğunu ve nasıl bi ameliyat süreci geçirdiğini yazsa tamam yani,fotolarını koysa falan bu yeterli öyle değilmi?
Hı şu da var.Birisi kendi doktorunu överken,diğer herhangi bi doktoru kötülememeli(yani eğer o doktor yazan kişinin burnunu daha önce mahvetmediyse),bu da çok yanlış ve reklamvari.yani karalama kampanyası gibi
canım ben kendi adıma konuşmuştm reklam yapan varmı bilmiyorum o her doktor için geçerli ama bende serdar beyi burdaki yorumlardan diğer sayfalardaki yorumlardan tanıdım ben hiç bi olumsuz bi yorum görmedimde duymadmda. bilmiyorum belki burnunu beğenmeyen vardır ama belli bi zamanın geçmesi gerekiyo burnun düzelmesi için ki bunu doktorda sölüyo ilk bir ay şikayetle gelme diyo burun ucu kalkık olabilir şiş olabilir diyo doğru öleydi ama düzeliyo zamanla ki benim de yeni 1 aydan fazla oldu olalı zamanla daha iyiye gidiyo tabiki ben serdar bey haricindeki doktorları kötülemiyorum sadece serdar beyin çok başarılı olduğunu duyuyorum hep yani ben kendi adıma güveniyorum çünkü çok memnun kaldım ağrım falan olmadı hiç ve yüzüme yakışan burun yaptı şuan burun ucum şiş oda zamanla geçecek inş. herkesin hakkında hayırlısı
Fataldanger
Yazdiklarimi okumadin mi? Bende zaten bu sayfada geyik yok diye burdayim. Ustune alinmamalisin ki yorumlarin hep doktorlar ile ilgili senin.
Biz burda mesaj sayısı doldurmak için geyik yapmıyoruz.Zaten ben burada eski üyelerden olduğum için öyle bişey yapmaya ihtiyacım yok,doldurmam gereken bi mesaj sayısı yok o aşamaları çoktan aştım .biz de tam olarak serdar bey hakkında yorum yapıyoruz.geyik olduğunu düündüğün yorumları okumak zorunda değilsin,geyik de atla gerekli olana geç
Fataldanger
Yazdiklarimi okumadin mi? Bende zaten bu sayfada geyik yok diye burdayim. Ustune alinmamalisin ki yorumlarin hep doktorlar ile ilgili senin.
slm lar. bende serdar öztürk e karar kılmıstım ama tasarım yapmıyomus ole duydum ve vaz geçtim. ama yınede gonlum ondan yana
tasarım konusunda bilgisi olan warmı?