- Konu Sahibi EstetikEditor
Subatta karar kildim :) haydi hayirlisi
hadi bakalım ama bu ay içinde olsaydın para yönünden iyi olcaktı senin için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Subatta karar kildim :) haydi hayirlisi
cnm bende oldum ankarada. burnum kemerliydi simdi 2. haftam doldu. cokkk memnunum ! daha da guzel olur eminim..
ben serdar ozturke olmadim. daha dogrusu guzel seyler duymadim. bu nedenle vazgectm diyebilirim. nedense 10 tane pozitif yorumun karsisinda tek 1 veya 2 negatif yorum okudugun zaman insan hemen panik olup vazgecebiliyor. oysa bu o doktorun kotu oldugunu gostermez..ama ben serdar bey hakkinda baya bi negatif seyler okuduktan sonra. degistirme karari aldim. Ve ameliyatimi Nebil beye oldum.. tabi o doktor icinde 1 veya 2 negatif seyler okudum ama yinede kararimdan donmedim cunku her doktor icin negatif veya pozitif yorumlar yapildigini anladim..bu yuzden de kendimi daha fazla yormamak icin nebil beye oldum ve hiiiiiiiiiic pisman degilim.
profil resmime bak istersen. tabi daha cok yeni ama su hali bile muhtesem diyebilirim. ben dogal duz cok hafif kalkik bi burun istedim. ama son derece dogal olmaliydi. ve burun deliklerim tuzluk ve biberlik gibi olmamaliydi...sonucundan cok memnunum.
cok da iyi bi doktor diyebilirim cok ilgili. tum ekibi oyle
Arkadaşlar serdar bey revizyon ameliyatlarında nasıldır acaba bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim[/QU cnm serdar bey zaten revizyon amelıyatlarnda isim yapmış...kendisyle yuzyuze görusrsen yaptıgı revızyon resmlerını gösterr ne kadar basarılı oldugunu,nekadar dogal bir burun sitilinden yana oldugunu kendın cok ıı anlarsın..
doktorumuzun hakkını yemeyın ! kendisine dair ciddi manada hiç bir olumsuz yorum bende görmedım ve cok uzun bir zaman arastrdım,ankarada olmadıgm halde kendısı hakknda söylenn öözellikle pozıtıf yorumları gördukten sonra serdar beyde karar kıldım ve olalı 8 ay bıle olacak. kendısının hastaları türkıyenın her yerınden sadece ankara değil..gercekten işinn hakkını veren bi cerrah gerek hastalarına karsı tutumu gerek yaptıgı amelıyatlar olsun çok taktıre layık,..helekı bu sıtede ben olmsuz bı yorum hiç görmedim...tabıkı altı ay dolmadan once herkeste ufak tefek sıkayetler olabılır..ama aklı basında olan ve burun amelıyatyla ılgılı yeterınce araştırma yapmış olan bir kişi bu süreçte yapılan yorumları olumsuz olarak değerlendirmez..kusura bakma arkadasm sert cıkısımın tek nedeni ''baya'' bi terimi çok yanlış olmuş insanlar bunu yanlış anlayabılır ...kendısını çok seven bir hastası olarak bu yorumunu kabul edemedim..
Bak simdi yaa!
Ben de Serdar Bey e ameliyat olmaya karar vermistim tam da!
Zaten reklam yorumlardan nefret ediyorum. Cok vicdansiz geliyor bu tutum!
İnanilmaz aklim karisti simdi benim de!!
mesela jivaluna arkadaşımızınki güzel oldu,zaten o sadece ucu için ameliyat oldu.ama güzel olmamış olanları da gördüm.
Normale döndün mü sen?
Kızlar sanırım ocak 20'de ameliyat olucaaaaaaaaaaaaaaammm... =)
arkadaşlar, ben de serdar beye burun ameliyatı oldum,5 ay oldu,daha önceki sayfalarda memnuniyetimi uzun uzun anlatmıştım zaten,serdar beyi ben de bazı arkadaşlar gibi kadınlar kulübünde buldum,hiçbir olumsuz yoruma da rastlamadım hakkında.,ameliyatımın ilk 1,5 -2 ayında acaba yanlış mı yaptım gibi bir korkuya kapılmıştım ama çok şükür yersiz bir korkuymuş,daha önce de yeni halimin fotolarını eklemiştim bikaç tane,eski halim yoktu o resimlerde,şimdi bikaç tane yine eski ve yeni halimin resimlerini ekliycem,ortalıkta, herkesin gördüğü yerlerde resmimin olması benim de hiç hoşuma gitmez ama sırf serdar beyin başarısını göstermek için bu resimleri 2.kez koyucam,albüm oluşturamıyorum,msj.sayım yeterli olmadığı için,lütfen yanlış anlamayın kimsenin reklamcısı filan değilim ama Allah aşkına resimlere bakın da karar verin.beni bu hale dönüştüren bi insanı ben nasıl kötülerim,ya da kötülenmesine izin veririm,karar sizin...
1. ve 3. resim yeni...2. ve 4. resimler eski halim...
1. ve 3. resim yeni...2. ve 4. resimler eski halim...
cnm bende oldum ankarada. burnum kemerliydi simdi 2. haftam doldu. cokkk memnunum ! daha da guzel olur eminim..
ben serdar ozturke olmadim. daha dogrusu guzel seyler duymadim. bu nedenle vazgectm diyebilirim. nedense 10 tane pozitif yorumun karsisinda tek 1 veya 2 negatif yorum okudugun zaman insan hemen panik olup vazgecebiliyor. oysa bu o doktorun kotu oldugunu gostermez..ama ben serdar bey hakkinda baya bi negatif seyler okuduktan sonra. degistirme karari aldim. Ve ameliyatimi Nebil beye oldum.. tabi o doktor icinde 1 veya 2 negatif seyler okudum ama yinede kararimdan donmedim cunku her doktor icin negatif veya pozitif yorumlar yapildigini anladim..bu yuzden de kendimi daha fazla yormamak icin nebil beye oldum ve hiiiiiiiiiic pisman degilim.
profil resmime bak istersen. tabi daha cok yeni ama su hali bile muhtesem diyebilirim. ben dogal duz cok hafif kalkik bi burun istedim. ama son derece dogal olmaliydi. ve burun deliklerim tuzluk ve biberlik gibi olmamaliydi...sonucundan cok memnunum.
cok da iyi bi doktor diyebilirim cok ilgili. tum ekibi oyle