Dr Selenle İnsülin Direnci, Reaktif Hipoglisemi, Hashimato Troiditi vb sorunlar

Canım bugün migrosta yulaf kepeği de gördüm o da pasta malzemesi ve un reyonundaydı. Sordurdunuz mu çalışanlara falan?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bugün migrosta yulaf kepeği de gördüm o da pasta malzemesi ve un reyonundaydı. Sordurdunuz mu çalışanlara falan?

hangi semtten bahsettiğini bilmiyorum ama bizim semtte hangi markete baksak ya yok gelmiyo diyolar yada bitti bi süre sonra gelicek diyolar.eşim genelde bağdat caddesinde bir markette buluyo.2 gün önce bulmuş.2 şer paket aldık

Ben Samsun'da yaşıyorum😊😊😊

haklıymışsınız selen hanım insülin baktırmak hiç kolay değilmiş sabah kaç yer dolaştım en son bi özel hastane bakabildiğini söyledi oda kendi bakmıyor başkayere gönderiyor muş yani sonuçlar pazartesi öğleden sonra çıkacak akş ve tkş sonuçları bi kaç saat sonra haber veririm ama insülin için bekleyeceğiz mecburen sizin menünüze göre kahvaltımı yaptım merak etmeyin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

akş 89 tkş 92 selen hanım

Merhaba Selen Hn, verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür ederim bize çok faydalı oluyorsunuz. Yaşım 32. Benim annem ve babam şeker hastası sanırım bende bu durumda adayım. . Yazdığınız belirtilerin hepsi bende var özellikle yemekten hemen sonra tatlı krizi ve de biraz açlikta bayilacak gibi olma. Annemin şeker ölçüm cihazı ile iki ay önce acken şekerim 75 çıkmıştı. Bugün sizin dediğiniz gibi kahvaltı menüsü hazırladım. Kahvaltı etmeden akş 99 çıktı 120 dakika sonra da tkş 90 çıktı. Sizce normal mi? En kısa zamanda hastanede de ölçüm yaptiracagim. Şimdiden teşekkürler. .

Yaramazcım, ilk başta bende dene-yanılla kekin kıvamını tutturabildim. Baktın katı görünüyor süt koyabilirsin ki yapmışsın. Elini korkak alıştırma:). Benimki bildiğin kek hamuru kıvamında oluyor. Yulaf kepeği karışımından da senin dediğin gibi 1 su bardağı kadar kalıyor. Ama çırpıcı kolay dönüyor. Baştan yavaş başlatıp. Malzemeleri koydukça gücünü artırıyorum. Senin anlattığın gibi katı olmuyor. Senin yaptığın gibi en alttaki değilde ikinciye koyuyorum (benim frının içinde 4 raf var) İçinde başka tepsi vs bırakmıyorum. Kalıbımı gidip şimdi ölçtüm 26x20cm boyutlarında teflon. Ben yapmıyorum ama teyzem iyi kabarsın diye yumurtaları yarım saat önceden buzdolabından çıkarıp oda sıcaklığına getiriyormuş. İstersen böyle bir dene. Ama bana biraz kek hamuru kıvamının çok olduğu izlenimini verdin. Yoğun olunca herhalde zor kabarır.
İçine lor mu yoğurt mu koydun?
Kendimi kasmam yaparken. Bence sırrı bu:). Bana şifa olacak niyetiyle yaparım. 35dk dan sonra (telefonumu kuruyorum) sık sık kontrol ederim. Bıçak batırıp ucuna hamur yapışmamışsa tamamdır.
İçine donmuş vişne koyunca daha lezzetli oluyor. Yarın cevizli yapacağım inşallah. (Misafirlerim gelecek özel istediler:)))
Mikser'ım 9 basamaklı. Tefal. ayaklı. En son kabartma tozunu koyuyorum.
Valla aklıma gelenler bunlar.
Kinoa yı migros tansaş ve kipalarda bulmak mümkün. Rafta göremesenizde kasaya sorun. Bazen ne olduğunu bilemeyen görevliler hiç olmayacak yerlere koyabiliyorlar. Ayrıca o şubede olmasa bile ana stoklarda olduğundan getirtebiliyorlar.
Afiyet Olsun

GTuncercim beğendiğine çok sevindim. Afiyet olsun :) Yarasın

Yaramazcım şimdi baktım. Japonca bilmeyince pek anlamı olmuyor ama buradaki pirinç bizim kinoa dan farklı. Aynı video kaynağında quinoa diye aratırsan bizimkini bulabilirsin. Ben senin videodakini çok merak ettim. Japonca bilen birinin bulursam kesin göstereceğim.

Sen de bulabilirsen bize aktar lütfen. Hepimiz için alternatif olur

Az önceki mesajımla 50. sayfaya ulaştık arkadaşlar:) Yazmaya ilk başladığımda 10 sayfayı bile geçeceğimi tahmin edemezken geldiğimiz nokta çok mutluluk verici. İnşallah hepbirlikte incecik olup buraya bir grup mutluluk fotoğrafı da koymak nasip olur:)

Beni destekleyip , çevreleyip benimle birlikte yürüdüğünüz için çoooookkk çooooook teşekkür ederiğm. Hepinizi tek tek öpüyorum

ahhhhh ahhhh saçımı başımı yoluyorum bunları duydukça. Diabet kapıdaki tehlike- ah milletçe şişmanlamaya başladık, Şeker hastalığı salgın haline geldi diye bütün yetkililer bağırsın ama tanı koymak için gerekli en önemli test hizmete sunulmasın!!!!!

Kizans hangi şehirdesin?

akş 89 tkş 92 selen hanım

Kizanscım, açlıkla tokluk birbirine çok yaklaşmış. bu aynen reaktif hipoglisemi gibi belirtiler çıkartır sende. Yani şöyle diyeyim. Reaktif Hipoglisemi tanısı almana 2-3 ay müdahale edilmezse. Bu topikte ablattığımız gibi beslenmen gerekecek. İnsülin değerlerini de görüp yorumumu ona göre yapayım.

Sağlıkla

Merhaba Eylulinko:) Hoşgeldin
Risk grubunda olduğun çok doğru. AKŞ:99 ve TKŞ 90 değerleri normal değil. (kime gitsen normal diyecek şimdiden söyleyeyim. Beni de böyle insülin direnci yaptılar!!!. ) Senin İnsülin (açlık tokluk) değerlerini görmemiz şart. Tahlil yaptıracağın yeri buna göre ayarla. Bu topikte anlattığımız gibi beslenmeye başlayabilirsin. İnsülin değerlerini görüp yorumumu öyle yapayım. Bu arada 1 hafta boyunca annenin cihazıyla sabah akşlerinin ölçüp sonrasında bana yazar mısın?

Sağlıkla

Çok teşekkür ederim Selen Hn :) 1hafta akş ölçüp haftaya pazar size bildirecegim bu arada hastaneye de gitmiş olurum. Sağlıklı günler :)

Merhaba)
Bende çok yiyorum.bekarken yiyordum ama şimdi daha fazla .kilo sorunum yok.annem babam da şeker troid yok.aslnda ymek istmsem yemem.ama istdgmde çok yiyorum en az 20 tane içli köfte yedgm olmuştr bi oturuşta.pasta börek dolma tencere önüme alıp yiyorum acaba.Allahtan kilo olmuyor hemen yakıyorum sanırım bi ara doktor şekerin düşük dedi ama bilemyorum.evet aç oldgmda gözüm dönüyor resmenyani korkuyorum aslnda.

Hoşgeldin Kedicim
Ben de seni davet ederken hipoglisemin olduğunu düşündüm. Senin şu an söylediğin gözüm dönüyor lafı zaten onu doğruluyor. Çok geç olup yediklerin löp löp et olmadan bunun bir çaresine bakalım derim ne dersin? :)

Hadi ya.;(((evet gözüm dönüyor asırı agresif oluyorum.o an karnım degl gözm doyana kadar ymek istyrum .ben kendmi bildm bileli böyleym hep zayftm ama şmdi iyiym kilom yok.ama çok hareketlym .
Bkalm çaresne .zaten bişey beni bulmasa olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…