- 21 Haziran 2014
- 805
- 759
-
- Konu Sahibi Baslangic_Noktasi
canım kısmetsizlik bendemidir nedir.(büyük ihtimalle öyle .:2:)ne arasak bulamıyoruz.buralarda bakmadığımız migros yada başka marketler kalmadı yahuu biz arayınca yok oluyo.yulaf keğei bulmak için eşim kendi semtimiz ve etraf semtleri dolaşıp duruyo.
hangi semtten bahsettiğini bilmiyorum ama bizim semtte hangi markete baksak ya yok gelmiyo diyolar yada bitti bi süre sonra gelicek diyolar.eşim genelde bağdat caddesinde bir markette buluyo.2 gün önce bulmuş.2 şer paket aldıkCanım bugün migrosta yulaf kepeği de gördüm o da pasta malzemesi ve un reyonundaydı. Sordurdunuz mu çalışanlara falan?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hangi semtten bahsettiğini bilmiyorum ama bizim semtte hangi markete baksak ya yok gelmiyo diyolar yada bitti bi süre sonra gelicek diyolar.eşim genelde bağdat caddesinde bir markette buluyo.2 gün önce bulmuş.2 şer paket aldık
Ben Samsun'da yaşıyorum😊😊😊
merhaba selen hanım cuma günü tahlil lere baktıracağım açlık ve tokluk insülin değerleri yeterli mi yoksa tekrar yükleme yaptırmalı mıyım özelde yaptırmayı düşünüyorum devlette sorun olabiliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haklıymışsınız selen hanım insülin baktırmak hiç kolay değilmiş sabah kaç yer dolaştım en son bi özel hastane bakabildiğini söyledi oda kendi bakmıyor başkayere gönderiyor muş yani sonuçlar pazartesi öğleden sonra çıkacak akş ve tkş sonuçları bi kaç saat sonra haber veririm ama insülin için bekleyeceğiz mecburen sizin menünüze göre kahvaltımı yaptım merak etmeyin :)
merhaba selen hanım sizin keki yine denedim.bu sefer tadı gerçekten iyi oldu.kare yağlanmış bir borcama koydum.büütün malzemeleri iyice okuyup sonra karıştırdım.en son yulaf unu karışımını ekledim.paketi yeni açtım.birden hepsini dökmek istemedim.azar azar döktüm.baktım katılaşıyo devam etmedim.1 su bardağı yada biraz daha fazla pakette kaldı.ama katı oldu çırpıcı dönmüyor nerdeyse çok azcık süt üstüne döktüm.herhalde bir kaç yemek kaşığıdır.biraz kendine döndü .ama bildiğimiz kek hamuru kıvamında değildi.bende öyle katı bişekilde borcama koydum.çok kabarmadı.40 dak pişirdim az önce afiyetle yedim.bide borcamı fırının alt kısmındaki telin üstüne koydum yani yukarıda pişirmedim.bi yerde hamur işlerinin kabarma olayları için yazıyordu.acaba şu kekinizi biraz daha anlatabilirmisiniz.hamur kıvamınız nasıl olur fırının üstündemi altında mı nasıl pişirirsiiniz.inşallah bir gün bende şu dukan yemeklerini ve burada paylaşılan tarifleri becereblirim.ama korkarımki bu gidişle ben öğrenene becerene kadaaar çoktan zayıflamış ideal kiloma inmiş olucam .yani bu kadar ihtiyacım olmayacak
şu kinoa yı henüz bulamadık.
Valla siz harika bir insan ve doktorsunız. Sizinle iyi ki karşılaştım burada. Çok şanslıyım. Kinoa harika birşey. Artık kısırımı başka şeyle yapmam! Umarım kansızlığıma iyi gelir, şifa olur. Kızlar hemen bu kısırı deneyin harika oldu. Eki Görüntüle 1211178
selen hanım internette gezinirken bir video seyrettim.ama video japonca .tabi japonca bildiğinizi ve çevirmenizi istemicemorada bir pilav yeniyor acaba bu pilav sizin şu önerdiğiniz kinoa olabilirmi bi bakabilirmisiniz
https://www.youtube.com/watch?v=qUvtCkLwufc
haklıymışsınız selen hanım insülin baktırmak hiç kolay değilmiş sabah kaç yer dolaştım en son bi özel hastane bakabildiğini söyledi oda kendi bakmıyor başkayere gönderiyor muş yani sonuçlar pazartesi öğleden sonra çıkacak akş ve tkş sonuçları bi kaç saat sonra haber veririm ama insülin için bekleyeceğiz mecburen sizin menünüze göre kahvaltımı yaptım merak etmeyin :)
akş 89 tkş 92 selen hanım
Merhaba Selen Hn, verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür ederim bize çok faydalı oluyorsunuz. Yaşım 32. Benim annem ve babam şeker hastası sanırım bende bu durumda adayım. . Yazdığınız belirtilerin hepsi bende var özellikle yemekten hemen sonra tatlı krizi ve de biraz açlikta bayilacak gibi olma. Annemin şeker ölçüm cihazı ile iki ay önce acken şekerim 75 çıkmıştı. Bugün sizin dediğiniz gibi kahvaltı menüsü hazırladım. Kahvaltı etmeden akş 99 çıktı 120 dakika sonra da tkş 90 çıktı. Sizce normal mi? En kısa zamanda hastanede de ölçüm yaptiracagim. Şimdiden teşekkürler. .
Merhaba Eylulinko:) Hoşgeldin
Risk grubunda olduğun çok doğru. AKŞ:99 ve TKŞ 90 değerleri normal değil. (kime gitsen normal diyecek şimdiden söyleyeyim. Beni de böyle insülin direnci yaptılar!!!. ) Senin İnsülin (açlık tokluk) değerlerini görmemiz şart. Tahlil yaptıracağın yeri buna göre ayarla. Bu topikte anlattığımız gibi beslenmeye başlayabilirsin. İnsülin değerlerini görüp yorumumu öyle yapayım. Bu arada 1 hafta boyunca annenin cihazıyla sabah akşlerinin ölçüp sonrasında bana yazar mısın?
Sağlıkla
Merhaba)
Bende çok yiyorum.bekarken yiyordum ama şimdi daha fazla .kilo sorunum yok.annem babam da şeker troid yok.aslnda ymek istmsem yemem.ama istdgmde çok yiyorum en az 20 tane içli köfte yedgm olmuştr bi oturuşta.pasta börek dolma tencere önüme alıp yiyorum acaba.Allahtan kilo olmuyor hemen yakıyorum sanırım bi ara doktor şekerin düşük dedi ama bilemyorum.evet aç oldgmda gözüm dönüyor resmenyani korkuyorum aslnda.
Hadi ya.;(((evet gözüm dönüyor asırı agresif oluyorum.o an karnım degl gözm doyana kadar ymek istyrum .ben kendmi bildm bileli böyleym hep zayftm ama şmdi iyiym kilom yok.ama çok hareketlym .Hoşgeldin Kedicim
Ben de seni davet ederken hipoglisemin olduğunu düşündüm. Senin şu an söylediğin gözüm dönüyor lafı zaten onu doğruluyor. Çok geç olup yediklerin löp löp et olmadan bunun bir çaresine bakalım derim ne dersin? :)
manavgattayım selen hanımahhhhh ahhhh saçımı başımı yoluyorum bunları duydukça. Diabet kapıdaki tehlike- ah milletçe şişmanlamaya başladık, Şeker hastalığı salgın haline geldi diye bütün yetkililer bağırsın ama tanı koymak için gerekli en önemli test hizmete sunulmasın!!!!!
Kizans hangi şehirdesin?