- 21 Haziran 2014
- 805
- 759
- Konu Sahibi Baslangic_Noktasi
GTuncercim, 60dklık sonuç var tamam da 120.dk yok mu?. bu nasıl yükleme? Açlık insülin değeri de yok???? IKansızlığın yok ama olma yolunda ilerliyorsun. Sanırım çok streslisin. Bağışıklık sisteminde sana pek destek olmuyor. Çooook yorgun hissettiğine eminim.
Başka değerlerine de baktılar mı?
Selen Hanım bir kez kan aldılar. O da 60. Dk. 120. Dk da kan almadılar. Hatta ben de şaşırdım bir kere alıyoruz dediler. Daha önce mix meal testi yaptırdığımda yarım saatte bir almışlardı. Doktor kansızlık yok dedi. Daha önce sağlık ocağında 11 gr çıkmıştı kan değerim. Hatta ırdaki doktor kan ilacını günde ikiye çıkartabilirsiniz doktorunuza da danışarak. Burda da yazmıştım size onu. Kendi doktorum kan için endişe esilcek bir durum yok hapı ikiye çıkartman gerekmiyor demişti. 12 gr gibi birşey demişti. Stresli ve bağışıklık sistemimin bana yardımcı olduğundan da hiç bahsetmedi. Neden stresliyim acaba. Bu da belli oluyor mu kan tahlilinde. Dün gerçi stresliydşm ilk kez şeker yüklemesi yaptıracağım için biraz endişeliydim. Teşekkürler yorumunuz için Selen Hanım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi