Dr. Şahruz Şeyda Burun Estetiği

If you consider taking legal action let me know i am sorry you had experienced bad stuff i can tell you few good doctors at revision but idk how they treat foreigners they are good with turkish patients.
Yes, please advise! You can private message me. Thank you a lot!
My breathing is very bad and my smell is gone.

merhaba. Bu videonun altındaki birçok kişi, Shekruz Sheida ile bir ameliyattan sonra kötü nefes aldığından şikayet ediyor. Bir KBB nasıl bu kadar işlevsel hasara neden olabilir?

Aklıma daha önce çok daha iyiydi. IG saf deformitelerini yayınlıyor. Columella ve alarmlar tamamen yok edilir.

Eklentiler

• Screenshot_20221022-160038_Instagram.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 238
  • Screenshot_20221022-160023_Instagram.jpg
    114,6 KB · Görüntüleme: 238
Yaptığı burunları begenıyorum. Revizyonda basarılı olup olmadıgı konusunda bilgisi olan var mı
Sadece güzel sonucları sayfasında yayınladığı için beğeniyorsunuz büyük ihtimal,ozelimde bir burunları var görseniz koşarak uzaklasirsiniz :) revizyon için asla önermem. Sürekli filtreli paylaşımları dikkat ederseniz, yabancı bir hastayı sorun çıkınca direkt engelleyen bir doktora,revizyon için güvenmek hata olur.

evet cok haklısınız cidden. kimseye guven olmuyor en mantıklısı kbb profesorune amelıyat olmak sanırım

evet cok haklısınız cidden. kimseye guven olmuyor en mantıklısı kbb profesorune amelıyat olmak sanırım
Hayır o da garanti değil, prof ya da op farketmiyor. Prof olunca 10 numara burun yapmıyor,ameliyat tecrübesi çok olan ve zevki olan doktora olmak lazım. Kime olursanız olun revizyon riski hep var.Revizyon için özelden güvendiğim 1 2 işim yazayım size

yazarsanız sevınırım teşekkürler

Epikrizi bana da vermemişlerdi. Adeta kendi doktorumun ameliyatımı yaptığına dair bir belgem yok. Bir sorun çıktığında bu burnu doktor değil kendin yapmışsın ameliyat belgen yok bile diyebilirler :)) Bu şekilde yaklaşan kişilere burun yaptırılmamalı aslında

kesinlikle hiçbir güzellik duygusuna ve yüz oranlarına sahip değil. Estetiği her zaman daha da kötüleştirir. Benimle aynı gün ameliyat olan kızın artık çirkin bir burnu var. Kolumellası yok ve rekonstrüksiyona ihtiyacı var. Bir bayan tanıyorum, SHEKRUZ ile iki ameliyat geçirdi ve ikincisi için pişman. Burnu çok kötü. Üçüncü revizyon için bir doktor arıyor ve eğer revizyonda onu reddederse hepsi. SHEKRUZ hiç umursamıyor. Her şeyi eskisinden daha kötü hale getirirken neden burun estetiği yaptığını anlamıyorum.

Üstte ki kızın burnunu da hiç beğenmedim, kolumella kayıp

onun alarmlarını ve kolumellasını kestiği resimde görülüyor. Evet, iyi bir eseri olarak yayınladı. Geri çekilmiş kolumella her zaman kötü bir ameliyatı gösterir.
I believe that isn't your nose?

What do you mean by "alarm"? Can you write it again in English? It might be a translation error, it doesn't sound right. You mean "alar," maybe?

How is your nose? Did he botch your columella as well?

Bu nasıl filtreli bir paylaşım ya. Bu kadın gerçekte 50 yaşında bile olabilir, o kadar çok filtre var ki.

Bir de bu snapchat filtreleri burnun şeklini tamamen değiştiriyor, inceltiyor + kontür uyguluyor. Bir sürü böyle resim var hesabında. İnsan utanır ya

Eklentiler

• Screenshot_20221024-183845_Instagram.jpg
    104,4 KB · Görüntüleme: 175
Son düzenleme:
ne yazık ki burnum öyle görünüyor. Ben istemedim ama Shekruz yüzünüze istediğini yapıyor. Senin hayatını umursamıyor. çok travmatize oldum Ama benim asıl sorunum onların tavırları. Daha sonra detaylı olarak yazacağım. Bu insanlar suçlu.

ne yazık ki burnum öyle görünüyor. Ben istemedim ama Shekruz yüzünüze istediğini yapıyor. Senin hayatını umursamıyor. çok travmatize oldum Ama benim asıl sorunum onların tavırları. Daha sonra detaylı olarak yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…