Dr. Şahruz Şeyda Burun Estetiği

Hastahanede dosya açılmadı mı adınıza?rapor benim ilki e devlete işlendi 10 gün somraki mesela e devlete işlenmedi mail olarak atıldı.siz ameliyat olmadan önce size dosya açmış olmaları lazım nasıl dosyasız kayıtsız ameliyat olmaz ki.

Ben elden aldım ama ne imza ne kase yok ve başvuru nedenimi kafalarına göre yazmislar Tahminim devletten alacakları 2 kuruşu hesaplıyorlar deviasyonda vs devlet bir miktar karşılıyor ya. Ben bunu sorduğumda duzeltiriz diyip wordde yeni oluşturdukları yaziyi attilar guler misin ağlar mısın. Başvuru nedeni bastan doğru girilmesi gerekmiyor mu ? Eşim zaten nerden buldun bu batakhaneyi ben buraya hastane diye muayeneye bile gelmem diyor.Onun doktoru çok pahalıydı gitmemiştim,ne gerek var diye ama pişman oldum şimdi daha çok zarardayım revizyon daha pahalıya patlayacak olacak mi o da muamma bakalım ne diyecek doktorlar....

Doktorun yazıp vermesi lazım ameliyat sırasında ne işlemleri yaptığını. Benim doktorum nahif biri aslında ama burnumu yapamadı, ona gore sonuç güzel

Şimdi ben olan şeyi söyleyim ben ameliyattan birgün önce gittim bana dosya açtılar kan verdim,anestezi uzmanı gördü.ertesi gün gittiğimde anestezi uzmanı onay vermiş zaten sorun yoktu bana kayıt açtılar odamı ayarladılar bana belgeler imzalattılar.ameliyat sonrası çıkışı yaptık raporu verdiler e devlete işlediler uzatmak için rapor bitiminde aradım mail olarak attılar onu e devlete işlemediler ama istesem işlerlerdi.buarada e devlette ameliyat olduğumda gözüküyor hangi hastahanede.kayıtsız ameliyat olmanız mümkün değil.yalnız raporda herşeyi yazmıyorlar sebebi hastahaneninde doktordan fazla fiyat alması benimkinin hem içi dışı bozuktu çeşitli nazal bozukluklar yazıyor.eşinizin doktoru kimdi?para varsa imkan varsa pahalıda olsa içinizin sindiğine olmak lazım sonra revizyonda çıkıyor işte.

İlkinde dosyam vardı.E nabızda tüm girişlerim,ameliyatımda görünüyordu.İkincide danışmada bilgilerimi aldılar.Ameliyat öncesi evraklar da imzalamam için geldi ama sonrasını bilmiyorum.E nabız da istirahat raporum dışında hiçbir giriş gözükmüyordu.
Günahını almayayım ama ikinci ameliyata hiç bir ücret ödemediğim için mi bu şekilde ayarladı diye düşünmedim değil.
Öyle bir süreç ki neresinden tutsan elinde kalıyor.Burada benim doktorumu çok öven bir üye vardı.Gelsin benim yaşadıklarımı yaşasında memnuniyetinden,doktorun ilgisinden bahsetsin.
Sorun yoksa herkes iyi.Sorun yaşanınca olmayacak şeyler oluyor.

Herşeyi usulüne göre yapmadıkları için şüpheliyim,normalde yapamaz ama neler görüyoruz,şu yabancı hasta ekstra kafamda soru işareti.Epikriz bile vermeyip,hastayı engellemek olacak iş değil,asla etik değil. Sizin doktor hastaneye bağlı calismiyor sadece ameliyatı orda yapiyor ama benimkisi hastaneye bagli. Geçen gittiğimde o hastanede çalışan bir kadını gördüm benimle aynı tarihlerde burnunu yaptırmıştı farklı bir doktora yine aynı hastanede doktoru. Kadının burun deliklerinin biri Anya biri Konya. Ay berbat ne kadar beceremeyen varsa bir araya toplamışlar sanki,ben nerden buldum burayı ya kendime kızıyorum.

Benim doktor çalışmıyor ama yinede kayıt açmak zorundalar neyse dava açarsanız ameliyat olduğunuzu kanıtlarsınız orada sıkıntı olmazda anca doktor kıvırabilir.

İlk sonucu görüp hemen övüyorlar bazen sonra o burun şekilden şekle giriyor en az 3 ay 6 ay uzun süreli sonucu olan hastalara itibar etmek lazım.

Yurtdışından gelen hastalar için Dr. Shekruz ve asistanının yaklaşımı şu şekildedir. Hastaneye geliyoruz, bazı evrakları bize tercüme etmeden Türkçe imzalamamız için bize veriyorlar, herhangi bir kopya veya ödeme onayı vermiyorlar. Sonra kan kontrolleri yapıyorlar. Ve ancak o zaman doktorla ilk kez tanışırsınız! Ameliyattan 5 dakika önce.
Böyle bir yaklaşımla isteseniz de istemeseniz de, doktoru sevseniz de sevmeseniz de bir ameliyatla ilgili doğru kararı veremezsiniz. Ama bunu bilerek yapıyorlar ve size düşünmek için zaman vermiyorlar. Sadece senin parana ihtiyaçları var. Ameliyattan sonra alçı başka bir doktor tarafından başka bir hastanede çıkarılır. Eve geri dönüyorsun ve herhangi bir komplikasyonun varsa seni engelliyorlar. Herhangi bir şikayetiniz varsa, asistanı fotoğraflarınızı instagram'a yükler ve halka açık bir şekilde utandırır. İşte böyle çalışırlar.

İzinsiz fotoğraflarınızı sosyal medyada kullanması suçtur

I guess you arent turkish?tell everyone about it on real self and on reddit so foreigners maybe would think twice before coming to Turkey for cheap surgery.it doesnt make sense to come here for surgery because it has handicaps like you had experienced also you cant go to your post surgery check ups.they are very important because if something goes wrong by chance some of them could be fixed in early process.Turkish economy is broken and you want to make profit from that like our doctors but you forget health is more important than money so think twice coming to a country when people are pretty desperate for dolars and euros because turkish lira doesn’t worth much.to sum up tell all foreigners most of doctors here especially famous ones only see you guys as dolars and euros not as human.they get rid of you that easily because they know you cant take legal action most likely.

Ava giden avlanmış bence bu arkadaşın durumundaGeliyorlar buraya bir sürü var Redditte doktor engeli basıp geçiyor tabi hukuki süreç başlatmaları zor türk insanı hakkını zor arıyor elin yabancısı napsınavukata para bayılacak birde.biz başka şehirde ameliyat olmaya cesaret edemiyoruz kontrollere gidemeyiz falan diye bunlar yurtdışından gelip 1 haftada ameliyat olup geri dönüyor.ilk aylarda resimden takip yapsan ne kadar verimli olur Allah aşkına resmen saçmalık parayla rezil olmakhaline hem üzüldüm hemde sinir oldum bu kadar fırsatçılık yapılırsa bir bokluk çıkar o işten.

Fırsatçılığı sadece hasta mi yapıyor doktorunda işine geliyor 5 katı para alacak karsilikli, Türk hastalarında bundan arda kalır yani yok mağduriyet bağlamında

Fırsatçılığı sadece hasta mi yapıyor doktorunda işine geliyor 5 katı para alacak karsilikli, Türk hastalarında bundan arda kalır yani yok mağduriyet bağlamında
hem ingilizce yazdığım yazıda belirttim bunu ingilizcesi olanlar anlarTürkçe olandada bu kadar fırsatçılık olursa dedim sadece hasta fırsatçı demedim.benim erkek arkadaşım yabancı sordum burda ameliyat olur musun ucuz diye sen olduğun için olurum ama sen olmasan olmam dedi ucuz etin yahnisi yavan olur.türk hastalara aynısını yapan doktorlarda var ama en azından türk hasta gidip hukuki süreç başlatır takibi yapılır bu kişiler oradan buraya vekalet verecekte hukuki süreç işleyecek.adam zaten türk doktorundan bir kere kazık yemiş avukata nasıl güvenecek?zaten avrupanın amerikalının zengini burayı tercih etmez bunlar kendi ülkesinde ameliyat olmaya gücü yetmeyen yada zorlanan tipler arada aman ne gerek var o kadar para vericem gidip ucuzundan olayım diyenler de var.sonuçta böyle hüsran.

Üstte yazdığını da anladım merak etme ben alıntıladığım mesaja dönüş yaptım. Her koşulda doktorun Türk olsun yabancı olsun yaptigi isi kontrol etmesi lazim demek istedigim..doktor ahlaki bunu gerektirir

Doktor ahlaklı olsa bence takip edemeyeceği hastayı ameliyatta etmemesi gerekir üsteki yazıyı anladıysan niyetimide anlamış olman gerekirdi diye düşündüm açıkcasıMeslek etiğine gelince zaten türkiyede pek riayet edilmediği ortada sadece doktorlar değil her meslek grubu fırsatçı bunlar yine hem toplum genelinde ahlaki çöküşten hem bozuk ekonomi ile alakalı şeyler.hastalar zekasını kullansın biraz ucuz diye herşeye atlamasın zaten dolandırıcılar bu şekilde insanı dolandırıyor ucuz kolay cazip gösterir paranı alıncada bir daha ulaşamazsın.türk hastalar yüklü miktar verdiyse ciddi deformasyon varsa dava açabilirler bu tarz davalara bakan bir arkadaşım var büyük ölçüde kazandıklarını söyledi.ben kamu avukatıyım ondan bu konuda bir tecrübem yok ama sıkıntılı bir durum olursa kendimi temsil eder davayı açarım başka ülkede olmak elzem değilse mantıksız adam hiçbir yaptırımı olmadığını düşünüp özensiz davranır işi şansa bırakmak isteyen bıraksın benim bir kere ağzım yandı artık minimum risk alırım bu tarz olaylarda 3e 5e bakmam.kalkıp türkiye gibi bir ülkede ameliyat olup ondan sonra başıma bunlar geldi diye ağlamak bana biraz saflık gibi geliyor burada hukuki sürecin geç işlediğini yabancılara farklı muamele yapıldığını artık bilmeyen kalmamış olması lazım.en basitinden erkek arkadaşıma bir portakal suyunu 100 tlden satmaya çalışan adam bana 15tlden veriyor.

If you consider taking legal action let me know i am sorry you had experienced bad stuff i can tell you few good doctors at revision but idk how they treat foreigners they are good with turkish patients.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…