Şahruz Şeyda da yaptırdığım burun ameliyatından önce sağlıklı ve enerjik bir insandım. Ameliyattan sonra daha önce hiç sahip olmadığım büyük sağlık sorunlarım başladı ve şimdi bunları kendi başıma çözmem gerekiyor. Ameliyattan sonra nefes almakta zorlanıyorum, ameliyattan önce nefes almamda hiç bir sorun yaşamıyordum, her şey mükemmeldi. Şimdi kendimi yarı canlı hissediyorum. Maalesef ne Dr. Şahruz Şeyda ne de Medient Hastanesi benim durumumla hiç ilgilenmiyorlar ve herhangi bir resmi başvurumu aldırmiyorlar. Beni engellediler. Yurtdışından geldiğim için doktorun beni engellemesi kolay.
Ameliyatım çok ihmalkar bir şekilde gerçekleştirildi: gerekli tıbbi muayeneler yapılmadı. Ameliyat sonrası bakım kesinlikle yapılmadı, bu da daha fazla komplikasyona yol açtı.
Doktor modelleme bile yapmıyordu, çok domine ediyordu ve benimle detayları tartışmak istemiyordu. Operasyon için tüm parayı peşin aldı!!! Önceden!!! Onunla istişare randevusunda bulundum ve ameliyattan önce benimle hiçbir şey konuşmadan ameliyathaneye koşturuldum . Tüm konsültasyon 15 dakikadan az sürdü, bu ciddi bir ameliyat öncesi için kesinlikle yeterli değil. Ameliyatımla ilgili bir belgem bile yok, çünki vermediler.
Ameliyattan sonra
estetik olarak da çok kötü bir sonucum var - kesilmiş kolumella ve rezeke edilmiş kanatlarla büyük ölçüde küçültülmüş bir burun. O kısa burun yüzüme hiç uymuyor ve aptalca görünüyor. İstemediğim tamamen farklı bir yüzüm var. Doktor yüzün mimarisini hiç anlamıyor ve herkese aynı burnu yapar.
Ağız kokusu, burun akıntısı ve burun tıkanıklığı var. Koku alamıyorum. Nefes alamadığım için spor yapamıyorum. Burun ameliyatımdan 8 ay sonra muayeneye gelmek istedim ama beni engellediler ve doktor, yardımcıları ve hastane bana cevap vermiyorlar. Asistanlarından biri bana kaba davranıyor. Nefes alışımdan şikayet ettiğimde beni anormal yerine koyuyor. Ve bu benim kendi paramla başıma açılan sorunlar.
Şimdi nefes alma problemlerini çözmek ve yüzdeki oranları geri kazanmak için kaburgalı bir rekonstrüksiyona ihtiyacım var. Bana bir servete mal olacak. Derin depresyondayım. Ameliyatım için her gün pişmanlık duyuyorum.
Sağlanan tüm kişisel bilgilerle e-posta yoluyla hastaneyle birkaç kez iletişime geçmeyi denedim, ancak yanıt alamadım. Ameliyatımla ilgili elimde hiç bir resmi belgem yok ve diğer doktorların görmek istediği ameliyat protokolü de elimde yok, çünki vermek istemediler.
Ben tüm hastalara hastalarının ihtiyaçlarını dinleyen, onlara karşı dürüst olan, ameliyat sırasında tıbbi yönergelere uyan ve hastalarına ameliyat sonrası gerekli bakımı sağlayan cerrahlarla ameliyat olmalarını öneriyorum. Ne yazık ki, Şahruz Şeyda o kategoriye ait deyil . O sadece insanın yüzünü çirkinleşdiriyor, nefesini zorlaşdırıyor ve sonra seni engelliyor. Benim için en gayriciddi, yetersiz ve hastasını psikolojik manipüle eden bir doktordur.