Dr. Şahruz Şeyda Burun Estetiği

Bu nasıl filtreli bir paylaşım ya. Bu kadın gerçekte 50 yaşında bile olabilir, o kadar çok filtre var ki.

Bir de bu snapchat filtreleri burnun şeklini tamamen değiştiriyor, inceltiyor + kontür uyguluyor. Bir sürü böyle resim var hesabında. İnsan utanır ya 😂
Faceapp,bebeklik hali filtresi uygulanmış bunda😁

I believe that isn't your nose?

What do you mean by "alarm"? Can you write it again in English? It might be a translation error, it doesn't sound right. You mean "alar," maybe?

How is your nose? Did he botch your columella as well?
Sorry, sure, I mean alar. This is not my nose, but my nose looks similar. Yes, my columella is retracted/gone((( I have also functional problems: very bad breathing and loss of smell. Everything was perfect before the surgery. I know other patients of SHEKRUZ who got severe functional problems after a surgery with him. And under the video there are a lot of comments of people complaining about bad breathing and aesthetics.

I believe that isn't your nose?

What do you mean by "alarm"? Can you write it again in English? It might be a translation error, it doesn't sound right. You mean "alar," maybe?

How is your nose? Did he botch your columella as well?
Alar kıkırdaktan bahsediyor,tıp bölgede ki.. kolumellanin üstünde ki kıkırdaklar (sagli sollu)ben öyle anladım.

hem ingilizce yazdığım yazıda belirttim bunu ingilizcesi olanlar anlar👍🏻Türkçe olandada bu kadar fırsatçılık olursa dedim sadece hasta fırsatçı demedim.benim erkek arkadaşım yabancı sordum burda ameliyat olur musun ucuz diye sen olduğun için olurum ama sen olmasan olmam dedi ucuz etin yahnisi yavan olur.türk hastalara aynısını yapan doktorlarda var ama en azından türk hasta gidip hukuki süreç başlatır takibi yapılır bu kişiler oradan buraya vekalet verecekte hukuki süreç işleyecek.adam zaten türk doktorundan bir kere kazık yemiş avukata nasıl güvenecek?zaten avrupanın amerikalının zengini burayı tercih etmez bunlar kendi ülkesinde ameliyat olmaya gücü yetmeyen yada zorlanan tipler arada aman ne gerek var o kadar para vericem gidip ucuzundan olayım diyenler de var.sonuçta böyle hüsran.
Bende yurtdışındanım ama burun ameliyatımı istanbulda yapmtırmak istiyorum,çünkü burada bir defa yaptırdım sonuç berbat bir daha da yaptırmak için cesaretim yok.istanbulda yaptırmış olan akrabalarım var.Bir de bizim burada ameliyat fiyatı çok düşük ama korktuğum için 10 katı daha fazla ödemeye razıyım,yeterki sonuç istedüğim gibi olsun.Sadece anlamadığım birşey var,revizyon burun ameliyatı olmam gerek.Hangi doktora sorsam fiyatlar çok yüksek oysaki burada aynı doktorlardan fiyat alanlar söylemiş,mesala bir doktor aynı işlemi yapacak ama TR vatandaşlarına 100 bin tl,yurtdışındam olduğum için bana verdiği fiyat 200 bin tl.Bukadarı da pes dedirtiyor

Hayır o da garanti değil, prof ya da op farketmiyor. Prof olunca 10 numara burun yapmıyor,ameliyat tecrübesi çok olan ve zevki olan doktora olmak lazım. Kime olursanız olun revizyon riski hep var.Revizyon için özelden güvendiğim 1 2 işim yazayım size
Mümkünü varsa bana da yazabilir misin?

Şahruz Şeyda da yaptırdığım burun ameliyatından önce sağlıklı ve enerjik bir insandım. Ameliyattan sonra daha önce hiç sahip olmadığım büyük sağlık sorunlarım başladı ve şimdi bunları kendi başıma çözmem gerekiyor. Ameliyattan sonra nefes almakta zorlanıyorum, ameliyattan önce nefes almamda hiç bir sorun yaşamıyordum, her şey mükemmeldi. Şimdi kendimi yarı canlı hissediyorum. Maalesef ne Dr. Şahruz Şeyda ne de Medient Hastanesi benim durumumla hiç ilgilenmiyorlar ve herhangi bir resmi başvurumu aldırmiyorlar. Beni engellediler. Yurtdışından geldiğim için doktorun beni engellemesi kolay.

Ameliyatım çok ihmalkar bir şekilde gerçekleştirildi: gerekli tıbbi muayeneler yapılmadı. Ameliyat sonrası bakım kesinlikle yapılmadı, bu da daha fazla komplikasyona yol açtı.

Doktor modelleme bile yapmıyordu, çok domine ediyordu ve benimle detayları tartışmak istemiyordu. Operasyon için tüm parayı peşin aldı!!! Önceden!!! Onunla istişare randevusunda bulundum ve ameliyattan önce benimle hiçbir şey konuşmadan ameliyathaneye koşturuldum . Tüm konsültasyon 15 dakikadan az sürdü, bu ciddi bir ameliyat öncesi için kesinlikle yeterli değil. Ameliyatımla ilgili bir belgem bile yok, çünki vermediler.

Ameliyattan sonra estetik olarak da çok kötü bir sonucum var - kesilmiş kolumella ve rezeke edilmiş kanatlarla büyük ölçüde küçültülmüş bir burun. O kısa burun yüzüme hiç uymuyor ve aptalca görünüyor. İstemediğim tamamen farklı bir yüzüm var. Doktor yüzün mimarisini hiç anlamıyor ve herkese aynı burnu yapar.

Ağız kokusu, burun akıntısı ve burun tıkanıklığı var. Koku alamıyorum. Nefes alamadığım için spor yapamıyorum. Burun ameliyatımdan 8 ay sonra muayeneye gelmek istedim ama beni engellediler ve doktor, yardımcıları ve hastane bana cevap vermiyorlar. Asistanlarından biri bana kaba davranıyor. Nefes alışımdan şikayet ettiğimde beni anormal yerine koyuyor. Ve bu benim kendi paramla başıma açılan sorunlar.

Şimdi nefes alma problemlerini çözmek ve yüzdeki oranları geri kazanmak için kaburgalı bir rekonstrüksiyona ihtiyacım var. Bana bir servete mal olacak. Derin depresyondayım. Ameliyatım için her gün pişmanlık duyuyorum.

Sağlanan tüm kişisel bilgilerle e-posta yoluyla hastaneyle birkaç kez iletişime geçmeyi denedim, ancak yanıt alamadım. Ameliyatımla ilgili elimde hiç bir resmi belgem yok ve diğer doktorların görmek istediği ameliyat protokolü de elimde yok, çünki vermek istemediler.

Ben tüm hastalara hastalarının ihtiyaçlarını dinleyen, onlara karşı dürüst olan, ameliyat sırasında tıbbi yönergelere uyan ve hastalarına ameliyat sonrası gerekli bakımı sağlayan cerrahlarla ameliyat olmalarını öneriyorum. Ne yazık ki, Şahruz Şeyda o kategoriye ait deyil . O sadece insanın yüzünü çirkinleşdiriyor, nefesini zorlaşdırıyor ve sonra seni engelliyor. Benim için en gayriciddi, yetersiz ve hastasını psikolojik manipüle eden bir doktordur.
Çok merak ettim şuan ki halini ..Neden memnun değilsiniz acaba .Bende düşünüyordum

ŞEKRUZ'un sorunu, burun anatomisinden ve yüz orantılarından hiç anlamamasıdır. Burnu nefes alıp koku vermesin diye aşırı kesiyor ve burnu çok fazla projekte ediyor. Burun yüz için çok küçük ve çok kısa. Kolumella'nın geri çekilmesine yol açan septumun çok fazlasını çıkarır. Fazlasını kaldırıyor
alarm tabanı. Bahşiş işinde çok kötü.

Значок Проверено сообществом

Merhabalar. İstanbul’da nerede nefes ve solunum yollarımı kontrol ettire bilirim?
Solunum ekspirasyonları - rinometri yapan her hangi bir hastane var mı?

X