Ben oldum hatta olduğum zamandan beridir de an be an buradan paylaşımlarımı yaptım. Hastane olsun, doktor olsun gayet iyi, özellikle Şahruz bey oldukça ilgili ve güleryüzlü bir doktor ben soranlara tavsiye ediyorum.Kızlar bu doktorun instagram sayfasına tesadüfen denk geldim oraya koyduğu resimler muhteşem, bilen bilir senelerdir doktor arayışındayım çok aklım karışsın istemiyorum ama içinizde Şahruz Beye ameliyat olan varsa bilgi edinmek isterim açıkcası. Olumlu olumsuz yorumlarınızı bu başlıkta paylaşırsanız sevinirim
Fiyat bilgisi verebilir misin rica etsem:)Ben oldum hatta olduğum zamandan beridir de an be an buradan paylaşımlarımı yaptım. Hastane olsun, doktor olsun gayet iyi, özellikle Şahruz bey oldukça ilgili ve güleryüzlü bir doktor ben soranlara tavsiye ediyorum.
Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı da burada anlattım ayrıntılı olarak bakabilirsiniz;
5.500 tl diye konuşulmuştu ama ameliyat günü nakit ödeme yaptım iskonto yaptılar 5000 tl ödedim.Fiyat bilgisi verebilir misin rica etsem:)
ne kadar ücret dedi acabaMrb bende şahruz beye ameliyat olucam sizce dogru bi seçimmi ? Cok korkuyorum
Herkese farkline kadar ücret dedi acaba
yaşlaşık ne kadar araklıklarında oluyorHerkese farkli
Sanırım tam olarak bilmiyorum 4 bin veya 5 bin 500 doktorla konusursan faha saglikli bi cevap verecektiryaşlaşık ne kadar araklıklarında oluyor
Avrupa yakasındayım yanlış bilmiyorsam doktor karşıda karar verince gidebilirim çalışıyorum sürekli izin alamıyorum siz doktorun yaptığı burunları birebir gördünüzmüSanırım tam olarak bilmiyorum 4 bin veya 5 bin 500 doktorla konusursan faha saglikli bi cevap verecektir
5,500 nakit açık ameliyat ama trink nakit ödediğim için 5000 tiye oldum, kapalı ameliyat olursada 2750 falandı. ssk'dan da yararlandık.Fiyat bilgisi verebilir misin
Valla doktordumdan hastaneden herşeyden çok memnunum, cumartesi günü 3. ay kontrolüm vardı gayet iyi durumdayım. hatta video ile anlatmıştım ben yaşadığım süreçlerimi yardımcı olabilir karar vermek açısından.Mrb bende şahruz beye ameliyat olucam sizce dogru bi seçimmi ? Cok korkuyorum
Herkese farklı olduğunu sanmıyorum çünkü direk olarak aynı hastanenin doktoru hepsi ve hastanenin fiyat politikası her doktor için aynı. sadece sigortanız falan varsa tabiki iskontolar düşülüyor. mesela 7500 normal hali sskm olduğu için 5500 dendi trink nakit ödediğim için 5000 tiye oldum açık ameliyattı benimki. kapalı ameliyat olsaydı eğer ask ile 2750 olacaktı. hastane-doktor olarakta oldukça memnum sıkıntı yaşamadım çok şükür. 3. ayımı dolduruyorum.Sanırım tam olarak bilmiyorum 4 bin veya 5 bin 500 doktorla konusursan faha saglikli bi cevap verecektir
Merhaba bende tesadüfen bu dr buldum yaptiklari gzl duruo ve nerdeyse cogu kisiyi hastalrini etiketliyo sizin sikayetiniz neydi özelden resim görebilirmiyim benim etli burnum var genis aslinda cok dr sordum cogu 9-14tl arasi ödemeyede hatirim ama biyandanda eiyorum cok tabinmamia bi dr hada ii mi olur ben almanyadan git gel yapamadigim icin netten arastiriyorumHerkese farklı olduğunu sanmıyorum çünkü direk olarak aynı hastanenin doktoru hepsi ve hastanenin fiyat politikası her doktor için aynı. sadece sigortanız falan varsa tabiki iskontolar düşülüyor. mesela 7500 normal hali sskm olduğu için 5500 dendi trink nakit ödediğim için 5000 tiye oldum açık ameliyattı benimki. kapalı ameliyat olsaydı eğer ask ile 2750 olacaktı. hastane-doktor olarakta oldukça memnum sıkıntı yaşamadım çok şükür. 3. ayımı dolduruyorum.
Bende kendisini tesadüfen buldum ama bana neden 8000 dendi fiyat5.500 tl diye konuşulmuştu ama ameliyat günü nakit ödeme yaptım iskonto yaptılar 5000 tl ödedim.
Bu ülkede ciddi bir devalüasyon ve enflasyon oldu bilmiyorsunuz sanırım. Ama üzülmeyin sizin kullandığınız para biriminin değeri arttığı için yine aynı fiyatı ödeyeceksiniz muhtemelen.Bende kendisini tesadüfen buldum ama bana neden 8000 dendi fiyat
Pardon da arada 100€ oynasa konu bile etmem bi dr hem türk hattiyla sordum 8 bin dedi alman hattimla ise 3000-3200€ buyuk fark var ve ben tl ödeme yapicam buyuzden bilgi alamm cok normalBu ülkede ciddi bir devalüasyon ve enflasyon oldu bilmiyorsunuz sanırım. Ama üzülmeyin sizin kullandığınız para biriminin değeri arttığı için yine aynı fiyatı ödeyeceksiniz muhtemelen.
Ocakta 1, 200 euro civarı olan ameliyat şu an 1,300 euro civarı bu hesaba göre.
Türkiye'deki doktorların sizi soymaya çalıştıklarını iddia edip durmayın artık.
Siz bu fiyatlara bulunduğunuz ülkede ameliyat olabilir misiniz onu bir düşünün.
Ben neden bana 8000 tl dedi sorunuzu açıkladım. 3000 euro dedi dememiştiniz.Pardon da arada 100€ oynasa konu bile etmem bi dr hem türk hattiyla sordum 8 bin dedi alman hattimla ise 3000-3200€ buyuk fark var ve ben tl ödeme yapicam buyuzden bilgi alamm cok normal