Dr. Şahruz Şeyda Burun Estetiği

Faceapp,bebeklik hali filtresi uygulanmış bunda

I believe that isn't your nose?

What do you mean by "alarm"? Can you write it again in English? It might be a translation error, it doesn't sound right. You mean "alar," maybe?

How is your nose? Did he botch your columella as well?
Sorry, sure, I mean alar. This is not my nose, but my nose looks similar. Yes, my columella is retracted/gone((( I have also functional problems: very bad breathing and loss of smell. Everything was perfect before the surgery. I know other patients of SHEKRUZ who got severe functional problems after a surgery with him. And under the video there are a lot of comments of people complaining about bad breathing and aesthetics.

I believe that isn't your nose?

What do you mean by "alarm"? Can you write it again in English? It might be a translation error, it doesn't sound right. You mean "alar," maybe?

How is your nose? Did he botch your columella as well?
Alar kıkırdaktan bahsediyor,tıp bölgede ki.. kolumellanin üstünde ki kıkırdaklar (sagli sollu)ben öyle anladım.

Bende yurtdışındanım ama burun ameliyatımı istanbulda yapmtırmak istiyorum,çünkü burada bir defa yaptırdım sonuç berbat bir daha da yaptırmak için cesaretim yok.istanbulda yaptırmış olan akrabalarım var.Bir de bizim burada ameliyat fiyatı çok düşük ama korktuğum için 10 katı daha fazla ödemeye razıyım,yeterki sonuç istedüğim gibi olsun.Sadece anlamadığım birşey var,revizyon burun ameliyatı olmam gerek.Hangi doktora sorsam fiyatlar çok yüksek oysaki burada aynı doktorlardan fiyat alanlar söylemiş,mesala bir doktor aynı işlemi yapacak ama TR vatandaşlarına 100 bin tl,yurtdışındam olduğum için bana verdiği fiyat 200 bin tl.Bukadarı da pes dedirtiyor

Mümkünü varsa bana da yazabilir misin?

Çok merak ettim şuan ki halini ..Neden memnun değilsiniz acaba .Bende düşünüyordum

ŞEKRUZ'un sorunu, burun anatomisinden ve yüz orantılarından hiç anlamamasıdır. Burnu nefes alıp koku vermesin diye aşırı kesiyor ve burnu çok fazla projekte ediyor. Burun yüz için çok küçük ve çok kısa. Kolumella'nın geri çekilmesine yol açan septumun çok fazlasını çıkarır. Fazlasını kaldırıyor
alarm tabanı. Bahşiş işinde çok kötü.

Merhabalar. İstanbul’da nerede nefes ve solunum yollarımı kontrol ettire bilirim?
Solunum ekspirasyonları - rinometri yapan her hangi bir hastane var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…