• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar.. bayadır takip edemedim burayı.. çok yoğun çalışıyorumm we açıkçası çok özen gösteremiorumm burnuma.. bi sorun olmadı gerçii.. ben yana da yatıorumm, sadece yüzüstü yatma demişti reha bey bana.. 15 gün sonraa kontrole gidince bakalımm ne söyleyecekk, ebrucumm sende çokk rahatt ol, hiç kendi kendini strese sokma.. gerçii ben ne kadar desem de heyecanın olması çok normal.. ameliyatın nasıl olup bittiğini anlamıosun bile, ameliyat sonrası da çokk problemler olmuo.. ağızdan nefes almaya kısa bi süre sonra alışıo insan.. ben 1 haftanın sonunda dışarıya çıkmaya başladım, 2 hafta sonra da işe başladımm hem de çok yoğun bi şekilde.. benimm tek sorunum bandaj sonrası alerji olmuştu, onuda ilaç kullandım neredeyse geçtii.. yanii her şey çok güzel olucakk hiç merak etme :)))

derinnn'cim cok tesekkur ederim umarım dedigin gibi güzel ve kolay olur hersey... su ara tek korkum hasta olmak grip gibiyim bi garibim ya, belki de psikolojiktir bilemiyorum, yarın doktor ameliyat olamazsın der diye ödüm kopuyooo...

kızlar bugun tahlillerimi yaptırdım, reha beyle de konustum ancak doktor bey belki bir kac gün ameliyatını erteleyebiliriz dedi cnm sıkıldı, bogazlarım agrıyor maalesef eger yarın kendimi iyi hissetmezsem ertelenecek sanırım, ancak bir kac gün ertelemem mümkün degil, bu durumda ameliyat hazirana sarkacak sanırım :( insallah bir sorun olmaz da yarın olabilirim yaa...

dün alçımı aldırmaya gittim ve sonuç mükemmel,aynaya baktığımda eski burnumu görebiliyorum ama istediğim bölgedeki sorun giderilmiş ve çok rahat nefes alabiliyorum,en çok korktuğum şey burnumun tamamen şeklinin şurdanda düzeltelim burdanda düzeltelim diyerek değiştirilmesiydi ama Reha bey sadece istediğim yeri düzeltmiş hemde sadece çok dikkatli birinin bakabileceği şekilde,çok mutluyum yaadelikafadulden artık Reha beyi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim sizin psikolojinizi o kadar iyi çözüyoki istemediğniz bişeyi asla yapmıyor ne diyorsa onu yapıyor ve en önemlisi herşeyi çok doğal yapıyor zaten kendide çok doğal ve çok tatlı bi adam,süpersin Reha hocam:)))

canım ya benimde kemik eğriliği sorunum var içten nefes alamıyrum ameliyat olomuşken burnumun accık düzelmesini istiyom sen ne kadar ayaptırdın bana biraz bilgi verimisin maddiyatımda iyi değil pek fiyatı öenmli benim için tabi önce doktor...cevap bekliyorum:enbuyukkk:

kızlar bugun tahlillerimi yaptırdım, reha beyle de konustum ancak doktor bey belki bir kac gün ameliyatını erteleyebiliriz dedi cnm sıkıldı, bogazlarım agrıyor maalesef eger yarın kendimi iyi hissetmezsem ertelenecek sanırım, ancak bir kac gün ertelemem mümkün degil, bu durumda ameliyat hazirana sarkacak sanırım :( insallah bir sorun olmaz da yarın olabilirim yaa...

EBru hatirlar misin benimde ayni olmustu bogazim filan kendini iyi hissetmen onemli olan bide su var sonrasinda o belirtiler daha da yogunlasicak yani soyle soyliyim eger iyi hissetmesen kesinlikle ertele cunku zaten burnun asiri tikali olacak bide ustine gribal bisi cok daha zor olur sen hayirlisini iste yeter rahat olamassin tabi ama en azindan rahatlatmaya bak kendini iyi olucak simdidenn gecmis olsun..!

hayırlısı olsun cnm ya herşeyde bi hayır vardır :teselli:

pakten'cim seninde öyle olmustu degil mi ama sen ameliyat oldun, ya acaba psikolojik mi diyorum cünkü bademcikler stresten dolayı siser ya, ama bilemiyorum aslında iyiyim burnum akmıyor rahatsız hissetmiyorum ama bogazlarım agrıyor, simdi psikolojik olarak sanırım iyice hastalık moduna girdim cok canım sıkıldı yaa, ama hayırlısı tabii, sabah umarım kendimi cok iyi hissederim ve hayırlısıyla ameliyatımı olurum...

canım evet senin boğaz problemin psikolojik bence de stres yapma o kadarb ne var sanki olup bitecek hayırlısıyla inşallah yarın olursun da rahatlarsın biraz hayırlısıyla şimd,iden çok geçmiş olsun

pakten'cim seninde öyle olmustu degil mi ama sen ameliyat oldun, ya acaba psikolojik mi diyorum cünkü bademcikler stresten dolayı siser ya, ama bilemiyorum aslında iyiyim burnum akmıyor rahatsız hissetmiyorum ama bogazlarım agrıyor, simdi psikolojik olarak sanırım iyice hastalık moduna girdim cok canım sıkıldı yaa, ama hayırlısı tabii, sabah umarım kendimi cok iyi hissederim ve hayırlısıyla ameliyatımı olurum...

yarın zaten sıraya aldılar mı seni surekli nasılsın diye sorulmuyor anladın mı:) yani ay işte bogazım agrıdı agrıyo filan demiştim ben asistan sana soruyo iyi hissetmiyosanız ertelenebilir die zaten önemli olan senin durumun zorlama yani düşünme hele bi yarın olsun bakalım eminim ameliyathanede bulucaksın kendini bi de gözünü açıcaksın bitmiş gitmiş..

anem yarın mı oluosun sen ameliat ne çabuk zaman geçio yaaa. Yarına kadar kendine gelmiş olursun 1 günde insan kendine gelir bi yat uyu erkenden sabah uyandığında görürsün sen kendi kendini kontrol etme hastamıym die doktrun bakar zati. Ayyy inanamıorum ya. Cnm umarım çok güzel geçer ameliatın herşey yolunda olur. Cnm gelmeyi çok isterdim ancak biliosundur yarın gitmem gereken bi yer var devamsızlığım dolayısıyla anlamışındır. bütün iyi dileklerim seninle :Saruboceq:

ebrucum amelıyat olmus olman lazım.ınsallah gonlune gore olucak.gecmıs olsun.toparlan ve buraya ses veryerimseniben merak edıyorum senı.tekrar gecmiş olsuna.s.

ebrucum çok meraktayım valla oldun mu acaba ameliyatını online görünyosun ama gelince bi ses ver.. bende yarın oluyorum yaa hayırlısıylaa çok fenayımm -tatlicadiarzu-

Ebrucum durumun nedir? Merakla senden gelecek haberleri bekliyoruz.Şimdiden çok geçmiş olsun..
Twetty84, sakin ol, pozitif düşün..Çok güzel olacak her şey =)

ebru dönüş yapmadığına göre kesin hastanededir,
şu sıralar hazırlıkta bile olabilir, hayırlısı olsun hakkında.. twetty sanada kolaylıklar şimdiden geçmişler olsun..

kızlar eve sabah geldim, dün ameliyatım oldu, saglıgım iyi, umarım hayırlısıyla burnum da iyi olur, gece hastanede kaldım, 2 gibi ameliyata götürdüler odama geldigimde 3.30 du, simdi morluklarım ve sisliklerim son haddinde burnum da tıkalı ve kanama var, yarından itibaren gecermis doktor öyle söyledi, ameliyatın ayrıntılarını daha sonra kendimi toparlayınca yazarım, simdi basımı egemiyorum cok, bakmadan yazmaya calısıyorum... dualarınız icin tesekkurler...

kızlar eve sabah geldim, dün ameliyatım oldu, saglıgım iyi, umarım hayırlısıyla burnum da iyi olur, gece hastanede kaldım, 2 gibi ameliyata götürdüler odama geldigimde 3.30 du, simdi morluklarım ve sisliklerim son haddinde burnum da tıkalı ve kanama var, yarından itibaren gecermis doktor öyle söyledi, ameliyatın ayrıntılarını daha sonra kendimi toparlayınca yazarım, simdi basımı egemiyorum cok, bakmadan yazmaya calısıyorum... dualarınız icin tesekkurler...

canım benim çok sevindim atlattığına,en fazla üç gün sıkıntı çekersin,her geçen gün daha iyi hissedersin,o kan sızıntısıda normal,yorma kendini güzel güzel dinlen,kendine gelince eski ve yeni fotolarını görmek isterim,iyileşme süreci hakkında kafana bişii takılırsa bana yazabilirsin özelden,çook öpüyorum seni,tekrardan geçmiş ve hayırlı olsun canımcım :1hug: a.s.

Ebrucum çook geçmiş olsun. Sen de atlattın. Bugün twetty84 ameliyat olacaktı.Umarım herşey yolunda gidiyordur onda a.Güzel yorumlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum.

Ani bir değişiklikle benim ameliyatım 18 mayıs pazatresiye alınmak durumunda kaldı. Yani pazartesi ben de ameliyat oluyorum inşallah..Heyecan bastı.Yarın tetkiklere gidicem.

ebru hepimiz merakla seni bekledik walla, herşey yolunda iyisin demekki, daha da iyi olucaksın, alçıdan sonra iyice rahatlayacaksın biraz dişini sık 1-2 gün açılacak burnun, eminim çok çok iyi olucak
tekrardan geçmiş olsun

Back