Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar siziin de 20 li günlerde burun ucunuz bu kadar şiş miydi amyleee ve duygu bakmışsınız resimlere.... sizce geçici midir

reha bey 1. ay kontrolümde şiş olduğunu söyledi.benim önden daha çok belli oluyo.geçer dedi.zaten geçiyoda yavaş yavaş

evet canım şiş olması gayet normal şişlikler baya geç iniyo burnun normal şeklini alması 1 yıl alıyo nerdeyse oldukça uzun bi süreç ama şişken bile çok harika duruyo çok güzel gerçekten bayıldım şişlkler ilk 2 ayda yüzde 20 6. ayda yüzde 80 1 yıldaa yüzde 100 iniyo canım bilgin olsun...

gidicem bakalım bu hafta kontrole Reha bey ne diyecek bilmiyorum ama kızlar walla ikinize gerçekten tşk ederim yaaa duygu ve amylee..

cnm hosgeldinn, burnumun o kısmı hala sorunlu bence ve reha bey 2 ay daha bekleyelim hala düzelmezse ve rahatsız olursan kücük bir operasyon yapalım dedi, aralık sonunu bekliyorum ben de ama bu operasyon olacak bence cünkü cok kötü gözüküyor gercekten ve o kısım burnumun estetik oldugunu da ele veriyor maalesef o nedenle düzelttirecegim insallah

duygu, bildiğim kadarıyla reha hoca arife günü gidiyo ve bir hafta yok bu yüzden alçımı alamıycak zaten, benim ameliyat çarşamba evet, çok saol moral oldu söylediklerin, çarşamba gaziye gelecek olan varsa görüşelim

çok saol canım verdiğin bilgiler için o zaman senin alçın döndükten sonra alınır inşallah başarılı bir ameliyat olur.
ayy keşke bir kuş olup da gazi plastik cerrahiye süzülebilsem çarşamba günü ne süper olurdu.
gerçi daha bir ay olmadı gideli. reha hocamı ziyarete gitmiştim 27 ekimde
çok severim doktorumu saygıdeğer bir insandır benim için
o zaman reha hocam bayramı hindistana geçirecek öyleyse??

sanırım kongre falan var, bana bir ay önce söylemişti bilmiyorum başka programı varmı, sende yaptırdıysan burnunu beni eklermisin resimlerin profilinde varsa yada mail adresimi veriyim oraya gönderirmisin

saol duygu gördüm, ebrununkinide çok merak ediyorum ama eklemedi o , burnundan şikayet edenleri görüncer korktum biraz açıkçası

canım korkacak bi durum yok benimki normal bir buruna yapılan vurun estetiği değildi.
dudak damak yarığına bağlı burun revizyonu ameliyatı adı altında yapıldı ve eskiye oranla çok çok düzelme sağlandı yol katettik eski haliyle arasında çok büyük fark var reha hoca yapabileceğinin en iyisini yaptı elinden geldiğince benimki problemli ve bi o kadar da zor bi ameliyat olmuştu..

sezin senin burnunu bnde çok beğendim ufak olmuş ama tabi öceki halini görmek lazım, öncedende demekki çok büyük değilmiş. çarşamba görüşürüz ozaman

çok tşk ederim arkadaşlar rodin önceki resmimi de yüklemiştim ama göremedin heralde,sen çarşamba ameliyat olacaksın değil mi

hmmmm 2 ay daha bekliyelim dedi demekki.belki yapacağı 2. ameliyat için bir 2 ay daha geçmesi gerekiyodur.hani diyolarya revizyonlar 6 ay sonra yapılır diye.gerçi senin tam ne kadar oldu bilmiyorum ama.için öyle rahat edecekse ve sen sorunu görüp düzelttirmek istiyorsan mutlaka yaptır canım.eminim çok çok güzel olacaktır.çünkü bu hali zaten güzel yeni haliyle tam senin içine sinecektir.inşallah her şey istediğin gibi olur.insanların mutlu olması güzel bir şey ve sende bu küçük düzeltmeyle tam rahata ereceksin inşallah.
bu sferde yeni halini görmek için resim isteriz ona göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…