Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duygucum toplam ne kadara malolduğunu sormuşsun canım 3500 ü buldu...[/
baya tuzlu olmuş canım ama değmiş yani güle güle kullan eni burnun şans getirir dilerim
çok harşak maşallah
hmmmm 2 ay daha bekliyelim dedi demekki.belki yapacağı 2. ameliyat için bir 2 ay daha geçmesi gerekiyodur.hani diyolarya revizyonlar 6 ay sonra yapılır diye.gerçi senin tam ne kadar oldu bilmiyorum ama.için öyle rahat edecekse ve sen sorunu görüp düzelttirmek istiyorsan mutlaka yaptır canım.eminim çok çok güzel olacaktır.çünkü bu hali zaten güzel yeni haliyle tam senin içine sinecektir.inşallah her şey istediğin gibi olur.insanların mutlu olması güzel bir şey ve sende bu küçük düzeltmeyle tam rahata ereceksin inşallah.
bu sferde yeni halini görmek için resim isteriz ona göre.
tatlımmmkızlar 3 aylık olan burnuşumun resimlerini ekledim özel albümümesengözlerimebaksanab yorumlarınızı bekliyorumopuyorumnanaktan
haze burnun gayet hoş görünüyor.yalnız sen şikayetçimisin yani ben bir sorun göremedin neresinden memnun değilsin canım.bence çok yakışmış sana ve güzel görünüyor.daha 3 ay olmuş şişlerin mevcuttur.oturdumu daha güzel olucak.
tatlımmm
burnun çok güzel gayet doğal fakat ucundaki esas problemli kısım tam olarak sorun giderilememiş
artık onu da kontrole gittiğinde dile getirmelisin...
ameliyat olan bazıları 5. gününde morlukları baya duruyo, bazılarındada morluklar inmiş şişlikler duruyo, kişiden kişiye değişen bi durumda oluyo galiba, iznimi uzatma şansım yok malesef ama baya moralim bozuldu yani işyerine o halde nası gidilir bilmiyorum... birde alçı bende 10 gün kalıcak reha bey hindistana gidiyomuş, sizce alçının fazla kalması sorun yaratırmı, biyerde ebru öyle yazmış çünkü... yorumlarınızı bekliyorum
hazecim 1. ayına göre burun ucun düşmüş gerçekten benimkide öyle olacak gibikızlar 3 aylık olan burnuşumun resimlerini ekledim özel albümümesengözlerimebaksanab yorumlarınızı bekliyorumopuyorumnanaktan
hazecim sende benim kervana katıldın ne yazıkki, ama benim 3 aylık haliyle 6 aylık hali arasında fark var daha toparladı kendini, hala düsük ama 3 aylıkki gibi degil, seninki de toparlar biraz ama benim düzeltilecek cünkü hem estetik oldugunu ele veriyor o kısım hem de gülerken ya da fotolarda o kısım cok düsük cıkıyor ve eski burnummus gibi oluyor ne anladım o zmn ben bu işte yanii
hazecim 1. ayına göre burun ucun düşmüş gerçekten benimkide öyle olacak gibi
ya tek seferde düzelemeyen bir burnum vardı ya da reha bey burun ucunu tek seferde istenilen sekilde yapamıyor emin degilim ama hepimizin burun ucuyla ilgili sıkıntıları var, ben 8. ayı bekliyorum ama degisecegini sanmıyorum, bayram gecsin burun ucumun durumunu gösteren bir foto ekliyeyim de siz de görün, gülünce cok kötü gözüküyor ucu düsük ve sarkık hala, evet zmanla degisip güzellesiyor burun ama o kısımda maalesef hic bir olumlu degisiklik katedemedim