• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmmmm 2 ay daha bekliyelim dedi demekki.belki yapacağı 2. ameliyat için bir 2 ay daha geçmesi gerekiyodur.hani diyolarya revizyonlar 6 ay sonra yapılır diye.gerçi senin tam ne kadar oldu bilmiyorum ama.için öyle rahat edecekse ve sen sorunu görüp düzelttirmek istiyorsan mutlaka yaptır canım.eminim çok çok güzel olacaktır.çünkü bu hali zaten güzel yeni haliyle tam senin içine sinecektir.inşallah her şey istediğin gibi olur.insanların mutlu olması güzel bir şey ve sende bu küçük düzeltmeyle tam rahata ereceksin inşallah.
bu sferde yeni halini görmek için resim isteriz ona göre.

cnm ben 6 ayımı doldurdum ama burun ucum hala sismis, sisler inince belki o kısım gözüne o kadar batmaz ve gerek kalmaz dedi o nedenle beklemek istedi benim de işime geldi acıkcası bugun yapalım dese olamazdım zaten, ama bana orasının düzelme ihtimali yok gibi geliyor cünkü o kısım pek inecek gibi degil inse de bariz bir degisim olmaz bence, zaten benim eski burnumun o kısmı sorunluydu bence tam olarak halledilemedi, revizyon zaten kolay olacakmıs lokalle yapacagım dedi, bakalım bekleyip görecegiz, eger beni rahatsız etmeseydi bu haliyle de yetinirdim cünkü burnum eskiye kıyaslarsak cok güzel oldu ama o kısım hem resimlerde kötü duruyor hem burnumun ameliyatlı oldugunu ele veriyor hemde o kısmı görünce eski burnumu hatırlıyorum, zaten biz bu ameliyatı kendimiz icin olduk ve mutlu olabilmek adına da sorunun hallolması gerek diye düsünüyorum, güzel dileklerin icin de tsk ederim cnm, yeni halini de paylasırım insallah sorunsuz bir sekilde atlatırsam

:nazar: kızlar 3 aylık olan burnuşumun resimlerini ekledim özel albümümesengözlerimebaksanab yorumlarınızı bekliyorumopuyorumnanaktan

haze burnun gayet hoş görünüyor.yalnız sen şikayetçimisin yani ben bir sorun göremedin neresinden memnun değilsin canım.bence çok yakışmış sana ve güzel görünüyor.daha 3 ay olmuş şişlerin mevcuttur.oturdumu daha güzel olucak.

haze burnun gayet hoş görünüyor.yalnız sen şikayetçimisin yani ben bir sorun göremedin neresinden memnun değilsin canım.bence çok yakışmış sana ve güzel görünüyor.daha 3 ay olmuş şişlerin mevcuttur.oturdumu daha güzel olucak.

canım çok teşekkür ederim güsel yorumun için. ne yazık ki ucunu beğenmiorum. yani ben bu ameliyatı sadece burun ucu için oldum.kemik yapımda hiç problemim yoktu. zaten reha beyde beğenmişti genel hatlarıyla burnunumu. oda ucunu benim gibi düşük buldu. ama şu anda burun ucum tıpkı eskisi gibi.üzülerek söylüorum hiç bi fark yok. yani bunu tek diyen bende deilim bütün çevrem..çok üzülüorum bende..yandan bile düşüklüğü belli oluyor zaten..doğal olupta kalkık olan, ucu düşük olmayan çok burun var. doğallık demek kalkık olmayan burun demek değil bence..inşallah şişliktendir ama açık söyliyim ki bana şişlikten deil gibi gelio. reha beye gitmem gerek ama fırsat bulamadım bi türlü.zaten o da yokmuş burda. gelir gelmez bi şekilde gitmeliyim yanınaa

hazecim sende benim kervana katıldın ne yazıkki, ama benim 3 aylık haliyle 6 aylık hali arasında fark var daha toparladı kendini, hala düsük ama 3 aylıkki gibi degil, seninki de toparlar biraz ama benim düzeltilecek cünkü hem estetik oldugunu ele veriyor o kısım hem de gülerken ya da fotolarda o kısım cok düsük cıkıyor ve eski burnummus gibi oluyor ne anladım o zmn ben bu işte yanii

ameliyat olan bazıları 5. gününde morlukları baya duruyo, bazılarındada morluklar inmiş şişlikler duruyo, kişiden kişiye değişen bi durumda oluyo galiba, iznimi uzatma şansım yok malesef ama baya moralim bozuldu yani işyerine o halde nası gidilir bilmiyorum... birde alçı bende 10 gün kalıcak reha bey hindistana gidiyomuş, sizce alçının fazla kalması sorun yaratırmı, biyerde ebru öyle yazmış çünkü... yorumlarınızı bekliyorum

sorun olmaz merak etme ben de de 10 gün kalmıştı. Senin için tek sıkıntı alçılı işe gitmen olur.

yaa bende Reha Yavuzer'e olmak istiyorum ama randevu için Ocakta arayın dediler :roflol:. Olmazsa zühtü Demir'i düşünüyorum oda çok başarılı görünüyo

ebrucum benımde burun ucumda bır top var.gecen gun reha beye gıttım.genel olarak burnumu beyenıyorum ama o kısım gozume batar oldu.lakın henuz erken ve sıs var burnumda hanı ust uste burnumla ugrasmak ıstemedım.bıraz otursun sıslerım ınsın.bıraz daha toparlasın dedım.kı reha beyde aynı kanıda.gercı ona gore hıc bır sey yok:)bıraz daha bekle benım oncekıne gore bıraz toparladı gıbı ama hanıyenı bır operasyona cekınıyorum acıkcası.sureklı burun degısıyor o yuzdende acelecı olmasakmı ne:)

hazecim sende benim kervana katıldın ne yazıkki, ama benim 3 aylık haliyle 6 aylık hali arasında fark var daha toparladı kendini, hala düsük ama 3 aylıkki gibi degil, seninki de toparlar biraz ama benim düzeltilecek cünkü hem estetik oldugunu ele veriyor o kısım hem de gülerken ya da fotolarda o kısım cok düsük cıkıyor ve eski burnummus gibi oluyor ne anladım o zmn ben bu işte yanii

aynen öyle ebrucumm. hulo da demiş benim ilk ay bu kadar bariz belli deildi ama yalar geçtikçe iyice aşağı inmeye başladı tıpkı eski burnum gibi oldu inan hiç bir fark yok..gülerken hele çok fena.aşağıya doğru iyice sarkıyo bağımsız bir şekilde..bu sene mezun oluyorum geçen kep giydim resimlerdeki burnumu görmen lasım..hem manevi hem maddi yönden sıkıntı yaşadım ben hatta bi çoğumuz. ben bunun için olmadım ki..bunun için katlanmadım o kadar şeye..doğal istemiorum artık,yapay olsun istediğim gibi olsun. o ucu olmasın yani..
bende şişlik olduğuna inanmıorum ebrucum belki benimkide azcık çekilir 6.ayına falan ama yinede tam olmaz yani. bi gidiyimde reha beye,ondan dinlemek istiorum bişileri..

hazecim 1. ayına göre burun ucun düşmüş gerçekten benimkide öyle olacak gibi

haklısın hulocum,1.ayına göre çok fena,aylar geçtikçe ucu garipleşio da hayırlısı bakalım nolcak sonumuz=) bunlar yandan yine önden görmen lasım,gülerken görmen lasım yani.o zaman 1.ay deil tıpkı eski burnun diceksin eminim yani=)

inşallah senin olmaz canım,çünkü insanın canını oldukça sıkan bi durum,beklentilerin tersinde bişi yaşanınca üzülüosun ister istemez..

elbette canım gönül ister ki bu kadar çektiğim eziyetlere değsin sonucunda güzel bir burnum oolsun bu hayali de gerçekleşmeyince insanın adeta bir düş kırıklığı oluyor.
oysa ne kadar güzel düşüncelerle binbir umutla giriyosun ameliyata sonucunda da meyvesini görmeli insan...
umarım eminim ki reha hocam gerekeni yapacaktır....
sen hiç merak etme

ya tek seferde düzelemeyen bir burnum vardı ya da reha bey burun ucunu tek seferde istenilen sekilde yapamıyor emin degilim ama hepimizin burun ucuyla ilgili sıkıntıları var, ben 8. ayı bekliyorum ama degisecegini sanmıyorum, bayram gecsin burun ucumun durumunu gösteren bir foto ekliyeyim de siz de görün, gülünce cok kötü gözüküyor ucu düsük ve sarkık hala, evet zmanla degisip güzellesiyor burun ama o kısımda maalesef hic bir olumlu degisiklik katedemedim :D

ya tek seferde düzelemeyen bir burnum vardı ya da reha bey burun ucunu tek seferde istenilen sekilde yapamıyor emin degilim ama hepimizin burun ucuyla ilgili sıkıntıları var, ben 8. ayı bekliyorum ama degisecegini sanmıyorum, bayram gecsin burun ucumun durumunu gösteren bir foto ekliyeyim de siz de görün, gülünce cok kötü gözüküyor ucu düsük ve sarkık hala, evet zmanla degisip güzellesiyor burun ama o kısımda maalesef hic bir olumlu degisiklik katedemedim :D

canım geçmiş olsun
benimde sorunum seninki gibi benim de 2 ay olmak üzere dediğin gibi ucu düşük uzun geliyo banada
gülünce daha da düşüyo
benimde sorunum kemer bölgesi değil burun ucunun düşük olmasıydı
doktorum masaj verdi bana şişlikten dedi 1 hafta sonra kontrolüm var bakalım ne diyecek
umarım şişliktir

Merhaba,
Bu uyarıyı tekrar yapmak gereği duydum. Malesef bazı çevreler forumu kullanarak bazı hekimleri yargılayıp bazılarını yere göğe sığdıramıyorlar. Lütfen bu başlıkta yazılanlar sizde fikir verici olmasın. Aldatıcı mesaj tahmininizden çok fazla. Sizlerden ricam gidin muayene olun ve sonuca öyle varın. Buradaki mesajlarla yola çıkanların aklına şaşarım. Sanal bir ortam karşınızdakinin güvenirliği ne kadar ? Lütfen kararı kendiniz verin. Bazı doktorları karalama kampanyası başlamış. Şunu sorun öncelikle kendinize " hangi estetik cerrah yaptığı operasyon kötü olsun, sonuçtan hasta memnun kalmasın diye yola çıkar ? " Lütfen tüm yoprumları dikkatlice okuyup ona göre hareket edin ve mutlaka öncelikle gidip muayene olun.

Back