• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok teşekkür ederim güsel yorumun için. ne yazık ki ucunu beğenmiorum. yani ben bu ameliyatı sadece burun ucu için oldum.kemik yapımda hiç problemim yoktu. zaten reha beyde beğenmişti genel hatlarıyla burnunumu. oda ucunu benim gibi düşük buldu. ama şu anda burun ucum tıpkı eskisi gibi.üzülerek söylüorum hiç bi fark yok. yani bunu tek diyen bende deilim bütün çevrem..çok üzülüorum bende..yandan bile düşüklüğü belli oluyor zaten..doğal olupta kalkık olan, ucu düşük olmayan çok burun var. doğallık demek kalkık olmayan burun demek değil bence..inşallah şişliktendir ama açık söyliyim ki bana şişlikten deil gibi gelio. reha beye gitmem gerek ama fırsat bulamadım bi türlü.zaten o da yokmuş burda. gelir gelmez bi şekilde gitmeliyim yanınaa

üzülme hazecim,tabikide senin beğenmen çok önemli.düzeltilecek bir sorundur eminim.sağlık olsun gerisi hallolur.bende kesinlikle sana katılıyorum ki şu konuda kalkık olupta doğal olan burunlarda var.mesela benim burnum biraz kalkık ama ne bana nede çevremdekilere yapmacık geliyo.herkes çok doğal göründüğünü söylüyor.resmimi ilk buraya koyduğumda bazı arkadaşlar çok kalkık olmamışmı diye yorumlar yapmışlardı ama sonra biraz daha oturduğunu gördüler.yani hafif kalkık olması bana göre ,hoş bir görüntü veriyo.direk doğal olsun diye aman ben öle kalkık bir burun istemiyorum diye söze başlarsanız doktorda ona göre tasarım yapıyo.aklınızda varsa mutlaka bu fikrinizi doktora söyleyin.çok abes durucaksa o zaten size anlatır detaylı bir şekilde.doğal olan burun kalkık olmayan,çok kısa olmayan vs. vs bir burun değil yüzünüze uymuş olan bir burundur.(bu tavsiyem yeni ameliyat olacak arkadaşlara burnunuzun şekline çok düşünerek karar verin.bence hastaların memnun olmamalarının en büyük nedenlerinden biriside ne şekil istediklerini bilmemeleri yada doktorlarına bunu tam olarak anlatamamaları.aman nede olsa doktordur güzel yapar demeyin sizde burnunuzun şeklinde söz sahibi olun sonradan pişman olmamak için.)

Kizlar reha beye revizyon yaptiraniniz oldumu? ben yeni uye oldugum icin forolara bakamiyorum, ama bu doktor secimi nekadar zor bisey ooooofffffffffffffffffffffffffff

ben 961 milyon 200 bin lira özel hoca farkı yatırdım artı 1o milyon bandaj 50 milyon alçı 77 milyon nostrril ratainer diye bi alet var ona verdim ama bu bir yıl önceki fiyatlar
şimdi ise 2 milyar özel hoca farkı yatırıyosun artı 70 milyon alçı atel bildiklerim bu kadar sana 2.5 milyara mal olur.

siz bir beysiniz ve hoş olmuş burun umarım bayanlarda başarabiliyorlardır eğer foto sizseniz tabii

dün alçımı aldırmaya gittim ve sonuç mükemmel,aynaya baktığımda eski burnumu görebiliyorum ama istediğim bölgedeki sorun giderilmiş ve çok rahat nefes alabiliyorum,en çok korktuğum şey burnumun tamamen şeklinin şurdanda düzeltelim burdanda düzeltelim diyerek değiştirilmesiydi ama Reha bey sadece istediğim yeri düzeltmiş hemde sadece çok dikkatli birinin bakabileceği şekilde,çok mutluyum yaadelikafadulden artık Reha beyi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim sizin psikolojinizi o kadar iyi çözüyoki istemediğniz bişeyi asla yapmıyor ne diyorsa onu yapıyor ve en önemlisi herşeyi çok doğal yapıyor zaten kendide çok doğal ve çok tatlı bi adam,süpersin Reha hocam:)))

ben de oynansın ama ne dediysem o isterim keşke yapabilseler.bu yıl ne kadar acaba ücreti?bilen var mı

arkadaşlar sitede barış çakıra ameliyat arkadaşların resimlerine bakmışsınızdır acayip doğal duruyo reha beyin yaptığı ameliyatların resimlerini görenler yada daha önce ameliyat ettiği kişileri görenler bu konuda fikir verebilirmi hepsi okadar doğalmı.. ladyannanın burnu gerçekten doğal duruyo ama bi kaç kişinnin daha sonucunu göremden emin olamıyorum...

hepsini değil birini gördüm bu yüzden yorumum çok mantıklı değila ma ben hoş bulmafım ama çok görmek lazım tek burunla karar olmaz kimseye haksızlık edilmez ama o bayanın burnuu darılmaması için yazamıyorum benim hoşuma gitmerdi uzun ve yuvaraksı bu da nasıl kelime oldusa:P

barış çaır yazan esmerce bi hanımdı ama dedim ya barış çakırdan başka burun görmedim yani 25 mesajı tamamlayınca bakacağım tekrar.yanıltmayım kimseyi

bu konuda hiçbir fikrim yok Allahtan benimkisi rastgelmedi ama mantıken düşünüyorum bir sorun olmaz herhalde,inşallah yani:)burnumda ii ya şişlikler iniyor yavaş yavaş ama burnumun ucu top gibi çok komik ona sinir oluyorum öğrendiğim kadarıylada geç geçiyor:( birde ameliyattan önceki eğikliğin olduğu yerde hafif bir sertlik var sanırım orayla uğraştığı için orası daha fazla şişti,ilk günler çok şişti şimdi bayağı indi ama hala bi sertlik var daha inecek mi acaba merak ediyorum bu hafta gitcem kontrole bi sorayım bakayım...
ay işte ben o şişkin burundan yuvarlak uçtan korkuyorum buraya kadar çok güzeldi yorumlar ama şiş yuvarlak deyince tüh .ama belkide geçici??

hayır ebrucum kesinlikle öyle bişey söylemiyorum sadece sonucun beni tatmin edip etmeyeceğine ameliyat sonrası birden fazla sonucu görerek karar verebilirim diyorum kendisiyle görüştüğümde daha önce ameliyat ettiği hastaların resimlerine bakmak istiycem o şekilde fikir oluşturmaya çalışıcam... melikenin burnu çok hoş ama onu kıstas alamıyorum çünkü zaten burnunda çok fazla bi sorun yokmuş şekilde aşırı bi değişiklik olmamış....oyüzden reha bey beni tatmin edermi etmezmi bilemiyorum ama kesinlikle görüşceğim doktorlardan biri... kimisi küçücük hokka gibi sever estetik olduğu belli olsun önemli değil der.. kimisi doğal dursun yeter bana der... burnu çok küçültmemek çok kaldırmamak doğallığı sağlamaya yetmiyo burun ucunda kıkırdakların duruşundan burun deliklerinden vs... estetik olduğu anlaşılabiliyo.. ben ameliyat sonucu en doğal görünen ve estetik açıdan abartı değil ama hoş duran bir burun istiyorum gerçi kim istemiyoki:) lafı uzatmadan bned ekandilinizi ve kadınlar gününüzü kutlayım arkadaşlar ...

kesinlikle sorunlu burunlar farklı mesela emre iilhandı adını yanlış yazmış olabilirim tam çok iyi yapıyor dedimm birkaç fotoğrafta birbaktım geniş bir burnu aynı şekilde ön yuvarlak falan yapabilmiş hayallerim yıkıldı ama hala aklımda genişleri de yapabilseydi o kızı görmeseydim aslında çok hoşunma gitmişti ama yanıltmayım daha tam görmedim hoş demek de yanıltabiliyor

Arkadaşlar, Roselie nickli arkadasa gecenlerde burada memnun degilim diye yazıp bir daha baska bir sey yazmaması üzerine özelden msj yazdım ve neden memnun olmadığını ve kendimin de ameliyat olacagını bana ne oldugunu anlatıp anlatamayacagını sordum, ancak arkadasımız gecen gün gönderdigim msjı okumasına ragmen cvp vermedi, o nedenle arkadasın samimiyetine inanmıyorum artık, forumu takip edenler icin belirtmek istedim...
iyi de o arkadaş yukarda yazmış sizse sürekli öven ve tanıdık olduğu izlenimi uyandıran birisiniz.ben de reha bey için söylenenlerden etkilendim çoğu kişi memnun.ama beni de siz şüphelendirdiniz bide duygu denen arkadaş.ama tabii suçlamıyorum şüphe.şahsınıza almayın ama böyle forumlarda paralı çalışan çok doktor tanıdığı var ve boşuna günaha girip milleti zehirliyorlar.bilg,i veren herkese iyi kötü size o arkadaşa herkese teşekkür edelim saygı duyalım

Back