canım çok teşekkür ederim güsel yorumun için. ne yazık ki ucunu beğenmiorum. yani ben bu ameliyatı sadece burun ucu için oldum.kemik yapımda hiç problemim yoktu. zaten reha beyde beğenmişti genel hatlarıyla burnunumu. oda ucunu benim gibi düşük buldu. ama şu anda burun ucum tıpkı eskisi gibi.üzülerek söylüorum hiç bi fark yok. yani bunu tek diyen bende deilim bütün çevrem..çok üzülüorum bende..yandan bile düşüklüğü belli oluyor zaten..doğal olupta kalkık olan, ucu düşük olmayan çok burun var. doğallık demek kalkık olmayan burun demek değil bence..inşallah şişliktendir ama açık söyliyim ki bana şişlikten deil gibi gelio. reha beye gitmem gerek ama fırsat bulamadım bi türlü.zaten o da yokmuş burda. gelir gelmez bi şekilde gitmeliyim yanınaa
üzülme hazecim,tabikide senin beğenmen çok önemli.düzeltilecek bir sorundur eminim.sağlık olsun gerisi hallolur.bende kesinlikle sana katılıyorum ki şu konuda kalkık olupta doğal olan burunlarda var.mesela benim burnum biraz kalkık ama ne bana nede çevremdekilere yapmacık geliyo.herkes çok doğal göründüğünü söylüyor.resmimi ilk buraya koyduğumda bazı arkadaşlar çok kalkık olmamışmı diye yorumlar yapmışlardı ama sonra biraz daha oturduğunu gördüler.yani hafif kalkık olması bana göre ,hoş bir görüntü veriyo.direk doğal olsun diye aman ben öle kalkık bir burun istemiyorum diye söze başlarsanız doktorda ona göre tasarım yapıyo.aklınızda varsa mutlaka bu fikrinizi doktora söyleyin.çok abes durucaksa o zaten size anlatır detaylı bir şekilde.doğal olan burun kalkık olmayan,çok kısa olmayan vs. vs bir burun değil yüzünüze uymuş olan bir burundur.(bu tavsiyem yeni ameliyat olacak arkadaşlara burnunuzun şekline çok düşünerek karar verin.bence hastaların memnun olmamalarının en büyük nedenlerinden biriside ne şekil istediklerini bilmemeleri yada doktorlarına bunu tam olarak anlatamamaları.aman nede olsa doktordur güzel yapar demeyin sizde burnunuzun şeklinde söz sahibi olun sonradan pişman olmamak için.)