Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim rapor işlerimle eşim ilgilendi belki benim yatış işlemini yanlış yapmış olabiliriz benimkinde bağlı olduğu kurumda ücretli yazıyo bu ne zaman oldu bilmiyorum. Yatış yaparken yazıldı sanırsam. Eşime ssk ödeme yapmaz sadece işyerinize göstermek için kullanabilirsiniz demişler. Peki siz ameliyatınızı ne zaman oldunuz sorabilirmiyim? Acaba Ocak 2009 öncesimi?allah allah neden alamıyosunuz anlamadım,ben ssk'lıyım ameliyatımda 10 gün rapor kullandım ve daha sonra ssk dan aldım paramı..
Benim rapor işlerimle eşim ilgilendi belki benim yatış işlemini yanlış yapmış olabiliriz benimkinde bağlı olduğu kurumda ücretli yazıyo bu ne zaman oldu bilmiyorum. Yatış yaparken yazıldı sanırsam. Eşime ssk ödeme yapmaz sadece işyerinize göstermek için kullanabilirsiniz demişler. Peki siz ameliyatınızı ne zaman oldunuz sorabilirmiyim? Acaba Ocak 2009 öncesimi?
Benim rapor işlerimle eşim ilgilendi belki benim yatış işlemini yanlış yapmış olabiliriz benimkinde bağlı olduğu kurumda ücretli yazıyo bu ne zaman oldu bilmiyorum. Yatış yaparken yazıldı sanırsam. Eşime ssk ödeme yapmaz sadece işyerinize göstermek için kullanabilirsiniz demişler. Peki siz ameliyatınızı ne zaman oldunuz sorabilirmiyim? Acaba Ocak 2009 öncesimi?
ervah sana mail gönderdim aldın mı?
seher 1 aydan sonra burnunu yamultman imkansız cünkü kemikler kaynıyor, 1 ay icinde de yamultman icin darbe alman gerekiyor öyle burun silmeyle yamulmaz, düsünsene reha beye gittiginde burnunu sıkıp mıncıklamıyor mu, o zmn burnun yamulması gerekirdi
cıkıntıya gelince, bende de var o ve gecen reha beye gittigimde sordum girintili cıkıntılı diye, o da ameliyatlı burun tahta gibi dümdüz olmaz, ameliyatsızlar öyledir ama ameliyatlılarda öyle olur dedi, dısardan belli olmaz dedi
arkadaşlar merhaba ameliyatımın 19.günü ve burnum hala kocaman,bu şişlikler ne zaman gidicek??? bir de burnumun üstündeki morluk bir türlü geçmiyor...
canım şişliklerin inmesi yaklaşık bir yıl alıyo
ilk 2 ayda yüzde 20 6.ayda yüzde 80 bir yılda yüzde 100 iniyo biraz zaman alıyo burnun tam şekline oturması