• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar merhaba ameliyatımın 19.günü ve burnum hala kocaman,bu şişlikler ne zaman gidicek??? bir de burnumun üstündeki morluk bir türlü geçmiyor...

benim 1,5 ay oldu.1 aydan sonra yüzdeki ifade düzelmeye başlıyo.burun hala şiş oluyo ama dudak üstü ve kaş arası düzeldiği için normale dönüyosun.burnun için daha çok beklemen gerekir.benim burnumun üstünde hala ufak bi morluk var.ne zaman geçer bilmiorum ama çok belli olmuyo.

Reha Yavuzere arkadaşım ve kardesi beraber ameliyat oldular bence çok başarılı olmuş inanılmaz beğendim ama bugün randevu almak için aradığımda Ocak ayında arayın dediler :)

özel muayenede de bekletiyorlar, gerci ben sanslıydım 3 hafta sonraya vermislerdi randevu
benden sonra bir arkadasım daha aramıstı o zmnlar mart gibi flndı, eylülde arayın demislerdi ona da :D

Arkadaşlar Onep'e gidip görüşmek istiyorum muayene ücreti falan yazıyor sitesinde görüşme içinde mi para ödeyeceğiz ben anlamadım :s Bilenler beni bi aydınlatsın :hulya:

Birde Ünal Şahin Nasıl bir doktor bilenler...

Ankarada'ki Onep

Son düzenleme:
herkese meraba uzun zamandır takip ediyorum, reha yavuzerle bikaç ay önce görüştük ve ameliyat günü belirlemiştik haftaya çarşamba ameliyat olucam fakat bayramdan sonraki salı işe başlamak durumundayım reha hoca işe başlamada bi sakınca olmayacağını söyledi fakat konuşmalardan anlıyorumki 15 güne ancak şişilikler iniyor. sizce bir hafta sonra işe başlamada zorluk olurmu, yaşayanlar daha iyi bilir, birde resimlerini zi görmek istiyorum eklerseniz çok sevinirim

herkese meraba uzun zamandır takip ediyorum, reha yavuzerle bikaç ay önce görüştük ve ameliyat günü belirlemiştik haftaya çarşamba ameliyat olucam fakat bayramdan sonraki salı işe başlamak durumundayım reha hoca işe başlamada bi sakınca olmayacağını söyledi fakat konuşmalardan anlıyorumki 15 güne ancak şişilikler iniyor. sizce bir hafta sonra işe başlamada zorluk olurmu, yaşayanlar daha iyi bilir, birde resimlerini zi görmek istiyorum eklerseniz çok sevinirim

slm rodin..walla benim 7.günde hala suratımda ve burnumda belirgin şekilde şişlikler , morluklar vardı.eğer iznini uzatma imkanın varsa kesinlikle uzat...bir de benim ilk 10 gün baş dönmelerim çok oldu.

ben ilk 15-20 gün dışarı çıkmak bile istemiyordum.çünkü içi hala temizlenmemişti.şişlikler zaten kesin oluyor.daha yeni yeni kendimi iyi hissetmeye başladım.(1,5 ay oldu) özel albümde resmim var arkadaş olarak ekleyenler görebilir.

ameliyat olan bazıları 5. gününde morlukları baya duruyo, bazılarındada morluklar inmiş şişlikler duruyo, kişiden kişiye değişen bi durumda oluyo galiba, iznimi uzatma şansım yok malesef ama baya moralim bozuldu yani işyerine o halde nası gidilir bilmiyorum... birde alçı bende 10 gün kalıcak reha bey hindistana gidiyomuş, sizce alçının fazla kalması sorun yaratırmı, biyerde ebru öyle yazmış çünkü... yorumlarınızı bekliyorum

hello kıslar,
reha bey buralarda mı bileniniz, göreniniz varmı:)
benim ufak bir ameliyat sonrası törpü operasyonum olcak, albümdeki fotografta belli zaten, gerçi en son 2 aylık foto var, şu an 7. ay filan oldu sanırsam. ıstersen böylede kalabilir, istersen de 5 dakkalık bi işle hallederiz demişti, bende bayram öncesi yaptırayım diyorum ama.. hafif bir şişlik olacakmış tabi yine, olsun ama hiç dert değil..

hello kıslar,
reha bey buralarda mı bileniniz, göreniniz varmı:)
benim ufak bir ameliyat sonrası törpü operasyonum olcak, albümdeki fotografta belli zaten, gerçi en son 2 aylık foto var, şu an 7. ay filan oldu sanırsam. İstersen böylede kalabilir, istersen de 5 dakkalık bi işle hallederiz demişti, bende bayram öncesi yaptırayım diyorum ama.. hafif bir şişlik olacakmış tabi yine, olsun ama hiç dert değil..

Merhaba pakten,Benim13 Ekim'de ameliyatım vardı ertelenmek zorunda kalmıştı..Bugün tekrar ameliyat günü aldım Reha Bey yerinde..

ameliyat olan bazıları 5. gününde morlukları baya duruyo, bazılarındada morluklar inmiş şişlikler duruyo, kişiden kişiye değişen bi durumda oluyo galiba, iznimi uzatma şansım yok malesef ama baya moralim bozuldu yani işyerine o halde nası gidilir bilmiyorum... birde alçı bende 10 gün kalıcak reha bey hindistana gidiyomuş, sizce alçının fazla kalması sorun yaratırmı, biyerde ebru öyle yazmış çünkü... yorumlarınızı bekliyorum

canım reha hoca hangi tarihler arasında hindistana gidecekmişbilgin var ı?
senin ameliyatın çarşamba günü mü_
inşallah sağlıklı başarılı kolay bir ameliyat geçirirsin...
reha hocaya güven mutlu olursun
mükemmel bir insan hariak bir doktordur kendisi...
morluklar 5 6 gün içerisinde hızla dağılır fakat şişliklerin inmesi biraz zaman alıyo malesef
alçının uzun süre kalması problem yaratmaz

Offf okadar cok yorum okudumki Reha hoca hakkında aklım karışıyoo :S resim gösterebilecek arkadaşlar varmı?

slm kızlar ben geldim.bayadır internete giremiyodum.ne kadar çok alışmışım bu internete yaw.zor oluyo vallahi elimin altında olmaması.ebru senden ne haber burunla ilgili küçük bir operasyon geçirebilirim demiştin ne oldu var mı bi gelişme merak ettim.

Back