Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun. Gerçekten çok morarmışsın sen yaa. İnşallah çabucak toparlanırsın. Doktorumuz aynı olmasa doktordan doktora fark ediyo diyebilirdim. Burnun profilden gayet hoş duruyo. Önden fotoğrafı çoğu kişi 1 aydan önce koymuyo sen baya cesur davranmışsın. Raporunu uzat bence ben atel çıkınca işe başlamıştım senin zor gibi.
Ebru sağol güzel düşüncelerin için seninde inşallah 2 aya daha da toparlanır burnun ve operasyona gerek kalmaz. Ben burnunu çok beğendim ama senin beğenmen herşeyden önemli. İnsan kendi burnundaki negatiflikleri daha iyi farkediyor dışarıdan bir göze göre. Sen söylemesen belki de hiç kimsenin dikkatini çekmeyecekti. İnşallah istediğin gibi olur sonuç canım.
Gerçi reha hocadan aldığın rapor sadece işyerine göstermek için benim yatış ücretli olduğu için sskdan maaşımı alamıyorum. İş göremezlik raporu almak gerekiyormuş o da plastik cerrahi olduğu için verilmiyo. Sende durum nasıl bilmiyorum emekli sandığı olsa gerek seninki??
evet benimki emekli sandığı.maaş almada sorun olmuyor.eskiden işçi olarak tedaşta çalışıyordum orada maaş alamıyorsun dediğin gibi raporluysan.ama plastik cerrahiye iş göremezlik verilmediğini bilmiyordum.şimdi 10 günlük maaşını alamayacak mısın? kötü olmuş.
evet bence de çok mükemmel harika bi doktordur reha hoca düşününün tavsiye ederim gönül rahatlığıyla işini başarılı hakkını vererek yapar ben maraştan ankaraya gittim reha hocama ameliyat olabilmek için kesinlikle gözüm kapalı öneririm mükemml tek kelimeyle gerk mesleki açıdan grerakse kişilik açısından hiç süphesiz öneriyorum görüşünanca izmir e gidebilceğim için reha bey i düşünemem maalesef yoksa çoooook isterdim..yaptığı burunları gördüm adam estetik cerrahı deel bence bi heykeltıraş bi sanatçı! muhteşem di yaa bayıldım resmennn bi arkadaşın (forumda) burnunu o yapmış dedim inanılmaz olamaz böle bişi hayatımda gördüğüm en iyi estetik bütüm içtenliğmile söylüorum bana göre öleydi keşke ona olabilme şansım olsaydı
Evet malesef alamıyorum. Bu ameliyat bana pahalıya patladı.