• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ebru,ladyanna,amy lee ve hulo80.çok teşekkür ederim.yazdıklarınızı görünce baya ferahladım.benim ameliyat öncesi burun çok problemliydi.dedim acaba ameliyattan sonra da mı böyle olacak? normalmiş sevindim.tekrar teşekkürler.bu forum çok işe yarıyor ya:))))

Geçmiş olsun. Gerçekten çok morarmışsın sen yaa. ınşallah çabucak toparlanırsın. Doktorumuz aynı olmasa doktordan doktora fark ediyo diyebilirdim. Burnun profilden gayet hoş duruyo. Önden fotoğrafı çoğu kişi 1 aydan önce koymuyo sen baya cesur davranmışsın. Raporunu uzat bence ben atel çıkınca işe başlamıştım senin zor gibi.

obelisk cnm resimlerine baktım burnun iyi olacak eminim ama hala morlukların var benm de vardı ama sarıya kacıyordu seninkiler mor kalmıs tenin beyaz ondandır gecer benm de zor gecti hatta bugun huloya gösterdim göz altlarım hala cok hafif sarımsı diye :D
evet arkadaslar bugun huloyla karsılastık görünce tanıdım isini bitirsin diye bekliyordum ki o da beni tanımıs hemen yanıma geldi zaten, burnu yandan gayet güzel hulonun benim bir aylık hali faciaydı onunki baya iyi :D
hulocum demek egriligi giderememisler, ama cok sisti burnun sisler inince o kadar kalmaz belki hem igneyle bir cözümü de var demekki yani sevindim
bu arada benm burnumda da hersey yolundaymıs burun ucum icin reha bey iki ay daha bekleyelim hala rahatsız ederse düzelteyim dedi, reha bey 2 ay 2 ay diye diye beni oyalıyor mu ne :P ehueh

Ebru sağol güzel düşüncelerin için seninde inşallah 2 aya daha da toparlanır burnun ve operasyona gerek kalmaz. Ben burnunu çok beğendim ama senin beğenmen herşeyden önemli. ınsan kendi burnundaki negatiflikleri daha iyi farkediyor dışarıdan bir göze göre. Sen söylemesen belki de hiç kimsenin dikkatini çekmeyecekti. ınşallah istediğin gibi olur sonuç canım.

Geçmiş olsun. Gerçekten çok morarmışsın sen yaa. İnşallah çabucak toparlanırsın. Doktorumuz aynı olmasa doktordan doktora fark ediyo diyebilirdim. Burnun profilden gayet hoş duruyo. Önden fotoğrafı çoğu kişi 1 aydan önce koymuyo sen baya cesur davranmışsın. Raporunu uzat bence ben atel çıkınca işe başlamıştım senin zor gibi.

teşekkürler canım.işin kötüsü bu perşembe raporum bitiyor.reha hoca da rapor uzatmaya hiç hevesli değil.alçının çıktığı gün rapor istediğimde 10 gün vereyim dedi.dedim bu halde nasıl işe giderim? 10 gün çok az değil mi?geç bir saatte gittik,yorgundu sanırım reha hoca.hiç de ilgilenmedi,canımı da acıttı alçıyı çıkarırken.öyle işte.makyaj da kapatmıyor bunları.napıcam bilmem.

Gerçi reha hocadan aldığın rapor sadece işyerine göstermek için benim yatış ücretli olduğu için sskdan maaşımı alamıyorum. ış göremezlik raporu almak gerekiyormuş o da plastik cerrahi olduğu için verilmiyo. Sende durum nasıl bilmiyorum emekli sandığı olsa gerek seninki??

yarın kontrole gidiyorum ameliyata gidecekmiş gibi heyecanlandım:S

Ebru sağol güzel düşüncelerin için seninde inşallah 2 aya daha da toparlanır burnun ve operasyona gerek kalmaz. Ben burnunu çok beğendim ama senin beğenmen herşeyden önemli. İnsan kendi burnundaki negatiflikleri daha iyi farkediyor dışarıdan bir göze göre. Sen söylemesen belki de hiç kimsenin dikkatini çekmeyecekti. İnşallah istediğin gibi olur sonuç canım.

cnm tsk ederim, insallah seninki de zamanla cok daha iyi olur ki olacagına da inanıyorum opuyorumnanaktan
cnm belki ben demesem kimsenin dikkatini cekmiyor ama ben bu ameliyatı herkes gibi kendim icin oldum ve hala burnumda kafama taktıgım bir seyler varsa sorun var demektir diye düsünüyorum hem de haksız bir takıntı da degil öyle olsaydı reha bey zaten gerek yok derdi eminim, insallah her sey herkes icin zmanla daha da cok yoluna girer

Gerçi reha hocadan aldığın rapor sadece işyerine göstermek için benim yatış ücretli olduğu için sskdan maaşımı alamıyorum. İş göremezlik raporu almak gerekiyormuş o da plastik cerrahi olduğu için verilmiyo. Sende durum nasıl bilmiyorum emekli sandığı olsa gerek seninki??

evet benimki emekli sandığı.maaş almada sorun olmuyor.eskiden işçi olarak tedaşta çalışıyordum orada maaş alamıyorsun dediğin gibi raporluysan.ama plastik cerrahiye iş göremezlik verilmediğini bilmiyordum.şimdi 10 günlük maaşını alamayacak mısın? kötü olmuş.

evet benimki emekli sandığı.maaş almada sorun olmuyor.eskiden işçi olarak tedaşta çalışıyordum orada maaş alamıyorsun dediğin gibi raporluysan.ama plastik cerrahiye iş göremezlik verilmediğini bilmiyordum.şimdi 10 günlük maaşını alamayacak mısın? kötü olmuş.

Evet malesef alamıyorum. Bu ameliyat bana pahalıya patladı.

anca izmir e gidebilceğim için reha bey i düşünemem maalesef yoksa çoooook isterdim..yaptığı burunları gördüm adam estetik cerrahı deel bence bi heykeltıraş bi sanatçı! muhteşem di yaa bayıldım resmennn bi arkadaşın (forumda) burnunu o yapmış dedim inanılmaz olamaz böle bişi hayatımda gördüğüm en iyi estetik bütüm içtenliğmile söylüorum bana göre öleydi keşke ona olabilme şansım olsaydı :(

anca izmir e gidebilceğim için reha bey i düşünemem maalesef yoksa çoooook isterdim..yaptığı burunları gördüm adam estetik cerrahı deel bence bi heykeltıraş bi sanatçı! muhteşem di yaa bayıldım resmennn bi arkadaşın (forumda) burnunu o yapmış dedim inanılmaz olamaz böle bişi hayatımda gördüğüm en iyi estetik bütüm içtenliğmile söylüorum bana göre öleydi keşke ona olabilme şansım olsaydı :(
evet bence de çok mükemmel harika bi doktordur reha hoca düşününün tavsiye ederim gönül rahatlığıyla işini başarılı hakkını vererek yapar ben maraştan ankaraya gittim reha hocama ameliyat olabilmek için kesinlikle gözüm kapalı öneririm mükemml tek kelimeyle gerk mesleki açıdan grerakse kişilik açısından hiç süphesiz öneriyorum görüşün
umarım reha ocadan başkasına olmak istemeyeceksiniz

seher 1982 gecmis olsun öncelikle ama sanmam kemik egrilsin iltihaptan kemik egrilir mi hic sanmam, gecer insallah biran önce

bende bugün kontrole gittim bi sorun yokmuş.seher geçmiş olsun çok üzüldüm.eğrilik olsa reha bey söylerdi heralde.bencede iltihapla eğriliğin pek alakası yok gibi.

benim burnumdada çıkıntı var.sol tarafta dokununca hissediyorum.reha bey bugün baktı bi sorun yok ama ödemler var normal buda.

seher 1 aydan sonra burnunu yamultman imkansız cünkü kemikler kaynıyor, 1 ay icinde de yamultman icin darbe alman gerekiyor öyle burun silmeyle yamulmaz, düsünsene reha beye gittiginde burnunu sıkıp mıncıklamıyor mu, o zmn burnun yamulması gerekirdi
cıkıntıya gelince, bende de var o ve gecen reha beye gittigimde sordum girintili cıkıntılı diye, o da ameliyatlı burun tahta gibi dümdüz olmaz, ameliyatsızlar öyledir ama ameliyatlılarda öyle olur dedi, dısardan belli olmaz dedi

bende site sayesinde reha beyi bulduğum için çok mutluyum...
Kızlar aranızda sivilce izleri için peeling yaptıran var mı??

Back