Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar malum bi tavsiye sitesi var, ben orada reha bey icin tavsiye yazısı yazdım, memnun olan bir hasta olarak bu görevi de bir borc bildim, aklınızda olsun

allah allah neden alamıyosunuz anlamadım,ben ssk'lıyım ameliyatımda 10 gün rapor kullandım ve daha sonra ssk dan aldım paramı..
Benim rapor işlerimle eşim ilgilendi belki benim yatış işlemini yanlış yapmış olabiliriz benimkinde bağlı olduğu kurumda ücretli yazıyo bu ne zaman oldu bilmiyorum. Yatış yaparken yazıldı sanırsam. Eşime ssk ödeme yapmaz sadece işyerinize göstermek için kullanabilirsiniz demişler. Peki siz ameliyatınızı ne zaman oldunuz sorabilirmiyim? Acaba Ocak 2009 öncesimi?

evet hulo galiba tavsiyeediyorum.com dan bahsediyorsun
tavsiye portalı ben de reha hocam için oraya tavsiye yazısı yazmıştım 2 yıl önce. ama şu anda sadece doktorun kendisi görebiliyor ooraya yazılanları. daha önceden bütün ziyaretçiler okuyabiliyordu doktorlar hakkında yazılan tavsiye yazıl:dance:alarını....

Yok ben temmuz ayında oldum 4 ay olacak.Zaten plastik cerrahi ameliyatlarını ssk karşılamıyor ki ücretli hepimizinki.Anlamadım sizin olayı, normalde almanız gerekir ama..

aynen öyle benimde çıkıntı ve girintiler var bende sormuştum bana da öyle söyledi, duvara dokundu, pürüzlüdür ya hani,ameliyatlı burun hep böyledir dedi dokununca,ama dışardan anlaşılmaz.zamanla değişiyo gerçekten benim bi ara sola doğru yamukluk vardı biliyomusunuz,en başta yoktu.çok korktum ama şimdi düzeldi..

bugünlerde yok mu reha hocamıza cerrahi operasyon yaptıran?????
hadi uyanın arkadaşlar kış uykusuna yatmayalım
bu siteyi her an aktif bir şekilde kullanalım
yeni güncel ve güzel haberlerle!!!

merhaba arkadaşlar

ben aralık basında ameliyat olucam ama olup olmamakta tereddutum var cunku drs calısmam lazım.

ve beni kac hafta engeller kestiremiyorum? bir de kesinlikle nefes alma problemim yok ve bu ameliyatttan sonra kalıcı nefes alma problemi yaşarsam cok uzulurum, sadece guzellik ugruna boyle bir riske girmelimiyim ya da boye bir risk var mı?

batidilleri, benim de ameliyatımdan iki hafta sonra finallerim vardı, ben oturup ders calısmıstım ama zorlanmıstım dogrusunu söylemek gerekirse, cünkü basımı egince basım dönüyordu bir de egmek de istemiyorsun zaten böyle kafam dik elimde kitap fln zorlanmıstım ama sonucta calıstım yani
benim de nefes alma problemim yoktu, ama ameliyat sırasında sol delikte tıkanıklık oldugunu görmüs reha bey ve acmıs orayı, ilk zamanlar burnunda tıkanıklık oluyor ama bu ameliyatla alakalı sonucta oralar yara sonra acılıyor burnun, benim sahsi fikrim ki zaten bende nefes sorunum olmadan oldum bu ameliyatı, kafana cok takıyorsan olmalısın, cünkü psikolojini bozmaya degmez, olunca anlıyor insan keske daha önce olsaymısım da bu kadar üzülmeseymisim yıllarca diyorsun

ameliyatınızı reha hocamı ypacak??? bence olun o kadar fazla zorlanacağınız zannetmiyorum ilk 4 -5 gün biraz sıkıntılı geçiyo gerisi kolay önemli oln atlatmak!!

zaten bu amel,iyatın amacı burnunuzda eğrilik dışında nefes alma probleminiz de varsa düzeliyo kesinlikle ameliyattan sonra daha rahat nefes alıp veriyorsunuz çnkü hava yollarınıza da müdahale oluyo

arkadaşlar merhaba ameliyatımın 19.günü ve burnum hala kocaman,bu şişlikler ne zaman gidicek??? bir de burnumun üstündeki morluk bir türlü geçmiyor...

nefes alma problemim yok. sadece estetik amaçlı. yüzüm,vucudum çok ince ama burnum uzun ama kemerli degil.

evet aralıgın ilk haftası reha hocaya olacagım. ama 3 ay once aldım bu tarihi. ve 3 ayda 3 kere fikrim değişti. tam ameliyat olmaya karar verdim.:) bu sefer de reha hoca iyi hoca ama ailem istanbulda ben ankarada oturuyorum, istanbulda emre ilhana mi olsam diye takildi kafam. cok belli olmasin istiyorum bi yandan ama bi yandan da demotynin burnunu gorunce, olunca boyle olsun diorum:)
bi de her an bisey sorma imkanimin olmamasi kotu reha hocaya, emre ilhani surekli arayabiliyorlarmis.

sizi 3 aydir takip ediorum, yapmam gereken herseyi ogrendim, amme hizmeti goruyorsunuz:) cok saolun

hani resimlerini potpori yapip koyan arkadas var ya kemerli oldu diye sikayet ediyordu, en cok onun burnuna bayildim hatta o karar vermemi sagladi, cok dogal olmus.

sizin emre ilhan vb istanbulda birine olma imkanininiz olsa, yine de reha hocaya olurmuydunuz yoksa muayene ve ulasim imkani dogrultusunda ankarada en iyi reha hoca oldugu icin mi oldunuz?

ben maraşta yaşıyorum reha hocaya ameliyat olmak için maraştan ankaraya gittim reha hoca ankarada daha doğrusu türkiyede parmakla gösterilen plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanlarından bir tanesi. kesinlikle tavsiye ederim

arkadaşlar merhaba ameliyatımın 19.günü ve burnum hala kocaman,bu şişlikler ne zaman gidicek??? bir de burnumun üstündeki morluk bir türlü geçmiyor...

canım şişliklerin inmesi yaklaşık bir yıl alıyo
ilk 2 ayda yüzde 20 6.ayda yüzde 80 bir yılda yüzde 100 iniyo biraz zaman alıyo burnun tam şekline oturması

evet canım malesef iyileşme biraz uzun bir süreyi kapsıyor ameliyat sonrası resimlerini paylaşırsan sevinirim ameliyatın umarım başarılı geçmiştir reha hoca mükemmel maşallah!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…