• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ebru ve ervah,tam bilmiyorum ama bu küçük düzeltmeler heralde lokal yapılıyodur.bu konuda bir şey demedimi doktor.ben kontrole gittiğimde hastanede bir arkadaş vardı estetik olmuş.o da burun ucunu biraz daha kaldırtmak istiyordu.doktor bakıcak gerek görürse bu gün ameliyat olmak istiyorum demişti.daha sonra hastanede arkadaşla tekrar karşılaştığımda şimdi ameliyata giriyorum dedi.düşünün sabah kontrole gelmiş öğleden sonrada ameliyat.demekki kolay oluyoki bu kadar çabuk karar verildi ameliyata bende şaşrmıştım.böyle bir durum olursa eminim sizinkide çabucak oluverir.en güzelini istemek tabikide hakkımız.inşallah istediğiniz sonucu alırsınız.öpüyorum.

kızlarrrr salı günü Reha hocamı ziyarete gittim gazi plastik cerrahiye çok memnun mutlu oldu sevindi sevbgilerle karşıladı şeker dünya tatlısı doktorcuğumuz beni ben de çok mutlu oldum elbette insanın çok değer verdiği gözünde yücelttiği doktorundan ilgi görmesi inanılmaz mutluluk verici bişey olsa gerk bir buçuuk yıldır görüşmüyordum yüz yüze çok iyi oldy-u gerçekten baya mutlu oldum payalşmak istedim siz değerli k.k arkadaşlarımla..

ladyannacım reha bey bana lokalle yapacagını söylemisti ama en son 3 aylıkken gittigim icin ona 6. ayı bekleyelim ona göre konusuruz fln dedi ben de daha gitmedim o nedenle ayrıntı bilmiyorum ama tabii o görüntü degismedigi icin yorumum reha beyin yapacagından yana cünkü o zmn böyle dursun istemem düzeltelim demisti, insallah vakit bulursam gidicem kendisine bu aralar bakalım ne diyecek simdi, 5.5 ay oldu benm :)

1 aydan sonra çok değişiklik olur mu.benim burun ucu biraz büyük görünüyo ve deliklerden biri daha geniş gibi.geçer mi sizce?????????????

1 aydan sonra çok değişiklik olur mu.benim burun ucu biraz büyük görünüyo ve deliklerden biri daha geniş gibi.geçer mi sizce?????????????

Canım benim burnumun ucuda büyük bence hala şişlik vardır ve zamanla daha da yüzümüze oturur diye düşünüyorum. Benim burun deliklerimde de orantısızlık var ama eski resimlerime baktım öcedende öyleymiş. Bi taraf diğerine göre daha aşağıda duruyo. Oluyo böyle problemler inşallah zamanla belirgin farklılıklar düzelir.

AmyLeee hadi ama bir ay resimlerini bekliyoruz.
gerçekten defalarca denedim ama dosya yüklemede bir hata oluştu fln yazıyo.5 gündür uğraşıyorum sanırım sitede problem var.siz yükleyebiliyomusunuz?? :çok üzgünüm:

arkadaşlar merhaba,bugün benim ameliyatımın 12. günü.kafamda bir sürü soru var.ayrıca yüzümde de bir sürü morluk var:)) hala geçmedi.mor,lila,sarı ve yeşil bir haldeyim.bir de burnumun içi hala çok kalabalık.iğrençleşmek istemem ama kabarık kabarık et parçaları gibi şeyler var,dikişler de düşmedi.korkmaya başladım ben de. sizin burun içi ne zaman temizlendi tam olarak.böyle tıkalı olunca gece de çok zorlanıyorum hala.ağzım çok kuruyor.sanırım benim iyileşmem herkesten uzun sürüyor.damar yolu açtıkları yer bile hala mor.o bile geçmedi yani.şekline gelince ilk alçı çıktığında pek beğendik,kardeşlerim bayıldılar filan.ama ertesi gün bantı çıkardığım zaman bi baktık acayip şiş bişiy.burada okuduklarımın hepsi de başıma geldi.bir burun deliği aşağıdaydı biraz normale döndü şimdi.kemerim tam olarak gitmemiş ve kemerin olduğu yerde renk değişikliği var.canım sıkılıyor.:((

arkadaşlar merhaba,bugün benim ameliyatımın 12. günü.kafamda bir sürü soru var.ayrıca yüzümde de bir sürü morluk var:)) hala geçmedi.mor,lila,sarı ve yeşil bir haldeyim.bir de burnumun içi hala çok kalabalık.iğrençleşmek istemem ama kabarık kabarık et parçaları gibi şeyler var,dikişler de düşmedi.korkmaya başladım ben de. sizin burun içi ne zaman temizlendi tam olarak.böyle tıkalı olunca gece de çok zorlanıyorum hala.ağzım çok kuruyor.sanırım benim iyileşmem herkesten uzun sürüyor.damar yolu açtıkları yer bile hala mor.o bile geçmedi yani.şekline gelince ilk alçı çıktığında pek beğendik,kardeşlerim bayıldılar filan.ama ertesi gün bantı çıkardığım zaman bi baktık acayip şiş bişiy.burada okuduklarımın hepsi de başıma geldi.bir burun deliği aşağıdaydı biraz normale döndü şimdi.kemerim tam olarak gitmemiş ve kemerin olduğu yerde renk değişikliği var.canım sıkılıyor.:((
benim yüzümdeki morluklar çabuk geçmişti ama damar yolu açtıkları yer en son geçti :S hatta burnumdan çok orası acıyodu.benim burnumda geç temizlendi.eriyen dikişler vardı ve uç kısımda dışardan görünen kurumuş kanlar vardı.dikişlere yapışık olduğu için çok zorlamadım yavaş yavaş banyo yaptıkca temizlendi.15.günümde bile tamamen geçmemişti çünkü dışarı çıkarken rahatsız oluyodum görünür diye.merak etme yani hepsi geçiyo.bant çıkınca çok fena şişlik olmuştu bendede burnum yeşil sarı gibiydi.gözlerim kaymıştı sanki çoooook çirkindim :( o şişlikler 3.haftadan sonra daha iyi görünüyo.benim 1 ay oldu ifadem baya düzeldi ilk günlere göre.çünkü kaş arasındaki şişlik indi biraz..

PANİK YAPMA 1 GÜN BİLE ÇOK FARKEDİYO. BEN 12. GÜNÜMDE İŞE BAŞLAMIŞTIM. HAFİF MORLUKLAR VARDI. Burnumun içi tam olarak sanırsam 3. haftaya girmeden kan pıhtılarından arınmıştı. Bugün de 1 ayım doldu. Yarın kontrole gideceğim.

gerçekten defalarca denedim ama dosya yüklemede bir hata oluştu fln yazıyo.5 gündür uğraşıyorum sanırım sitede problem var.siz yükleyebiliyomusunuz?? :çok üzgünüm:

Ben resim 1 hafta önce yükledim. Boyutunda belki sıkıntı vardır dicem ama daha önce yüklediğin için bu nedenlede olamaz. Belki bağlantıda bi sorun vardır. Ama ben buün profil resmi yükledim sorun yaşamadım. Bilmiyorum??

hulo sen benden sonra ameliyat olmamışmıydın benim 1. ay kontrolüm 5 kasımda olcak :uhm: atel çıktıktan 1 ay sonra gitmiyomuyuz kontrole?????

bu arada resim işini hallettim galiba arkadaşlar bakabilirsiniz :hulya:

obelisk geçmiş olsun,12 gün daha çok erken canım.burnunun içi bir süre daha o garip şeylerle dolu olucak ,çünkü temizlemekte zorluk çekiceksin.dikişler hemen 12 günde düşmüyo .nefes almanda zamanla düzelicek.bunların hepsi hepimizde oldu.sakın korkma.ameliyatın normal seyri bunlar.kemerin olduğu yerde renk değişikliği bendede vardı zamanla geçti.alçı biraz şişlikleri engelliyo zannedersem.alçı çıkarıldıktan sonrada şişebildiği kadar şişiyo.ameliyatı olmak kolay sonrası biraz sancılı.ama hepside geçici şeyler.inşallah çok beğeneceğin bir burnun olmuştur.

hulo sen benden sonra ameliyat olmamışmıydın benim 1. ay kontrolüm 5 kasımda olcak :uhm: atel çıktıktan 1 ay sonra gitmiyomuyuz kontrole?????

Walla ben hiç böyle düşünmemiştim. 1 Ay kontrolü derken ameliyattan sonraki 1 ay olarak düşünmüştüm ben. Yarın öğrenirim artık gidince

Walla ben hiç böyle düşünmemiştim. 1 Ay kontrolü derken ameliyattan sonraki 1 ay olarak düşünmüştüm ben. Yarın öğrenirim artık gidince
Reha bey atelimi çıkardığı gün 1 ay sonra seni tekrar görmek istiyorum dedi.Hazeyede sormuştum aynı şeyi söyledi.o yüzden ben perşembe gidiyorum.erken gitmem çünkü zamanı gelmeden burnumu sıkıp kurcalamasını istemem :sinifsinif: akannehir

canım sen yarın mı kontrole gidiyosun??
kontrol sonrasını paylaşırsan çok seviniriz burnunla alkalı aklına takılanları mutlaka sor reha hocaya kafanı kurcalayan bir şey kalmasın

kızlar bir ay kontrolü atel cıktıktan sonra bir ay, ben bunu reha beye sormustum cünkü :D
bu arada amylee 1 aydan sonra burun baya degisiyor en azından benm degisti, iyiki de degismis 1 aylık halki cok kötüydü :D
obelisk cnm ladyanna sana zaten gerekli cvbı vermis ama bir de ben yazayım daha cok erken benm burnumun icinden 15. gün civarıydı sanırım gecmis sayfalarda yazmısımdır kesin acayip bi mümük cıkmıstı sonra rahatlamıstım sende de öle olur muhtemelen daha erken korkma, bahsettigin her sey normal

bu arada bir sey de ben sormak istiyorum, burnumun üstünde parmagımı gezdiriyorum ve bazı yerlerde kemik cıkıntısı bazı yerlerde de bosluk var gibi o bosluk olan yerlerde de elim degince cnm yanıyor, sizlerde de böyle bir problem var mı acaba, yenilere sormuyorum onlar daha parmaklarıyla burnuna bastıramazlar :D

Slm kızlar bugün 1 ay kontrolüne gittim bilin bakalım orada kimi gördüm. Ben hemen yanına yaklaştım ve merabalaşıp konuşmaya başladık. Gündemimiz tabiki burrnumuzdu. Söyliyim Ebruyla karşılaştık. Neyse konuya geleyim. Reha hoca burnumu görür görmrz eğriliği tam olarak giderememişiz dedi. Öyle burnumu sıktırıp acıtmadı korkmayalım arkadaşlar. Nefes problemim olup olmadığını sordu. Benim sol taraf tıkalıydı açıldığını rahat nefes aldığımı söyledim. Uzandım baktı burnumun içine incecik bir hortum dicem ama hortum değil bişiy soktu işte. Sonra gayte iyi dedi. 1.5 ay sonra gel iğne yapıcaz dedi. Ne için deim botok gibi bişey mi diye sordum onun gibi birşey dedi uzun süreli eğrilikten kaynaklanan orantısızlığı düzeltecek sanırım. Herşey yolunda burnumu seviyorum iyiki Reha Beye ameliyat olmuşum.

Back