Maideniz çok teşekkür ediyorum. Ben senin resimlerini hiç görmedim paylaşırsan sevinirim.Sezin çok geçmiş olsun canım Hulocum burnun harika görünüyor güle güle kullan canım.
1 aydan sonra çok değişiklik olur mu.benim burun ucu biraz büyük görünüyo ve deliklerden biri daha geniş gibi.geçer mi sizce?????????????
gerçekten defalarca denedim ama dosya yüklemede bir hata oluştu fln yazıyo.5 gündür uğraşıyorum sanırım sitede problem var.siz yükleyebiliyomusunuz?? :çok üzgünüm:AmyLeee hadi ama bir ay resimlerini bekliyoruz.
benim yüzümdeki morluklar çabuk geçmişti ama damar yolu açtıkları yer en son geçti :S hatta burnumdan çok orası acıyodu.benim burnumda geç temizlendi.eriyen dikişler vardı ve uç kısımda dışardan görünen kurumuş kanlar vardı.dikişlere yapışık olduğu için çok zorlamadım yavaş yavaş banyo yaptıkca temizlendi.15.günümde bile tamamen geçmemişti çünkü dışarı çıkarken rahatsız oluyodum görünür diye.merak etme yani hepsi geçiyo.bant çıkınca çok fena şişlik olmuştu bendede burnum yeşil sarı gibiydi.gözlerim kaymıştı sanki çoooook çirkindimarkadaşlar merhaba,bugün benim ameliyatımın 12. günü.kafamda bir sürü soru var.ayrıca yüzümde de bir sürü morluk var:)) hala geçmedi.mor,lila,sarı ve yeşil bir haldeyim.bir de burnumun içi hala çok kalabalık.iğrençleşmek istemem ama kabarık kabarık et parçaları gibi şeyler var,dikişler de düşmedi.korkmaya başladım ben de. sizin burun içi ne zaman temizlendi tam olarak.böyle tıkalı olunca gece de çok zorlanıyorum hala.ağzım çok kuruyor.sanırım benim iyileşmem herkesten uzun sürüyor.damar yolu açtıkları yer bile hala mor.o bile geçmedi yani.şekline gelince ilk alçı çıktığında pek beğendik,kardeşlerim bayıldılar filan.ama ertesi gün bantı çıkardığım zaman bi baktık acayip şiş bişiy.burada okuduklarımın hepsi de başıma geldi.bir burun deliği aşağıdaydı biraz normale döndü şimdi.kemerim tam olarak gitmemiş ve kemerin olduğu yerde renk değişikliği var.canım sıkılıyor.(
arkadaşlar merhaba,bugün benim ameliyatımın 12. günü.kafamda bir sürü soru var.ayrıca yüzümde de bir sürü morluk var:)) hala geçmedi.mor,lila,sarı ve yeşil bir haldeyim.bir de burnumun içi hala çok kalabalık.iğrençleşmek istemem ama kabarık kabarık et parçaları gibi şeyler var,dikişler de düşmedi.korkmaya başladım ben de. sizin burun içi ne zaman temizlendi tam olarak.böyle tıkalı olunca gece de çok zorlanıyorum hala.ağzım çok kuruyor.sanırım benim iyileşmem herkesten uzun sürüyor.damar yolu açtıkları yer bile hala mor.o bile geçmedi yani.şekline gelince ilk alçı çıktığında pek beğendik,kardeşlerim bayıldılar filan.ama ertesi gün bantı çıkardığım zaman bi baktık acayip şiş bişiy.burada okuduklarımın hepsi de başıma geldi.bir burun deliği aşağıdaydı biraz normale döndü şimdi.kemerim tam olarak gitmemiş ve kemerin olduğu yerde renk değişikliği var.canım sıkılıyor.(
gerçekten defalarca denedim ama dosya yüklemede bir hata oluştu fln yazıyo.5 gündür uğraşıyorum sanırım sitede problem var.siz yükleyebiliyomusunuz?? :çok üzgünüm:
arkadaşlar merhaba,bugün benim ameliyatımın 12. günü.kafamda bir sürü soru var.ayrıca yüzümde de bir sürü morluk var:)) hala geçmedi.mor,lila,sarı ve yeşil bir haldeyim.bir de burnumun içi hala çok kalabalık.iğrençleşmek istemem ama kabarık kabarık et parçaları gibi şeyler var,dikişler de düşmedi.korkmaya başladım ben de. sizin burun içi ne zaman temizlendi tam olarak.böyle tıkalı olunca gece de çok zorlanıyorum hala.ağzım çok kuruyor.sanırım benim iyileşmem herkesten uzun sürüyor.damar yolu açtıkları yer bile hala mor.o bile geçmedi yani.şekline gelince ilk alçı çıktığında pek beğendik,kardeşlerim bayıldılar filan.ama ertesi gün bantı çıkardığım zaman bi baktık acayip şiş bişiy.burada okuduklarımın hepsi de başıma geldi.bir burun deliği aşağıdaydı biraz normale döndü şimdi.kemerim tam olarak gitmemiş ve kemerin olduğu yerde renk değişikliği var.canım sıkılıyor.(
hulo sen benden sonra ameliyat olmamışmıydın benim 1. ay kontrolüm 5 kasımda olcak :uhm: atel çıktıktan 1 ay sonra gitmiyomuyuz kontrole?????
Reha bey atelimi çıkardığı gün 1 ay sonra seni tekrar görmek istiyorum dedi.Hazeyede sormuştum aynı şeyi söyledi.o yüzden ben perşembe gidiyorum.erken gitmem çünkü zamanı gelmeden burnumu sıkıp kurcalamasını istemem :sinifsinif: akannehirWalla ben hiç böyle düşünmemiştim. 1 Ay kontrolü derken ameliyattan sonraki 1 ay olarak düşünmüştüm ben. Yarın öğrenirim artık gidince
Walla ben hiç böyle düşünmemiştim. 1 Ay kontrolü derken ameliyattan sonraki 1 ay olarak düşünmüştüm ben. Yarın öğrenirim artık gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?