Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar,ben de dün ameliyat oldum.bugün hala sızıntı şeklinde kanıyor.doktor normal dedi ama o gazlı bezi değiştirirken burnuma bakıyorum ve bana çok kalkık geliyor. miss piggy gibi:)) ilk başlarda size de o kadar kalkık geliyor muydu? ben kavisli istiyorum demiştim ama bu kalkıklık fazla bence.ama daha 2.günüm çok başındayım daha.normale döner mi sizce?
ebru-ebru hoş geldin,yeni görevinde hayırlı olsun canım.
kızlar,ben de dün ameliyat oldum.bugün hala sızıntı şeklinde kanıyor.doktor normal dedi ama o gazlı bezi değiştirirken burnuma bakıyorum ve bana çok kalkık geliyor. miss piggy gibi:)) ilk başlarda size de o kadar kalkık geliyor muydu? ben kavisli istiyorum demiştim ama bu kalkıklık fazla bence.ama daha 2.günüm çok başındayım daha.normale döner mi sizce?
burnunuz çok güzel görünüyo gerçekten harala olmuş yüzünüzle bütünleşmiş güle güle kullanın ama henüz çok şiş şiş hali bile mükemmel süper......Bayanlar 3 haftalık resimlerimi yükledim. Arkadaşlara açık bakabilirsiniz.
burnunuz çok güzel görünüyo gerçekten harala olmuş yüzünüzle bütünleşmiş güle güle kullanın ama henüz çok şiş şiş hali bile mükemmel süper......[/QUO
teşekkür ederim Duygu. Sanki bana şiş yokmuş gibi geliyo. Eğer daha inecekse süper. Peki burun ucunda da iniş olurmu? Bana çok topidik geliyo da...
evet ebrucum reha hoca hastanede bu hafta ben yarın ziyaretine gideceğim ankaraya gideceğim allah izin verirse sen de gele yarın görüşelimkızlar bu arada reha bey bu aralar ankara da degil mi bi yerlere gitmiyor bi bilginiz var mı?