bugün Reha Hocayla görüştüm 15 gün sonra ameliyat olucam ama şimdiden stres oldum ameliyat 40 45 dk sürüyomuş sanırım çıktıktan sonra çok ağrı oluyor mu ameliyat sonrası ne gibi zorlukları var Reha bey ağrı olmayacak dedi ama sizlere de sorayım dedim bir de devlet memuru arkadaşlar varsa kaç gün rapor veriliyor
seher , ervah ve hulo 80 burunlarınız çok hoş olmuş.hepinizin yüzüne göre çok uyumlu.anlıyorumki reha bey gerçekten tek tip bir model üzerinde çalışmıyor.herkese uygun bir burun yapıyor.başarıda önemli olanda bu heralde.güle güle kullanın kızlar.
ya arkadaslar, benim burun deligin girisinde söyle sivilce gibi sislik var (her ikisindede mevcud , ama sag taraftaki daha sis...sizdede varmi??? zamanla inermi acaba???
Kızlar ameliyatım iptal oldu olamadım kalp atışlarım yavaş çıktı birde tsh değerim biraz fazla çıktı onun için Reha Bey ameliyatımı riskli buldu erteleyelim ilaç kullanıp değerlerin normale dönünce yaparız dedi çokta stres olmuştum o kadar sıkıntıdan sonra çok üzüldüm ama ne yapalım hayırlısı artık...
Ladyanna çok teşekkür ederim. Öndende profildeki gibi olur umarım
ladyanna çok teşekkür ederim,ben diğer arkadaşlarınkini görünce kendiminkini pek beğenmemeye başladım ne yalan söyliyim:) bu arada seninki de çok güzel olmuş..
bugün Reha Hocayla görüştüm 15 gün sonra ameliyat olucam ama şimdiden stres oldum ameliyat 40 45 dk sürüyomuş sanırım çıktıktan sonra çok ağrı oluyor mu ameliyat sonrası ne gibi zorlukları var Reha bey ağrı olmayacak dedi ama sizlere de sorayım dedim bir de devlet memuru arkadaşlar varsa kaç gün rapor veriliyor
Miss2001 sana tavsiyem kalp ritimlerini etkileyecek bir ilaç kullanma kesinlikle.
Yok zaten Reha Bey beni yönlendirdi doktor kontrolünde olacak öyle rastgele değil..Yine de uyarın için teşekkür ederim...
Sağol canım uyarın için gerçekten çok çok teşekkür ederim..Benim kalpteki sorunun nedeni hipotroid başlangıcıymış maalesef, o yüzden önce endokronolojide tedavi göreceğim..TSH yüksek çıktı onun dışında bütün değerlerim iyi..Hormonlarım durma noktasına geldiği için kalbim yavaş atıyormuş ve ritim de hafif de olsa anormallik olmuş....Neyse hayırlısı..Muhtemelen bir kardiyolağa yönlendirmiştir.Ancak sana tekrar tekrar tavsiyem eko.efor,enzim testleri hatta en az 1 gün holter cihazı bağlatmadan ve bunların sonuçlarını almadan ilaç başlama.Çünkü bu ritim olayı çok enteresan ben bir ilaç yüzünden 6 ay önce bozdum ritmi hala sıkıntısını yaşıyorum.Yaklaşık 2 aydır ilaç kullanıyorum,hiç beklemediğin bir anda ani ritim bozabiliyor kalp, ardından taşikardi ve direk nani nanii acile.Üstelik ne sigara ne alkol kullanmıyorum haftanın 4 günü sağlık kulübünde kardiyo + yüzerim hiçbir koroner sıkıntım yok ama ritim değişik bi olaymış.
Zaten ritim düzenleyici 2 ilaç var piyasada ben şimdi isim yazmayım ama çok dikkat,yanlış anlama çok sıkıntı çektiğim için senin adına edişe ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?