Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önceki sayfaları okursan herkes ameliyattan öncesini ve sonrasını ayrıntılı şekilde paylaşmıştır.ben yinede anlatayım yüzeysel olarak.Reha beyle görüşüp ameliyat gününe karar veriyosun.ameliyattan 1 gün önce hastaneye gidiyosun tetkikler yapılıyo.ertesi gün 10-11 gibi yatış işlemleri yapılıyo öğleden sonra ameliyat oluyosun.genelde akşam eve gönderiyolar.benim hiç ağrım olmadı zorlanmadım.1 hafta sonra atel cıkarılıyo dikişler alınıyo.burun çok şiş oluyo.yavaş yavaş iniyo.umarım yardımcı olabilmişimdir.aklına takılan bişey olursa sorabilirsin.herkese merhaba,ben reha yavuzer'e burun ameliyatı olmayı düşünüyorum süreç nasıl işliyor hiç fikir sahibi değilim lütfen daha önce ameliyat olmuş arkadaşlar bildiklerini benimle paylaşsın ...
burnun cok cici seninnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!! citi piti!!!
burnun cok cici seninnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!! citi piti!!!
ya arkadaslar, benim burun deligin girisinde söyle sivilce gibi sislik var (her ikisindede mevcud , ama sag taraftaki daha sis...sizdede varmi??? zamanla inermi acaba???
seher , ervah ve hulo 80 burunlarınız çok hoş olmuş.hepinizin yüzüne göre çok uyumlu.anlıyorumki reha bey gerçekten tek tip bir model üzerinde çalışmıyor.herkese uygun bir burun yapıyor.başarıda önemli olanda bu heralde.güle güle kullanın kızlar.
ya arkadaslar, benim burun deligin girisinde söyle sivilce gibi sislik var (her ikisindede mevcud , ama sag taraftaki daha sis...sizdede varmi??? zamanla inermi acaba???
Reha bey çok yoğundur genelde.ilk görüşme için randevu aldınmı sen? çünkü görüşmek için bile 1 aydan fazla bekleyebilirsin.ameliyat gününe birlikte karar vericeksiniz zaten.ben görüşmek için yaklaşık 40 gün ameliyat için 11 gün bekledim.şansla alakalı bence daha az bekleyende var daha çok bekleyende..maliyet konusu yapılan işlemlere göre değişir.ama 1600 küsür hoca parası 800 de hastane alıyo.yani 2400 küsür yatırıosun ameliyattan önce.ameliyat sonrası üstüne bişeyler ekleniyo..sanırım en fazla 3100-3200 cıkabiliyo.
bugün Reha Hocayla görüştüm 15 gün sonra ameliyat olucam ama şimdiden stres oldum ameliyat 40 45 dk sürüyomuş sanırım çıktıktan sonra çok ağrı oluyor mu ameliyat sonrası ne gibi zorlukları var Reha bey ağrı olmayacak dedi ama sizlere de sorayım dedim bir de devlet memuru arkadaşlar varsa kaç gün rapor veriliyor