• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün Reha Hocayla görüştüm 15 gün sonra ameliyat olucam ama şimdiden stres oldum ameliyat 40 45 dk sürüyomuş sanırım çıktıktan sonra çok ağrı oluyor mu ameliyat sonrası ne gibi zorlukları var Reha bey ağrı olmayacak dedi ama sizlere de sorayım dedim bir de devlet memuru arkadaşlar varsa kaç gün rapor veriliyor

bende çok korkuyodum hatta ameliyathaneye giderken korkudan titriyodum bile:) ama hiç korkmana gerek yok gerçekten rüya görmüş gibi oluyosun bi uyanıyosun bitmiş ve hiç ağrın olmuyo emin olabilirsin..

seher , ervah ve hulo 80 burunlarınız çok hoş olmuş.hepinizin yüzüne göre çok uyumlu.anlıyorumki reha bey gerçekten tek tip bir model üzerinde çalışmıyor.herkese uygun bir burun yapıyor.başarıda önemli olanda bu heralde.güle güle kullanın kızlar.

ladyanna çok teşekkür ederim,ben diğer arkadaşlarınkini görünce kendiminkini pek beğenmemeye başladım ne yalan söyliyim:) bu arada seninki de çok güzel olmuş..

Kızlar ameliyatım iptal oldu olamadım kalp atışlarım yavaş çıktı birde tsh değerim biraz fazla çıktı onun için Reha Bey ameliyatımı riskli buldu erteleyelim ilaç kullanıp değerlerin normale dönünce yaparız dedi çokta stres olmuştum o kadar sıkıntıdan sonra çok üzüldüm ama ne yapalım hayırlısı artık...

Kızlar ameliyatım iptal oldu olamadım kalp atışlarım yavaş çıktı birde tsh değerim biraz fazla çıktı onun için Reha Bey ameliyatımı riskli buldu erteleyelim ilaç kullanıp değerlerin normale dönünce yaparız dedi çokta stres olmuştum o kadar sıkıntıdan sonra çok üzüldüm ama ne yapalım hayırlısı artık...

Miss2001 sana tavsiyem kalp ritimlerini etkileyecek bir ilaç kullanma kesinlikle.

Ladyanna çok teşekkür ederim. Öndende profildeki gibi olur umarım

öndende aylar geçtikçe kibarlaşıcak canım merak etme.daha çok yeni.ilk zamanlar herkes önden garipsiyo zaten.bende kendimi pek bişeye benzetememiştim.ama zamanla görüntü güzelleşiyo.şu an en kaba halini görüyosunuz.bir kaç ay sonra sizde beğeniceksiniz eminim:lepi:

ladyanna çok teşekkür ederim,ben diğer arkadaşlarınkini görünce kendiminkini pek beğenmemeye başladım ne yalan söyliyim:) bu arada seninki de çok güzel olmuş..

teşekkür ederim canım,bence kendine haksızlık ediyosun.anladığım kadarıyla 2.5 ay olmuş o gördüğün burun dahada kibarlaşıcak.

bugün Reha Hocayla görüştüm 15 gün sonra ameliyat olucam ama şimdiden stres oldum ameliyat 40 45 dk sürüyomuş sanırım çıktıktan sonra çok ağrı oluyor mu ameliyat sonrası ne gibi zorlukları var Reha bey ağrı olmayacak dedi ama sizlere de sorayım dedim bir de devlet memuru arkadaşlar varsa kaç gün rapor veriliyor

kızlar yeni ameliyat olucaklara bir tavsiyem var ameliyattan çıkınca 2 saat boyunca bir şey yemenize içmenize izin verilmiyor. o 2 saat dolduktan sonra mutlaka bir şeyler yiyin bol bol meyve suyu için. biraz boğazınız ağrıyor olacak ve nefes alamamaktan dolayı yemek istemeyeceksiniz ama kendinizi zorlayın özellikle şekerli şeyler yemeye çalışın. çünkü önceki geceden beri aç oluyorsunuz. ben çok az yediğim için eve gelince kan şekerim düştü ve bayıldım. onun dışında ameliyatla ilgili korkacak hiç bir şey yok yalnız buradan ne kadar söylesek de insan korkuyor özellikle amliyat günü ameliyathaneye giderken filan ben de acayip korkmuştum. ameliyathanede narkoz veriliken reha bey korkma uyuyacaksın dedi. sonra bi ses duydum, sonrasını hatırlamıyorum... =)) ameliyattan çıkınca da benim bi problemim olmadı çok az bir ağrı oldu ama hemen ağrıkesici verdiler zaten...

ameliyat dediğin gibi kısa sürüyor ama ameliyata alınmak bi problem. Ben saat 10.00 da gittim saat 16.00 da ameliyata alındım. Şanslıysan erken alınırsın. Çünkü beklemek insanı strese sokuyor. Ameliyatın sonunda benim hiç ağrım olmadı hafif bi ağrı bile denilmez hissettim hemen ağrıkesici yaptılar. O yüzden hiç korkma. Sadece ameliyat sonrası atel alınıncaya kadar geçen süre insanın canını sıkıyor. evde durmaktan sıkılıyorsun. Başkada bi problem yaşamıyorsun.

arkadaşlar resim ekledim 2 yıl 3.5 aylık burnumun görüntüleri yorumlarınızı bekliyorum....
reha hocamın sihirli elleri ile yapılmış burnum!!!!!

elbette iniyor fakat şişliklerin inmesi 1 yıl alıyo tam olarak şu anda senin şişlikler doruktadır yüzde yüz şiştir burnun am zamanla zarifleşecktşr merak etme!!!

duygucum bütün mesajlarında reha beye olan güven ve sevgini belirtiyorsun.bir doktor için ne kadar güzel ve gurur verici bir şey hastasının onu bir insan olarak bu kadar sevmesi ve ona sonuna kadar güvenmesi.resimlerini görünce yine anladım ki başarılı bir doktorun ellerine teslim etmişiz kendimizi.buraya mesaj yazarken nedense hep bi yakınlık hissettim sana karşı bu sanal ortamda.resimlerinide görünce tek düşündüğüm bu oldu demekki hislerim kuvvetliymiş dedim.çünkü çok sevimli,sempatik gördüm seni.opuyorumnanaktan

Evet canım reha hocama karŞı sonsuz bır sevgı saygı ve gÜven duygusu beslıyorum ıÇımde gerÇekten Çok Önemlı saygıdeĞer bır ınsan benım ıÇın elbette kı reha hocam gıbı baŞarılı alanında uzaman 10 numara bır cerrahımız var Çok Şanslıyız gerÇkten bana karŞı dÜŞÜndÜĞÜn duygular benı pek bır mutlu ettı ladyannacım. Çok teŞekkÜr ederım canım kendıne ıyı abk

Yok zaten Reha Bey beni yönlendirdi doktor kontrolünde olacak öyle rastgele değil..Yine de uyarın için teşekkür ederim...

Muhtemelen bir kardiyolağa yönlendirmiştir.Ancak sana tekrar tekrar tavsiyem eko.efor,enzim testleri hatta en az 1 gün holter cihazı bağlatmadan ve bunların sonuçlarını almadan ilaç başlama.Çünkü bu ritim olayı çok enteresan ben bir ilaç yüzünden 6 ay önce bozdum ritmi hala sıkıntısını yaşıyorum.Yaklaşık 2 aydır ilaç kullanıyorum,hiç beklemediğin bir anda ani ritim bozabiliyor kalp, ardından taşikardi ve direk nani nanii acile.Üstelik ne sigara ne alkol kullanmıyorum haftanın 4 günü sağlık kulübünde kardiyo + yüzerim hiçbir koroner sıkıntım yok ama ritim değişik bi olaymış.
Zaten ritim düzenleyici 2 ilaç var piyasada ben şimdi isim yazmayım ama çok dikkat,yanlış anlama çok sıkıntı çektiğim için senin adına edişe ettim.

Son düzenleme:
Muhtemelen bir kardiyolağa yönlendirmiştir.Ancak sana tekrar tekrar tavsiyem eko.efor,enzim testleri hatta en az 1 gün holter cihazı bağlatmadan ve bunların sonuçlarını almadan ilaç başlama.Çünkü bu ritim olayı çok enteresan ben bir ilaç yüzünden 6 ay önce bozdum ritmi hala sıkıntısını yaşıyorum.Yaklaşık 2 aydır ilaç kullanıyorum,hiç beklemediğin bir anda ani ritim bozabiliyor kalp, ardından taşikardi ve direk nani nanii acile.Üstelik ne sigara ne alkol kullanmıyorum haftanın 4 günü sağlık kulübünde kardiyo + yüzerim hiçbir koroner sıkıntım yok ama ritim değişik bi olaymış.
Zaten ritim düzenleyici 2 ilaç var piyasada ben şimdi isim yazmayım ama çok dikkat,yanlış anlama çok sıkıntı çektiğim için senin adına edişe ettim.
Sağol canım uyarın için gerçekten çok çok teşekkür ederim..Benim kalpteki sorunun nedeni hipotroid başlangıcıymış maalesef, o yüzden önce endokronolojide tedavi göreceğim..TSH yüksek çıktı onun dışında bütün değerlerim iyi..Hormonlarım durma noktasına geldiği için kalbim yavaş atıyormuş ve ritim de hafif de olsa anormallik olmuş....Neyse hayırlısı..

arkadaşlar ben perşembe günü ameliyat olucam allah kısmet ederse.çarşamba da tetkikler var.kaçda gideyim o gün? randevu almam gerekiyor mu tekrar? bir de bu tetkikler ne kadar sürüyor? tüm günümü alır mı?

OBELıSK
Sabah 8:30 - 9:00 gibi orda ol randevu almayacaksın muayene olduğun kata çık sekretere yarın ameliyat olacağını söyle o adını alacak sonra seni içeri çağırırlar yaptıracağın tahlilleri söylerler..Kan testi,akciğer ve EKG..Zaten kanla EKG testlerini 0.Katta hasta yatışın ilerisindeki özel muayene işlem diye bir yer var orada sıra alıp yaptıracaksın -1'de de kan testi yeri var oraya inme çok bekletirler..Akciğer için de -1 'de röntgen kayıt var ordan kayıt olup yaptır..Ha bir de sana tahlilleri yaptırmanı isteyen asistan öğleden sonra 14:00 - 14:30 gibi yanıma gel aldığın sonuçlara bakayım der sen sakın o kadar bekleme Kan sonucunu zaten alamazsın da EKG ile akciğer filmini alınca hemen yukarı çık sekretere yarın ameliyat olacağını tekrar söyleyip sonuçları göstereceğini söyle..Benim saat 11:30'da işim bitmişti..Senin de o civar da biter sanırım..
Şimdiden çok geçmiş olsun..Bol Şans dilerim..

Obelisk birde ameliyat için seni 14.Kat yataklı servise yönlendirecekler gidince sana ameliyat sabahı hasta yatışa git işlemini yaptır öyle yukarı çık derler işlemi yaptırmadan önce 14.Kattaki yataklı servise gidip kan sonucuna baktır.Ameliyata bir engel olmadığına emin ol..Kan sonucu hemen çıkmadığı için ben ameliyat günü sabah işlemi yaptırıp parayı yatırmıştım öyle yukarı çıktım fakat kan sonucunda tsh yüksek çıktı ve kalbimi etkilediği söylendi ameliyat olamadım ertelendi..Ve parayı alana kadar çok uğraştım 50 tane yere yolladılar vezneden..

bu ayrıntılı cevap için çok teşekkür ederim mis2001,allah razı olsun gerçekten.ben sudan çıkmış balığa dönüyorum hastanelerde.neyse ki eşim de var yanımda.tekrar teşekkür ederim.

Back