• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlık isteğimi birtek haze kabul etmiş bende sadece onun resimlerini görebildim..
Valla maaşallah çok güzel omuş ,kurtulmuş ne güzel..Bende 13 Ekim de olacağım benimde güzel olur inşallah..

Kızlar birde ben 15 gün önce 20 yaş dişimi aldırdım.Malesef doktor beni mahvetti hem dilimi yaralamış hem de 3.günde dikiş atarken ipi çok çektiği için dikiş eti yarıp düğümlü olarak çıktı.Çene kemiğim de çok hırpalanmış..Başka doktora gittim yara 1 ayda,çenen de 6 ayda iyileşir dedi..Yüzümde çok şişmişti zaten..ındi ama hala tam iyileşemedim çok acı çektim 1-2 gündür fena değilim..Ama hala gece ağrım oluyor..Bu yüzden ameliyatıda düşününce iyice stres oldum..Normalde bu kadar korkmazdım ama şimdi korkuyorum valla salı günü napıcam bilmiyorum..

Son düzenleme:
mis2001 merak etme canım korkma gerilme, diş cektirmek daha zormus bu ameliyattan diyeceksin eminimm :D

Evet salı 29.09. da oldum..oda zaten bi macera idi...16 saat ac sussuz kaldıkdan sonra heleşükür amaliyata girebildim...cok yogunlar sanırsam...bana saat 12 falan alıriz seni amaliyatta demislerdi, amaaaaaaaaaaaaaaa nerdeeeeeeeee?? Saat 16 da amaliyat oldum...
resimleri yarın ancak yükleyebilirim (onuda becerebilirsem burda) heheh...

benden sonra seni almış heralde Reha bey :D hatta galiba sana el salladım ben
kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar merhaba,ben çok uzun zamandır takip ediyorum forumu fakat ilk defa yazıyorum,bende uzunca bi süre doktor araştırarak ve burdan okuduklarımın da etkisiyle 2 ay önce reha beye ameliyat oldum.burunlarınızı çok merak ediyorum özellike ebru_ebru,haze-0445 ve AmyLeee sizinkini.arkadaş olarak eklenmeyince de sanırım göremiyoruz,arkadaşım olur musunuz:(

canım ben seni bu forumda görmedim daha önce ondan sanırım:kedi: ekleme talebi gönderdim sana,bakabilirsin buruncuuumaakaydirigubbakcemile2

Arkadaşlık isteğimi birtek haze kabul etmiş bende sadece onun resimlerini görebildim..
Valla maaşallah çok güzel omuş ,kurtulmuş ne güzel..Bende 13 Ekim de olacağım benimde güzel olur inşallah..

a.s.teşekkür ederim canım güsel yorumun için :nazar: valla kurtuldum çok şükür,ha oldum ha olcam derken bitti. sana da az kalmış bak=) inşallah istediğin sağlıklı ve güsel burna kavuşursun,şimdiden çok geçmiş olsunnnopuyorumnanaktan

valla çok güzel görünüyo burnun,eminim bi kaç ay sonra daha da güzelleşecek..benim evet fazlasıyla doğal oldu:)dediğim gibi kusursuz beklememek gerekiyor sanırım yoksa takacak bi sürü şey var..

ben tabii daha alışık değilim burda yorum filan yapmaya alıntı yapmayı unutmuşum sanırım,bu cevap sanaydı AmyLeee:)

canım ben seni bu forumda görmedim daha önce ondan sanırım:kedi: ekleme talebi gönderdim sana,bakabilirsin buruncuuumaakaydirigubbakcemile2

haklısın,ben genelde sadece okuyucu olarak takip ediyordum.baktım resimlerine çok güzel olmuş inşallah dahada güzel olur,ben de koydum fotoğraf bakarsın.normal oldu yani benimki ne öyle ahım şahım güzel, ne de kötü. ilk atel çıktığı zaman beğenmiştim gerçekten ama bence son hali, o hali olmayacak gibi geliyor bana.

haklısın,ben genelde sadece okuyucu olarak takip ediyordum.baktım resimlerine çok güzel olmuş inşallah dahada güzel olur,ben de koydum fotoğraf bakarsın.normal oldu yani benimki ne öyle ahım şahım güzel, ne de kötü. ilk atel çıktığı zaman beğenmiştim gerçekten ama bence son hali, o hali olmayacak gibi geliyor bana.

ilk atel cıktıgı zaman begendiysen korkma hic

ilk atel cıktıgı zaman begendiysen korkma hic

Ebrucum inşallah senin dediğin gibidir.yani alacağı son şekil ona benzer bişi olur..bu sözün beni çok rahatlatıyo inan.çünkü biliyosun bende atel çıktıktan sonraki halini beğenmiştim..şimdi eser yok tabi o halinden ama:umursamaz: Geçen gittiğimde sorcaktım reha bey'e ama unuttum,bu sefer gittiğimde bunu bi sorayımm..şimdilik beklemeye devamm:hulya:

teşekkür ederim güsel yorumun için,inşallah hepimizin güsel olur. ben senin resimlerini göremedim ama:sinifsinif: o yüzden bişi diyemicem.atel çıktığındaki halini bende beğenmiştim senin gibi,şu anda çok daha farklı o günkü halinden.

kızlar benim atel pazartesi çıkaca kçok merak ediyorum nasıl bi burun ortaya çıkacak. Atel çıkmadan da burun deliklerim arasında farklılık gözüme çarpıyor. daha önce burada orantısızlıktan şikayet edenleri hatırlıyorum. Benimki aslında orantısızlıktan çok birisi diğerine göre daha aşağıda duruyo. ışlem gören kısım aşağıda. Durum nasıl şimdi olumlu yönde değişme varmı?

Ebrucum inşallah senin dediğin gibidir.yani alacağı son şekil ona benzer bişi olur..bu sözün beni çok rahatlatıyo inan.çünkü biliyosun bende atel çıktıktan sonraki halini beğenmiştim..şimdi eser yok tabi o halinden ama:umursamaz: Geçen gittiğimde sorcaktım reha bey'e ama unuttum,bu sefer gittiğimde bunu bi sorayımm..şimdilik beklemeye devamm:hulya:

bence atel cıktıgı halinden daha da iyi olur, cünkü atel cıktıgında burun sis degil ama daha tam oturmamıs durumda, atel cıktıktan sonra zamanla sistigi icin ben böyle diyorum o ilk hali sis olmadıgı icin onu begendiyseniz tamamdır, daha bile güzel olur bence o halinden

teşekkür ederim güsel yorumun için,inşallah hepimizin güsel olur. ben senin resimlerini göremedim ama:sinifsinif: o yüzden bişi diyemicem.atel çıktığındaki halini bende beğenmiştim senin gibi,şu anda çok daha farklı o günkü halinden.

arkadaşlık isteğini kabul etmem gerekiyomuş sanırım ondan göremedin,artık görebilirsin.bu arada reha bey bana atel çıktığı hali son hali olacak demişti,son hali olur mu bilmiyorum ama şu andaki hali değil.benimde sanki ebrununki gibi burun ucu deliklerin ortasındaki kısım biraz daha aşağı düşük gibi geliyor,ilk zamanlar böyle değildi.benimde eski burnum düşüktü acaba ondan mı kaynaklı.ben de 1 hafta sonra filan kontrole gidicem,bakalım.

mis2001 merak etme canım korkma gerilme, diş cektirmek daha zormus bu ameliyattan diyeceksin eminimm :D

Teşekkür ederim ebru_ebru sizin yorumlarınızı fırsat buldukça okuyorum rahatlıyorum bana cesaret veriyorsunuz..İyi ki varsınız arkadaşlar..

a.s.teşekkür ederim canım güsel yorumun için :nazar: valla kurtuldum çok şükür,ha oldum ha olcam derken bitti. sana da az kalmış bak=) inşallah istediğin sağlıklı ve güsel burna kavuşursun,şimdiden çok geçmiş olsunnnopuyorumnanaktan

Teşakkür Ederim haze

arkadaşlık isteğini kabul etmem gerekiyomuş sanırım ondan göremedin,artık görebilirsin.bu arada reha bey bana atel çıktığı hali son hali olacak demişti,son hali olur mu bilmiyorum ama şu andaki hali değil.benimde sanki ebrununki gibi burun ucu deliklerin ortasındaki kısım biraz daha aşağı düşük gibi geliyor,ilk zamanlar böyle değildi.benimde eski burnum düşüktü acaba ondan mı kaynaklı.ben de 1 hafta sonra filan kontrole gidicem,bakalım.

aynı yerden benimde takıntım var şu an. zaten ameliyat olan çoğu arkadaşımız da o yerden dert yanıyor,yandan her estetikli burun güsel duruo,bence önemli olan önden beğenmemiz..bende senin gibi atel çıktığında çok beğenmiştim,hatta şimdi of püf dediğim uc kısmı yoktu o zaman.ama burnum şiştikçe o da şişlikten (inş) olsa gerek aşağıya doğru geldi.:sinifsinif: zaten benim eski burnumda problemli nokta oraydı,ben orası için oldum reha bey her ne kadar da gereksiz bi ameliyat desede... şu anda eski burnum gibi önü,heralde bi farklılık olmuştur,böyle kalmaz yani,en azından açıldığında böyle deildii:umursamaz: Ebru haklı bence bu konuda,o haline benzicek:smiley-cool:

hehehehe, ciddimisin sen?? yoksa sen sey eeeeeeeeehhhhhhhhh...antalyali olanmisin?? akannehir

bu arada resimleri yükledim..

hayır ben antalyalı olan degilim o benden bi öncekiydi.oda bana el sallamıştı.. kaydirigubbakcemile3 burnun iyi görünüyo bence.eski resminide yüklersen iyi olur.ben uzaylı gibi görünüyorum önden.seninde öylemi :S gözlerim küçüldü burnum kalın duruyo dudağımın üstü şiş.çok çirkinim çok... mafoldumben

Back