hazecim sana da çok geçmiş olsun resimlerini bekliyoruz kısa zamanda görmek istiyoruz..
haze cnm gecmis olsun insallah umdugun gibi bir sonuca ulasır ama sen ilk atel cıktıgı anı begendiysen tamamdır bence diyorum :) cünkü o ilk an varya iste o zmn burnun sis olmuyor ve muhtemelen sonunda alacagı sekle yakın bir sekil oluyor :) senin adına sevindim cnm simdi sisliklerden dolayı pek hoslanmayabilirsin ama gecici.
ben burnumdan bant cıktıgı andan beri burnumu begenmiyorum, zamanla biraz daha begenmeye basladım, bence ilk gördügünde begendiysen bu iş tamamdır, ilk anda begenemediysen bir türlü ki tabii ki sislikler fln var ama genel olarak yani, daha sonradan da fazla begenmiyorsun, şahsi kanaatim bu yönde
canım benim teşekkür ederima.s. inşallah hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız.rabbim hayırlısını versin:Saruboceq: Atel çıkarken korktum acıcak falan diye,senin canın yanmıştı çünkü =) atelde canım yanmadı ama dikişler alınırken ah vah oldum bende..aynada yokdu yanımda reha bey ve annem çok güsel çok güsel demeye başladılar,dedim bakmam lazım odadaki aynaya baktım hemen çok hoşuma gitti,böyle küçük,kalkık bi burundu. bende uc kısmını beğenmiyordum zaten o anda ucu falan yoktu valla=) şimdi şiştiği için o andaki gibi değil,burun ucum daha belirgin oldu şişlikten..inşallah senin dediğin gibi olur canım, o andaki şekle benzyen birşey olur sonucunda=)=)
:1hug:
öyle olur cnm merak etme, o ilk cıktıgı anda sislik olmadıgı icin en iyi fikri o verir, sonradan sisiyor tabii ama inecek insallah :)
Hazecim çok geçmiş olsun tekrar.İlk görüşte burnunu sevdiğine sevindim.Aslında bende biraz kaba bulmuştum kendiminkini.Bişey sorucam bende de dikiş vardu burun ucunda ama bana Reha bey senin dikişler kendiliğinden eriyecek dedi ve bende dikiş alma durumu olmadı.Hakikatende 15 16 gün sonra küçük küçük kopmaya başldı ve bitti.Sizin dikişleriniz farklı bi yerdemiydi ki acaba eriyen dikiş olmadı.Benim tam burnumun ucunda burun deliklerinin hemen üstünde.Başka dikişi alınmayan var mı?
Hazecim çok geçmiş olsun tekrar.İlk görüşte burnunu sevdiğine sevindim.Aslında bende biraz kaba bulmuştum kendiminkini.Bişey sorucam bende de dikiş vardu burun ucunda ama bana Reha bey senin dikişler kendiliğinden eriyecek dedi ve bende dikiş alma durumu olmadı.Hakikatende 15 16 gün sonra küçük küçük kopmaya başldı ve bitti.Sizin dikişleriniz farklı bi yerdemiydi ki acaba eriyen dikiş olmadı.Benim tam burnumun ucunda burun deliklerinin hemen üstünde.Başka dikişi alınmayan var mı?
inşallah canım aynı şeyleri bende senin için düşünüyorum:1hug: fıstık gibi olcak burunlarımızzemuszemus
canım bişi dicem seninde üst damağın şişmiştir elbette ama benim hala şiş ve uyuşuk ya.hiç hissetmiyorun üst damağımı hala.seninde böyle olmuşmuydu merak ettim? bide ben temizlemek için banyo yaptığımda zorlamamak kaydıyla su çekiyorum o zaman temizlemek daha kolay oluyo.reha bey bişi demedi ama zararı olmaz heralde dimi?
haze sisler indiginden cok daha güzel olacaktır eminim
ruh halimin kederli olmasının tek sebebi burnum degil maalesefbakalım 6. aya nolcak ama bana rezvizyon yolları görünüyor bencee
sevgili ebru resim çekiyorum ama anında siliyorum çünkü bu halime tahammülüm yok.Kemerli olan yani kırılan kemiğin yeri hala mor -kırmızımsı birenk ve ucuda top gibi.Zamanla gerçekten küçülüyormu burun ucu?
kusura bakma canım ben sadece burayla alakalı olduğunu düşündüm ondan böyle söyledim değiştir falan diyecanını sıkan her ne ise inşallah en kısa zamanda çözüme kavuşur:)
inşallah 2.bir ameliyata gerek kalmadan düzelir canım,beklemekten başka yapılabilecek bişi yok malesef.hayırlsı olsun herşeyin,önemli olan senin beğenmem,senin ne hissettiğindir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?