How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hazecim sana da çok geçmiş olsun resimlerini bekliyoruz kısa zamanda görmek istiyoruz..

teşekkür ederim canıma.s. kendimi daha iyi hissettiğim anda eklicem inşallah resim,yorumlarınızı merak ediyorum bende:kedi:

Reha hocam iyidir ya,sadece hastalara daha fazla vakit ayırmalı onları uzun uzun dinlemeli ve kendi düşüncelerini zamana bağlı kalmadan aktarabilmeli. belki bu durum onun elinde olan bişey olmayabilirde..bilmiyoruz ki işte:uhm: yoksa hem cerrah olarak hemde insani bakımdan çok iyi birivereliniortak

haze cnm gecmis olsun insallah umdugun gibi bir sonuca ulasır ama sen ilk atel cıktıgı anı begendiysen tamamdır bence diyorum :) cünkü o ilk an varya iste o zmn burnun sis olmuyor ve muhtemelen sonunda alacagı sekle yakın bir sekil oluyor :) senin adına sevindim cnm simdi sisliklerden dolayı pek hoslanmayabilirsin ama gecici.
ben burnumdan bant cıktıgı andan beri burnumu begenmiyorum, zamanla biraz daha begenmeye basladım, bence ilk gördügünde begendiysen bu iş tamamdır, ilk anda begenemediysen bir türlü ki tabii ki sislikler fln var ama genel olarak yani, daha sonradan da fazla begenmiyorsun, şahsi kanaatim bu yönde

canım benim teşekkür ederima.s. inşallah hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız.rabbim hayırlısını versin:Saruboceq: Atel çıkarken korktum acıcak falan diye,senin canın yanmıştı çünkü =) atelde canım yanmadı ama dikişler alınırken ah vah oldum bende..aynada yokdu yanımda reha bey ve annem çok güsel çok güsel demeye başladılar,dedim bakmam lazım odadaki aynaya baktım hemen çok hoşuma gitti,böyle küçük,kalkık bi burundu. bende uc kısmını beğenmiyordum zaten o anda ucu falan yoktu valla=) şimdi şiştiği için o andaki gibi değil,burun ucum daha belirgin oldu şişlikten..inşallah senin dediğin gibi olur canım, o andaki şekle benzyen birşey olur sonucunda=)=)

:1hug:

öyle olur cnm merak etme, o ilk cıktıgı anda sislik olmadıgı icin en iyi fikri o verir, sonradan sisiyor tabii ama inecek insallah :)

canım benim teşekkür ederima.s. inşallah hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız.rabbim hayırlısını versin:Saruboceq: Atel çıkarken korktum acıcak falan diye,senin canın yanmıştı çünkü =) atelde canım yanmadı ama dikişler alınırken ah vah oldum bende..aynada yokdu yanımda reha bey ve annem çok güsel çok güsel demeye başladılar,dedim bakmam lazım odadaki aynaya baktım hemen çok hoşuma gitti,böyle küçük,kalkık bi burundu. bende uc kısmını beğenmiyordum zaten o anda ucu falan yoktu valla=) şimdi şiştiği için o andaki gibi değil,burun ucum daha belirgin oldu şişlikten..inşallah senin dediğin gibi olur canım, o andaki şekle benzyen birşey olur sonucunda=)=)

:1hug:

Hazecim çok geçmiş olsun tekrar.ılk görüşte burnunu sevdiğine sevindim.Aslında bende biraz kaba bulmuştum kendiminkini.Bişey sorucam bende de dikiş vardu burun ucunda ama bana Reha bey senin dikişler kendiliğinden eriyecek dedi ve bende dikiş alma durumu olmadı.Hakikatende 15 16 gün sonra küçük küçük kopmaya başldı ve bitti.Sizin dikişleriniz farklı bi yerdemiydi ki acaba eriyen dikiş olmadı.Benim tam burnumun ucunda burun deliklerinin hemen üstünde.Başka dikişi alınmayan var mı?

öyle olur cnm merak etme, o ilk cıktıgı anda sislik olmadıgı icin en iyi fikri o verir, sonradan sisiyor tabii ama inecek insallah :)

inşallah canım aynı şeyleri bende senin için düşünüyorum:1hug: fıstık gibi olcak burunlarımızzemuszemus

canım bişi dicem seninde üst damağın şişmiştir elbette ama benim hala şiş ve uyuşuk ya.hiç hissetmiyorun üst damağımı hala.seninde böyle olmuşmuydu merak ettim? bide ben temizlemek için banyo yaptığımda zorlamamak kaydıyla su çekiyorum o zaman temizlemek daha kolay oluyo.reha bey bişi demedi ama zararı olmaz heralde dimi?

Hazecim çok geçmiş olsun tekrar.İlk görüşte burnunu sevdiğine sevindim.Aslında bende biraz kaba bulmuştum kendiminkini.Bişey sorucam bende de dikiş vardu burun ucunda ama bana Reha bey senin dikişler kendiliğinden eriyecek dedi ve bende dikiş alma durumu olmadı.Hakikatende 15 16 gün sonra küçük küçük kopmaya başldı ve bitti.Sizin dikişleriniz farklı bi yerdemiydi ki acaba eriyen dikiş olmadı.Benim tam burnumun ucunda burun deliklerinin hemen üstünde.Başka dikişi alınmayan var mı?

a.s.teşekkür ederim canım. atel çıkınca baktım öyle çok hoşuma gitmişti valla küçük bişiydi.mutlu oluverdim o an öyle:):) canım benimde dikişlerim tam burun ucundaydı birde burun deliklerimin ordaydı. ateli çıkardı sonradanda ilk önce burun ucundaki dikişleri aldı,sonra burun deliklerimin ordakileri aldı.onlar canımı yaktı biraz.

okuduğuma göre dikişi alınan da var alınmayanda var..ama bu neye göre belirleniyo onu bilmiyorum valla.farklı dikişler demek ki.

Hazecim çok geçmiş olsun tekrar.İlk görüşte burnunu sevdiğine sevindim.Aslında bende biraz kaba bulmuştum kendiminkini.Bişey sorucam bende de dikiş vardu burun ucunda ama bana Reha bey senin dikişler kendiliğinden eriyecek dedi ve bende dikiş alma durumu olmadı.Hakikatende 15 16 gün sonra küçük küçük kopmaya başldı ve bitti.Sizin dikişleriniz farklı bi yerdemiydi ki acaba eriyen dikiş olmadı.Benim tam burnumun ucunda burun deliklerinin hemen üstünde.Başka dikişi alınmayan var mı?

cnm dikisler kisiye yapılan isleme göre degisiyor, bizim icerdeki dikisler kendiliginden düsen dikislerdendi ama görünen dikisler kötü gözükmesin die alındı, yani dikislerin kendiliginden düsmesini beklersek ortalıkta burun ucunda fln dikislerle dolanmamız gerekecekti, görünenleri doktor alıyor icerdekiler kendiliginden düsüyor, sende ihtiyac duymamıstır kötü durmuyorsa almaya ama iyiki almamıs bosver benm cok canım yandı vallaa yerimde cift sıcradım ayagımın ucunda biri olsa teperdim sanırım :sinifsinif:

inşallah canım aynı şeyleri bende senin için düşünüyorum:1hug: fıstık gibi olcak burunlarımızzemuszemus

canım bişi dicem seninde üst damağın şişmiştir elbette ama benim hala şiş ve uyuşuk ya.hiç hissetmiyorun üst damağımı hala.seninde böyle olmuşmuydu merak ettim? bide ben temizlemek için banyo yaptığımda zorlamamak kaydıyla su çekiyorum o zaman temizlemek daha kolay oluyo.reha bey bişi demedi ama zararı olmaz heralde dimi?

benm cok sisti hatta uzun süre gecmedi o sis 1 ayı gecmistir inmesi yani baya uzun süre sis kaldı orası, hatta belki bir ayı da gecmis olabilir simdi tam hatırlamıyorum yalan olmasında bende iyilesme süreci biraz gec oldugu icin uzun süre sis kaldı orası, daha erken senin de iner merak etme, ben reha beye sormustum su cekebilir miyim diye o da cekebilirsin demisti bir sey olmaz korkma ama ben su cekemiyordum valla icine icine elimle su dökmeye calısıyordum hafif de icime cekmeye calısıyordum da pek icine cekemiyordum, sen iyi cekiyormussun valla :) zorlamadan cekebilirsin reha bey bana cekebilirsin demisti cünkü ona istinaden diyorum kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar , bu bahsettiğiniz reha bey ümr özel hastanelerin birindeki kbb doktoru olan reha'mı?

kızlar 2 tane resim koydum,yorumlarınızı bekliyorum=) resimlerin boyutları küçük oldu biraz,çünkü kemara ayarlarını bozdum üstünüze afiyet=)=) ben onu düzeltmeye çalışayım şimdi..:)

haze cok güzel olmus canım yaa cok begendim, heleki daha cok da yeni yanii :D
reha bey bi benmkini güzel yapamamıs valla hepinizinki güzel olmuss :)

beğenmene çok sevindim canım,çok saol güsel yorumların için,umarım şişler indiğinde,şekli değiştiğinde güsel olur..

böyle deme lütfen valla üzülüyorum.şu ruh halini de değiştir(kederli) seninde çok çok güsel bi burnun var,şu 6.ay gelsin bi inşallah o zaman görcez bak :) herşey çok güsel olcak ki bence hala güsel:)

haze sisler indiginden cok daha güzel olacaktır eminim
ruh halimin kederli olmasının tek sebebi burnum degil maalesef :( bakalım 6. aya nolcak ama bana rezvizyon yolları görünüyor bencee

Arkadaşlar benim 18. günüm daha erken diyeceksiniz ama ruh halim çok kötü,çünkü burnumun ucu resmen palyaço topu gibi,hiç küçülecekmiş gibi gelmiyor bana.

06 fzk gercekten cok erken istersen bi resmini koy bakalım sana daha net bisey diyebiliriz ama inan coook erkenn cok cok cok gecer merak etme, hic öyle yapması mümkün mü reha beyin burnunu

sevgili ebru resim çekiyorum ama anında siliyorum çünkü bu halime tahammülüm yok.Kemerli olan yani kırılan kemiğin yeri hala mor -kırmızımsı birenk ve ucuda top gibi.Zamanla gerçekten küçülüyormu burun ucu?

canım benimde 19.günüm ve durumum seninle aynı. burun ucum top gibi. ama reha bey zaten bunun böyle olacağını söyledi ben o yüzden hiç takılmıyorum,nasıl olsa geçici bi durum diyorum kendi kendime..yandan falan iyi güsel ama önden kaba saba bişi benimde resimlerimde..ama ikimiz içinde yorum yapmak için daha çok erken gerçekten.burada 3-4 ay olmuş arkadaşlarımız var ve saolsunlar bütün geçirdikleri evreleri paylaştılar,ondan da içim rahat benim bu konuda:)

haze sisler indiginden cok daha güzel olacaktır eminim
ruh halimin kederli olmasının tek sebebi burnum degil maalesef :( bakalım 6. aya nolcak ama bana rezvizyon yolları görünüyor bencee

kusura bakma canım ben sadece burayla alakalı olduğunu düşündüm ondan böyle söyledim değiştir falan diye:( canını sıkan her ne ise inşallah en kısa zamanda çözüme kavuşur:)

inşallah 2.bir ameliyata gerek kalmadan düzelir canım,beklemekten başka yapılabilecek bişi yok malesef.hayırlsı olsun herşeyin,önemli olan senin beğenmem,senin ne hissettiğindir canım.

sevgili ebru resim çekiyorum ama anında siliyorum çünkü bu halime tahammülüm yok.Kemerli olan yani kırılan kemiğin yeri hala mor -kırmızımsı birenk ve ucuda top gibi.Zamanla gerçekten küçülüyormu burun ucu?

kücülüyor cnm merak etme, benim 4 ay oldu hala sis mesela ama ilk zamanki gibi degil tabii ki :) o kemer alınan yer bende de ilk zamanlar mordu ama suan bile hala hafif mor ya orası cok darbe aldı normal ama zamanla azalıyor merak etme, sen söyle bi 3 ayı doldur da ondan sonra telas yap bak gercektenn

kusura bakma canım ben sadece burayla alakalı olduğunu düşündüm ondan böyle söyledim değiştir falan diye:( canını sıkan her ne ise inşallah en kısa zamanda çözüme kavuşur:)

inşallah 2.bir ameliyata gerek kalmadan düzelir canım,beklemekten başka yapılabilecek bişi yok malesef.hayırlsı olsun herşeyin,önemli olan senin beğenmem,senin ne hissettiğindir canım.

tsk ederim canm bir iş bulsam anında çözülecek sorun :D
insallah ameliyata gerek kalmaz ama suan tatmin olmadım ama pesini bırakmaya niyetim yok :P

haze burnun gerçekten çok güzel görünüyo yeni olmasına rağmen.çok beğendim bende böyle istiyorum. :Saruboceq:

Back