How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haze burnun gerçekten çok güzel görünüyo yeni olmasına rağmen.çok beğendim bende böyle istiyorum. :Saruboceq:

canımm teşekkür ederimm :1hug: beğenmene çok sevindim. evet daha çok yeni,daha değişcek elbette.ama bu halinide paylaşayım dedim :)

Bu arada seninde az kaldı canım görüşmeyekaydirigubbakcemile4 inşallah senin daha da güsel olur:)

tabi ki ebrucum diyorum ya bizler beğeniyoruz burnunu.kendi adıma ben gerçekten beğeniyorum.ama önemli olan senin ruh halin.Allah'ın zoruna gitmesin de bizler diğer burnumuzu beğenmediğimiz için bu ameliyatı göze aldık zaten.haftalarca mosmor gezdik,acısı zonklaması falan...bu kadar şeyin sonunda mutlu olmamız gerek elbette.

ış meselesi....şu anda türkiye'de işler o kadar başka yerlere çekildiki bu konuları gündeme getiren bile yok:(:( hiç çözüm yolu arayan yok!! valla benimde seneye bitiyo okul şimdiden kara kara düşünüyorum..Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın,inşallah en kısa zamanda bulursun canım..

sağol cnm fazla bişey istemiyorum doğal görünmesi çok önemli benim için.seninki çok iyi görünüyo :nazar: .çok heyecanlıyım az kaldı kaydirigubbakcemile4

doğal olması konusunda hiç endişen olmasın zaten canım,reha bey'in yaptığı ameliyatlar fazlasıyla doğal oluyo zaten:kedi:

kaydirigubbakcemile3 sende ol kurtul canım. hayırlısı artık =) hemen verir heralde sanada ameliyat tarihini.

sevgili haze ,benimde yandan fena değil ama önden felaket görünüyor,kocaman top gibi önü resmen ,umarım küçülür

canım küçülür merak etme sen öyle kalmacaktır. bizim daha çok yeni bal mumu gibi şuan burnumuz.benimde ucu top gibi uyuşuk ve şiş. önden pek bişeye benzetemiyorum şu an=) yandan hoşuma gidiyo ama...moralini bozma sen canım çok güsel olcak inşallah zamanla=) bu ameliyatın en zor tarafı bu işte SABIR!

ınşallah 5 6 ay sonra "ya boşu boşuna dert etmişiz ne güzel oldu diyebiliriz"ama şuan için ben diyemiyorum :(((

bnde reha beye oldum bugun 23. günüm ve kendimi aynadan alamıyorum önden çok şiş yandan fena durmuyor ama beklemesi de en zor tarafı tabi insallah 6ay sonra hicbir problem olmadan atlatırız bunu

sevgili ebru resim çekiyorum ama anında siliyorum çünkü bu halime tahammülüm yok.Kemerli olan yani kırılan kemiğin yeri hala mor -kırmızımsı birenk ve ucuda top gibi.Zamanla gerçekten küçülüyormu burun ucu?

merhaba 06fzk,burnunun kemerli olan yerindeki morluk ve kırmızılık bende de vardı.1.ay kntrolüne gittiğimde morluk geçmişti ama kırmızılık duruyodu.özellikle reha beye sordum.geçicek dedi.emin ol hiç bir iz kalmıyor.benim normale döndü derinin rengi.burnunuzun ucuda burnunuzda zamanla küçülecek.şunu tüm samimiyetimle yazıyorum çektiğiniz resimleri sonrasıyla karşılaştırın gerçekten de vay be ne kadar şişmiş diyeceksiniz.3.ayımda filan ben dışarda rahat rahat geziyodum.burnum güzel oldu,şişlerde indi hiç bir anormallik yok diye.şimdi 1 sene oluyo şu anki halime bakarak sen 3.ayında salına salına o şiş halinle nasıl dolaşıyomuşsun diyorum kendi kendime.yani değişim her an oluyo.yeni ameliyat olan arkadaşların hepsine bir tavsiye lütfen fazla kafanıza takıp moralinizi bozmayın.herkes burnunun önden görünüşünü ilk başta beğenmez.eeee bu durumda herkesin burnu önden kötü olmuş olamaz değil mi.zamanla ve sabırla her şey yoluna giricek.tekrar geçmiş olsun.

merhaba 06fzk,burnunun kemerli olan yerindeki morluk ve kırmızılık bende de vardı.1.ay kntrolüne gittiğimde morluk geçmişti ama kırmızılık duruyodu.özellikle reha beye sordum.geçicek dedi.emin ol hiç bir iz kalmıyor.benim normale döndü derinin rengi.burnunuzun ucuda burnunuzda zamanla küçülecek.şunu tüm samimiyetimle yazıyorum çektiğiniz resimleri sonrasıyla karşılaştırın gerçekten de vay be ne kadar şişmiş diyeceksiniz.3.ayımda filan ben dışarda rahat rahat geziyodum.burnum güzel oldu,şişlerde indi hiç bir anormallik yok diye.şimdi 1 sene oluyo şu anki halime bakarak sen 3.ayında salına salına o şiş halinle nasıl dolaşıyomuşsun diyorum kendi kendime.yani değişim her an oluyo.yeni ameliyat olan arkadaşların hepsine bir tavsiye lütfen fazla kafanıza takıp moralinizi bozmayın.herkes burnunun önden görünüşünü ilk başta beğenmez.eeee bu durumda herkesin burnu önden kötü olmuş olamaz değil mi.zamanla ve sabırla her şey yoluna giricek.tekrar geçmiş olsun.

teşekkürler ladyanna,yüreğime su serptin çok ihtiyacım olan şeyleri yazmışsın.Umarım bende 1 yıl sonra senin gibi yeni ameliyat olanlara aynı şeyleri yazarım.

ya arkadaşlar ben ameliyat olalı 7 ay oldu,benden daha tecrübeli arkadaşlar varsa söyleyebilir mi 7.aydan sonrada ödem olur mu burnumda yani bu süreden sonrada küçülür mü burun?

melikemm bi ladyanna var sanırım o da bir yılı doldurcak yakında ama gecen burun ucum hala sis diodu

noldi burnunda sislik mi hissediosun, kücülsün mü istiyon kücülmesin mi?

ya arkadaşlar ben ameliyat olalı 7 ay oldu,benden daha tecrübeli arkadaşlar varsa söyleyebilir mi 7.aydan sonrada ödem olur mu burnumda yani bu süreden sonrada küçülür mü burun?

merhaba melike.benim bütün kontrollerim biraz sarkarak oldu.örneğin ben 3.a y kontrolüm diye yazıyorum aklınız karışmasın diye ama benim 3.ay kontrolüm 4. aya yaklaşırken,6.ay 7.aya yaklaşırken oldu.ve 6.ay yani 7.ay kontrolümde diyim reha bey hafif şişliklerin var demişti.benim burnumun ucunda hala biraz şişlik var.7.aydan sonrada burunda değişiklikler oluyo.zaten burnun oturması 1-1.5 seneyi buluyo diyor doktorlarımız.bundan ötürüdür diye düşünüyorum.

Kızlar ben bu ayın 15'inde ilk kez muayene için gideceğim Reha bey ameliyat gününü tahmini ne kadar sonraya veriyor.Bir de ücret yaklaşık ne olur bana bilgi verebilirmisiniz..

mis2001 sanslıysan eger 20-25 gün sonraya verir diye tahmin ediyorum, bu ameliyat günü işi tamamen şans valla biri bosalır yarına olursun yok bos olmaz bir ay beklersin :)
ücret de 2500 + üstüne de biraz farkeder yani benm 2800 fln olmustu senin de iste 2500 üstünde bisiler olur ama 3000i asmaz tahminen

Back