Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar bir de bisi sorcam, böle parmagınızı burnunuzun üstünde gezdirdiginizde elinize kemik cıkıntısı gibi girinti cıkıntı geliyor mu ya? bende oluyor hatta bir kısımda kemik cıkık bir kısımda cökük gibi anlamadım bu kemik mi gecer mi acaba
ya benm tam nerede bilio musun, bi tane kemerin oldugu alnıma dogru kısımda solda
bi tane de burun kıkırdagımın üstünde burun ucunun üstündeki kıkırdak kısım bitip kemigin basladıgı yerde
ya kızlar bir de bisi sorcam, böle parmagınızı burnunuzun üstünde gezdirdiginizde elinize kemik cıkıntısı gibi girinti cıkıntı geliyor mu ya? bende oluyor hatta bir kısımda kemik cıkık bir kısımda cökük gibi anlamadım bu kemik mi gecer mi acaba