itirafnoktakom'a hoşgeldinisss;:):)
ya bak şimdi ister istemess bütünnnn estetikli hatunları takip ediyoruz burdaki az çok albümlerden, eski yeni forolardan ..vs ben bunu anladım yani.. -yani şişlik, ödem .. vs bunları geçtim burun herşekilde kendini belli ediyor ilk açıldıgında çünkü. - ilk anda beğenilmeyen burun bence hastanın içine sinmemiş bir burun olabiliyor, şimdi bi başkasına göre bizim burunlar ok süper harika, daha ne olsun ama işte işin özü yani insanın içi öyle demiyor, tabiiki buna da şükür en azından görüntüde bizim takıldıgımız detaylar haricinde bir ikinci kişiden hiç bir olumsuzluk almıyoruz.. ama ben kendi adıma burnun ne güzel olmuş ne kadar yakışmış diyen kimseyi hatırlamıyorum..( abartmıyım 1-2 oldu tabi:) demiyorlar çünkü burnumdaki farkı anlamıyorlar hatta eskiden kalma yadigar kemerim de bonus.. işte böyle dökelim içimizi rahatlayalım bu arada bi kaç foto daha ekliyim de iyi ce aforoz edileyim forumdan.. zira " allah belanı versin şikayet ettiğin bu mu " diyen dilleri şimdiden duyar gibiyim.. sevgiler:)