How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maideniz desteğinden dolayı teşekkür ederim.Senin burnunun ucundaki topluk küçüldümü?Bu ne kadar zamanda oluyor acaba.

soylekı ben daha 4. aydayım ama sıslerım var.7. ayda bıle oluyor.ha kabalık belkı gıdıyordur ama sıslerın ınmesı ve burnunun oturması daha cok var=) amelıyat degıl ama sabretme evresı cok zor.asıl zaten sorun sabretmek =)))

Maideniz desteğinden dolayı teşekkür ederim.Senin burnunun ucundaki topluk küçüldümü?Bu ne kadar zamanda oluyor acaba.

Evet değerli öğretmenim o palyaço durumları bende de vardı tabiki ancak gün geçtikçe küçülmeye başladı şişliklerim.Bilmeyen birine göre normal bir burun gibi duruyor ancak ben şişliklerin farkındayım tabiki.10. gün ile 22. günüm arasında inanın %70 fark var.Birazcık sabredicez güzel olucak endişeye mahal yok günlerinizi zehir etmeyin kendinize.Bunları sizi motive etmek için söylemiyorum, bunlar gerçek.

Duygucum Reha beye anlaşılan sevgin çok büyük.Katılıyorum gerçekten iyi bir hekim.Aslında burada yazdığımız şeyler, kendimden biliyorum gerçekten yönlendirici olabiliyor kişiler üzerinde.Bence biraz daha gerçekçi ve olumlu yönleri kadar yaşadığımız olumsuzluklarıda yazmalıyızki insanları doğru yönlendirebilelim.Sevgiler

merhabalar evet Reha Hoca ya karşı gerçekten sonsuz bir sevgi saygı ve güven duyuyorum gerçekten her yönüyle iyi bir hekim şu ana kadar 6 kere ameliyat geçirdim sizlerden uzak olsun bir çok doktor ttanıdım hayatımda fakat şu ana kadar tanıığım hiçbir doktor beni bir cerrah olarak reha hoca kadar etkilemedi. gerek hastalarına yaklaşımı ilgisi gerekse yaptığı iş açısından çok memnun kaldım fakat burda bazı arkadaşlar yazmışlar Reha hoca hastalarına yeterli vakit ayırmıyo diye buna biraz katılıyorum o da şundan ileri geliyo Reha hocamın yüzlerce hastası var her biriyle tek tek ilgileneyim dese zaten çok yoğun bir doktor sürekli yurtdışına gidiyo kongrelere toplantılara katılıyo yani hastalarına fazla zaman ayıramamasının nedeni de iş yoğunluğundan ileri geliyor diyorum gerçekten gazinin belkemiği adı sıkça teleffuz edliyor biliyorsunuzdur size de çok geçmiş olsun umarım güzel bir burnunuz olmuştur yeni burnunuz şans getirsin inşallah resimlerinizi koyarsanız iyi olur... reha hocamın da ellerine sağlık yine ustalık sanatını profesyonelce konuşmuştur eminim reha hocam bir numara......

olumsuz bi durum allaha çok şükür yaşamadım diyebilirim yalnız benim ameliyatım normal bir burun estetiği adı altında yapılmadı dudak damak yarığına bağlı burun düzeltme ameliyatı adı altında yapıldı ameliyattan sonra o yüzden burnumda kanama oldukça fazla olmuştu bir ay burnumun kanamasu geçmedi oldukça problemli bir burundu ben kendi burnumun durumundan dolayı ameliyat sonrası kanama problemi yaşadım onun dışında Reha Hocayla ilgili en ufak bir olumsuzluk yaşamadım saolsun elinden gelenini en iyisini yaptı gerek ameliyat öncesi psikolojik gerekse ameliyat sonrası ilgisi süperdi
siz nasıl memnun kaldınız umarım??

sevgili maideniz zaman ayırıp yazdıkların için çok içten teşekkür ediyorum.Şu an yüzüm tam bir facia ve moralim inanılmaz kötü ,gülerken aynen michael jacson a benziyorum.(Bunu çevremdeki bir kaç kişide yüzüme karşı söyledi).Umarım palyaço gibi olan burun ucum küçülür,ve sonuç sizin dediğiniz gibi güzel olur.

Son düzenleme:
06fzk merak etme bunların düzelecegine inanıyorum burada biraz daha gerilere gidersen ameliyattan sonra benm yazdıklarımı okursan eger ne kadar kafama taktıgımı görürsün bazı seyleri ama zamanla düzeliyor

bu arada maideniz tabiiki buradaki insanlar burada yazdıklarımızdan etkileniyorlar ve ben ve diger arkadaslar hicbir zaman reha beyi kosulsuz övmedik öyle ki ben ameliyattan sonra aylarca gelip burada agladım burnumu begenmiyorum diye, sonra paktencim kemerinin hala durdugundan, freetucum eline bir cıkıntı geldiginden keza ben de burun ucumun hafif sarkık oldugundan ve düzelmezse düzelttirecegimden defalarca bahsettik, biz yasadıklarımızı aynen yazıyoruz karar verip vermemek insanlara kalmıs ancak gecmis sayfaları okumadan da bu tip yorumlar yapmayalım

06fzk merak etme bunların düzelecegine inanıyorum burada biraz daha gerilere gidersen ameliyattan sonra benm yazdıklarımı okursan eger ne kadar kafama taktıgımı görürsün bazı seyleri ama zamanla düzeliyor

bu arada maideniz tabiiki buradaki insanlar burada yazdıklarımızdan etkileniyorlar ve ben ve diger arkadaslar hicbir zaman reha beyi kosulsuz övmedik öyle ki ben ameliyattan sonra aylarca gelip burada agladım burnumu begenmiyorum diye, sonra paktencim kemerinin hala durdugundan, freetucum eline bir cıkıntı geldiginden keza ben de burun ucumun hafif sarkık oldugundan ve düzelmezse düzelttirecegimden defalarca bahsettik, biz yasadıklarımızı aynen yazıyoruz karar verip vermemek insanlara kalmıs ancak gecmis sayfaları okumadan da bu tip yorumlar yapmayalım

Sevgili ebru sanrım bu site yorumların yapılması için var.Ayrıca neden üstüne alındın anlamadım, ben "sevgili duygu" diye başlamıştım söze o da zaten kendini gayet güzel ifade etmiş,yani senlik bişey yoktu sen şimdi neden bana böyle yorumlar yapma diyorsunki.

Bu gün 13. günüm fakat arkadaşlar benim yüzümdeki ifadem çok değişti,sizdede böyle olmuşmuydu?

yaa Reha bey dolguyu nasıl yapıyor? yaptıran oldumu arkadaşlar?

Duygucum Reha beye anlaşılan sevgin çok büyük.Katılıyorum gerçekten iyi bir hekim.Aslında burada yazdığımız şeyler, kendimden biliyorum gerçekten yönlendirici olabiliyor kişiler üzerinde.Bence biraz daha gerçekçi ve olumlu yönleri kadar yaşadığımız olumsuzluklarıda yazmalıyızki insanları doğru yönlendirebilelim.Sevgiler

Sevgili ebru sanrım bu site yorumların yapılması için var.Ayrıca neden üstüne alındın anlamadım, ben "sevgili duygu" diye başlamıştım söze o da zaten kendini gayet güzel ifade etmiş,yani senlik bişey yoktu sen şimdi neden bana böyle yorumlar yapma diyorsunki.

cnm ben sana bunu yazarken buranın bir forum oldugunu ve burada yorumların yazılacagını göz ardı ederek yazmadım, ancak yukarda gördügün üzere yazın duygu icin baslamıs ama devam eden cümlen bir genellemeyle devam etmis, ben senin dedigine katılıyorum zaten kimseyi kosulsuz övmemek lazım sonra insanların canı yanabilir bu durumdan, ancak yaptıgın genellemenin dogru olmadıgını vurgulamak istedim ve yasadıgımız olumsuzlukları da burada paylastıgımızı belirttim, eger cümlen sadece duyguya idiyse bir sey diyemem ama yazını okudugumda herkesi icine alan bir genelleme var diye düsünüyorum, yanlıs ifade ya da yanlıs anlama olabilir

cnm ben sana bunu yazarken buranın bir forum oldugunu ve burada yorumların yazılacagını göz ardı ederek yazmadım, ancak yukarda gördügün üzere yazın duygu icin baslamıs ama devam eden cümlen bir genellemeyle devam etmis, ben senin dedigine katılıyorum zaten kimseyi kosulsuz övmemek lazım sonra insanların canı yanabilir bu durumdan, ancak yaptıgın genellemenin dogru olmadıgını vurgulamak istedim ve yasadıgımız olumsuzlukları da burada paylastıgımızı belirttim, eger cümlen sadece duyguya idiyse bir sey diyemem ama yazını okudugumda herkesi icine alan bir genelleme var diye düsünüyorum, yanlıs ifade ya da yanlıs anlama olabilir

Hayır ebrucum genelleme yapadım hatta senin sıkıntılarını paylaştığınıda biliyorum.sen sanırım birazcık hassas davranıp yazımdan vazifeden görev edinmişsin kendine.Sorun değil.Konuyu kapatalım artık istersen öpüyorum seni.

haze ne yaptı acaba hiç görünmüyo.burnunu merak ediyorumm :sm_confused:

benim kafam epeyce karışık.. bence ilk günden itibaren kişi ( tabii güvensizlik sorunu veya depresif bir sorunu yoksa..) kendi burnunu beğenmiyorsa bu istediği gibi bir burun olmayabiliyor. Evet ben burnumdan memnunum çok şükür riskli bir burun olmadı, herhangi bir endişem de yok, gerekli süreyi de kendime verdiğimi düşünüyorum.. çünkü 22 nisan da ameliyat oldum bugün 4 eylül.. yani baya bi karışık yazdım sanırım ama diyecegim odur ki.. eğer nankörlük olmazsaaa :)) ımm şey nası desem.. sanırım daha güzel bir burun istiyordum ( koşarak forumdan uzaklaşma:))

itirafnoktakom'a hoşgeldinisss;:):)
ya bak şimdi ister istemess bütünnnn estetikli hatunları takip ediyoruz burdaki az çok albümlerden, eski yeni forolardan ..vs ben bunu anladım yani.. -yani şişlik, ödem .. vs bunları geçtim burun herşekilde kendini belli ediyor ilk açıldıgında çünkü. - ilk anda beğenilmeyen burun bence hastanın içine sinmemiş bir burun olabiliyor, şimdi bi başkasına göre bizim burunlar ok süper harika, daha ne olsun ama işte işin özü yani insanın içi öyle demiyor, tabiiki buna da şükür en azından görüntüde bizim takıldıgımız detaylar haricinde bir ikinci kişiden hiç bir olumsuzluk almıyoruz.. ama ben kendi adıma burnun ne güzel olmuş ne kadar yakışmış diyen kimseyi hatırlamıyorum..( abartmıyım 1-2 oldu tabi:) demiyorlar çünkü burnumdaki farkı anlamıyorlar hatta eskiden kalma yadigar kemerim de bonus.. işte böyle dökelim içimizi rahatlayalım bu arada bi kaç foto daha ekliyim de iyi ce aforoz edileyim forumdan.. zira " allah belanı versin şikayet ettiğin bu mu " diyen dilleri şimdiden duyar gibiyim.. sevgiler:)

itirafnoktakom'a hoşgeldinisss;:):)
ya bak şimdi ister istemess bütünnnn estetikli hatunları takip ediyoruz burdaki az çok albümlerden, eski yeni forolardan ..vs ben bunu anladım yani.. -yani şişlik, ödem .. vs bunları geçtim burun herşekilde kendini belli ediyor ilk açıldıgında çünkü. - ilk anda beğenilmeyen burun bence hastanın içine sinmemiş bir burun olabiliyor, şimdi bi başkasına göre bizim burunlar ok süper harika, daha ne olsun ama işte işin özü yani insanın içi öyle demiyor, tabiiki buna da şükür en azından görüntüde bizim takıldıgımız detaylar haricinde bir ikinci kişiden hiç bir olumsuzluk almıyoruz.. ama ben kendi adıma burnun ne güzel olmuş ne kadar yakışmış diyen kimseyi hatırlamıyorum..( abartmıyım 1-2 oldu tabi:) demiyorlar çünkü burnumdaki farkı anlamıyorlar hatta eskiden kalma yadigar kemerim de bonus.. işte böyle dökelim içimizi rahatlayalım bu arada bi kaç foto daha ekliyim de iyi ce aforoz edileyim forumdan.. zira " allah belanı versin şikayet ettiğin bu mu " diyen dilleri şimdiden duyar gibiyim.. sevgiler:)

Aslına bakarsan benim burnumuda çok yakın arkadaşlarım hariç etrafımdaki hiç kimse farketmedi.Nedeni bizim sevgili doktorcuğumuzun asıla bağlı kalarak burunun doğallığını bozmadan şekillendirmesi.Bence böylesi güzel tabi ancak bazı insanlar daha kavisli daha iddialı burunlar isteyebilir gayet normal.Burda da biraz sanırım hastayı dinlemek ve onunda isteklerine mümkün olduğu kadar uymaya çalışmak gerekir bunun içinde hastaya daha fazla söz hakkı verip daha fazla vakit ayırmak gerekir tabi.Ancak Reha bey tamamen kendi tasarımlarını yapıyor.Ha ben doğallıktan yanayım o ayrı.

dogal olmaya gercekten dogal oluyor ve bir cok insanın burnuna göre cok da güzel oluyor özellikle de eski burnumuza oranla tartısmasız güzel oluyor belki ama kendi adıma diyebilirim ki benim beklentimi karsılamadı :( ben daha kavisli bir burun istiyordum mesela milletin burunlarını görüyorum burada daha alcı ilk cıktıgı anda kavis oluyor, bende de olacaktıysa ilk anda da olurdu, sisler indikce biraz daha kavisleniyor o ayrı ama o istedigim kavis hala yok, burun ucumu demiyorum bile, ben eskiye oranla mutluyum ama hala tam mutlu degilim acıkcası

Back