Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne itiraflar varmıs =)))) acıkcası bende hafıf yan profılden burnumu cubuk gıbı goruyorum tam donunce kavıs gorunuyor.bu durum dıkkatımı cekmedı degıl.ama takılmıyorum.su var kavıs ne kadar cok olursa burun ucunun tutunması okadar zor oluyor.bunu reha bey demıstı.bende mantıklı bulmustum.ya ne yalan soyluyeyım heralde aranızda takılmayan tek ben varım.bu amelıyatla 5 adım ılerleme sansım vardı ve ben bunun 3 adımını bıle ılerlemıs olmak yetıyor.ha denılecekkı tam olması varken nıye bu kadarı yetıyor.ben o amelıyet masasında uyanamayabılırdım.sekıl bır facıa olabılırdı.nefes alamayabılırdım.bunlarıdusununce va seklın oncekıne gore gozle gorulur sekılde degısmesı bana kafı geldı.kardesımın cok kız arkadası vardır.bıraz yakısıklı olmasıda etken olabılır=)))bana gecen ya bır kızla tanıstım töbe estagfurullah burnunun ıcı gorunuyordu ya .kıllarını ıstesem sayabılırdım.senınkı cok bsarılı olmus dogal olmus kımse gelıpte estetık demez.kalkıklıgı bıle o kızı gorunce olması gerektıgı gıbı dedı.o nasıl oyle yaptırmıs cok basarısızdı dedı.(sayemde estetıklı burun estetıksız burun anlıyor=)))bu yorumu duyunca dogru secım dedım ıcımden=)yanlıs anlamayın kızlar bu konu hakkındakı yorumlarım benımde bu.sızın acınızdan dusundugumde hak verıyorum.hanı bendede bır cıkıntı oldugunda rahat edemedım(farkedılmemesıne ragmen) cok sukur gecıyor ama gecmeseydı bende bır seyler dusunecektım.yanı kısı ıcıne bazı seyler sınmedımı rahat edemıyor.ne kadar guzel olsada.rhatsız olabılıyor.bu konuda sıze sonsuz hak verıyorum.ama elınızden geldıgı kadarda takılmamaya calısın cunku sunuda farkettım bu ısın sanırım sonu yok

Son düzenleme:
freetu haklısın iste ama insan kendine de engel olamıyor, kavisi gectim burun ucum o kadar rahatsız ediyor ki beni sanki eski burun ucum gibi hissediyorum alakası olmamasına ragmen sislik olmasını ümit ediyorum cünkü ikinci bir operasyon da riskli sonucta bundan daha kötü de olabilir, aslında insanlar bu halini bile begeniyor sonucta benm gözüme takılıyor belki de bu kücük ayrıntılar, ama ben bu ameliyatı psikolojik olarak rahatsız oldugum icin oldum ama psikolojim hala yerinde degil hala gözüme batıyor o kısım ve sinir oluyorum, umarım gecer kimse ikinci kez bir operasyon istemez

ya kızlar bir de bisi sorcam, böle parmagınızı burnunuzun üstünde gezdirdiginizde elinize kemik cıkıntısı gibi girinti cıkıntı geliyor mu ya? bende oluyor hatta bir kısımda kemik cıkık bir kısımda cökük gibi anlamadım bu kemik mi gecer mi acaba

canım benım ışte alın kısmına yakınsol köşede elıme gelıyor goruntu olarak bellı degıl ama vardı.reha bey gecer eger gecmezsek törpü yaparız demıstı.ben bıraz sormadım reha beye ama elımle masaj yapar oldum.bıraz gectı.ama senın govde uzerındeyse reha beye bır gorun.benımkı kosede dıye ben bıraz cok elledım.suan dusunuyorum acaba sıs ındıgınde etkı yparmı ellemesemıydım kendı halınemı bıraksaydım dıyorum.yanlıs olmsın ladyanada da vardı sankı ve onunkı gecmıstı kendılıgınden.

Son düzenleme:
ya benm tam nerede bilio musun, bi tane kemerin oldugu alnıma dogru kısımda solda
bi tane de burun kıkırdagımın üstünde burun ucunun üstündeki kıkırdak kısım bitip kemigin basladıgı yerde

ya benm tam nerede bilio musun, bi tane kemerin oldugu alnıma dogru kısımda solda
bi tane de burun kıkırdagımın üstünde burun ucunun üstündeki kıkırdak kısım bitip kemigin basladıgı yerde

dedıgım gıbı ladyanada soyluyordu tabı yanlıs hatırlamıyorsam kemık var gıbı ıdı ama zamanla gectı demıstı.zamanla gecebılıyor yada bazı amelıyatlarda kalabılıyormus.ben dayanamadım son konrtolden sonra cok elledım.azaldı.ama kosede dıye yaptım.bır arkadasım amelıyat sonrası sol burun delıgı ustune cok masaj yapmıstı ve sag tarafa akıllı yapmamıstı.sıslerden sonra sol taraf saga gore duz kalmıstı.unu dusununce ellememek daha ıyı gıbı hanı zamanla ınebılır.senın burun uzerınde.olmazsa bır ay bekle sonra kontrole gıdersın

ne bilim 4 ay oldu neredeyse o kadar degisir mi ya ben de masaj yapar gibi elliyorum da

ama benmki kemik gibi ben böle deriyi havaya cekiorum accık da o havaya gelmio

Aynı durum bende de var.Ben kemikden ziyade ödemdir diye düşünüyorum yani inşallah öyledir.Gayriihtiyari elim gidip duruyor oraya ama sanırım ellememek en iyisi bide benim daha 25 gün oldu.Ama aşağıdan yukarı doğru sıvazlayınca bazı çıkıntılar elime geliyor.

Birde benim burun deliklerimde aynı ölçüde değil ve burun ucum hala biraz topak gibi duruyor bununla beraber, burun kemerinin iki yanı yani elmacık kemiklerine doğru yayılan yerler hala çok kalın umarım oralarda şişliktendir.

maideniz senın ıcın cok erken daha degısım olucak ve goruceksın.ebrucum ya benımde ıste bıldıgın nokta seklınde bır cıkıntı ellıyorum kemık gıbı yanı alla allah dyorum basta yoktu emınım sonradan nasıl cıkıyor hanı reha bey torpu yaparken unutmus olamaz dıyorum =))) yanı sanırım ödem oluyor basta yoktu benım cunku ıkı bılemedın 3 . ayda cıkmaya basladı.ellememek en ıyısı ama ıste

maideniz evet senin icin cok erken daha sen biraz beklemelisin
freetu benm nokta seklinde kemik degil de sanki uzun bir kemik parcası böle hani kemerli burnun kemigine ellersin ya aynen öle bir kemer gibi kemik gelio, dıstan belli degil tabii ki ama elleyince bariz kemik gibi hemde hafif kemerli hatta gecen bizimkilere de ellettim onlar da evet burada kemik var gibi dediler ama doktor degiliz sonucta bilemiyorum

kızlar bugun 15. günüm. zaman ne kadar çabuk geçiyo aslında ama tabi ki biz ameliyat olanlar için bu kadar çabuk geçmiyo olsa gerek. hani şöyle bi 6 ay olsada tam bi şeklini görebilsek de şu aynayla yaşamaktna birazcık kurtulsak...biliyorum benim için daha çok ama çok erken. ama ben hiç sabırlı bir insan değilim normalde.hani olacaksa olsun bitsin durumu vardır biraz..ama sanırım bu ameliyat bize sabretmeyi öğretcek...

Allah'a çok şükür şu anda morluk yada göz çevremde sarılık falan kalmadı hiç yüzümde..burnum için yorum yapmam sanırım çok erken..atel çıktığı gün kızlar fındık kadar burnum vardı,çok beğendim böyle kalkık falan=) tabi reha bey bana burnun şişcek hatta davul gibide olabilir,bu güleryüzün o zamanda devam etsin olur mu dedi=)=) tabi ozaman tabiki falan dedim ben ama kızlar bilirsiniz öyle değişiyo ve kabalaşıyo ki o fındık gitti vallasırnaşık şeysırnaşık şey yeri geliyo burun kıvırıyorum tam o sırada diyorum kendine gel böyle kalmıcak!!lmaz: ama biraz daha yumuşadı burnum yani çok sertti ama bugun biraz daha o sertlik gitti çok şükür.. zaten ben atel için gittiğimde de ne bi morluk ne bişi vardı yüzümde,reha bey dedi atel olmasa kimseler anlamaz ameliyat olduğunu.bünyeyle alakalı sanırım..

şu anda kocaa bi burna sahibim.bende zaten ebru gibi özellikle burun ucumdan sorun yaşıyodum estetik bakımdan kaldı ki hiç nefes alamıyodum..şu anda top gibi burun ucum.bi yorum yapamıyorum..resimlerimi de en kısa zamanda paylaşmak istiyorum sizinle=)azcık daha beklemeliyim sanırım:kedi:

ebrucum inşallah şişliktir o. ki bence öyledir.daha önce yazılanlardan hatırladığım kadarıyla başka arkadaşlarda da olmuştu bu durum.okumuşsundur sende. zamanla geçmişti,seninde geçicektir canım.:1hug:

aslında reha hoca ben masaja gerek duymuyorum diyo. ama bence bizlere masaj verse hem oluşan şişlikleri,hemde bu gibi durumları daha kısa zamanda atlatabiliriz.genelde de masaj öneriyorlar zaten..tabi bu benim fikrim.:uhm:

bu arada beklentiler bakımından konuşulmuşda reha bey bikaç bişi söylemek istiyorum buy konuda..ben reha beyi çok seviyorum ki öncedende tanıdığım bi kişiydi.Kişiliği,sevecenliği onun esktradan atı puanları zaten.. ama bence bu görüşme süreleri çok çok kısa max 8-9 dk falan.yani bu bi değişim ameliyatı sonuçta oturup şöyle a'dan-z'ye konuşmak gerekli bence..tamam reha hocanın hastaları çok olabilir ama bu tek başına bir sebep olamaz..bilmiyorum belki bu durum reha hocanın elinde olan bişi değil mi acaba:uhm: ama yide bu karar bizim aldığımız radikal kararlardan biri ve ben kendimi böylesi bi karar için 8 dk'da anlatmakta yetersiz buluyorumkaydirigubbakcemile2

estetik bölümünde okumuştum bi arkadaşımız emre ilhan'a ameliyat olmuş,doktoru saat başı aramış eve gelince,hastanede odasına gelmiş çaylar kahveler falan.ne biliyim arkadaşımız adına çok sevindim,o da bu durumdan çok mutluydu, kendi adıma biraz böyle imrendim ne yalan diyim şimdi...

ama yine de reha bey kaydirigubbakcemile5

hepimiz için herşeyin en hayırlısı olsuna.s.

evet bence de reha hoca hastalarına fazla zaman ayıramamasının dışında çok iyi bir doktor ayrıca mesleğini de hakkını vererek icra ediyo bir cerrahtan ancak bu kadarı beklenir güleryüzlü ilgili, bilgili, hastalarıyla iyi iletişim kuran harika bir hekim...
reha hocama laf yok hazeye katılıyorum...

haze cnm gecmis olsun insallah umdugun gibi bir sonuca ulasır ama sen ilk atel cıktıgı anı begendiysen tamamdır bence diyorum :) cünkü o ilk an varya iste o zmn burnun sis olmuyor ve muhtemelen sonunda alacagı sekle yakın bir sekil oluyor :) senin adına sevindim cnm simdi sisliklerden dolayı pek hoslanmayabilirsin ama gecici.
ben burnumdan bant cıktıgı andan beri burnumu begenmiyorum, zamanla biraz daha begenmeye basladım, bence ilk gördügünde begendiysen bu iş tamamdır, ilk anda begenemediysen bir türlü ki tabii ki sislikler fln var ama genel olarak yani, daha sonradan da fazla begenmiyorsun, şahsi kanaatim bu yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…