• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar kızlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum
ama doktorlar arasında çok kararsız kaldım reha bey bilgisayarda tasarım yapıyomu?
ameliyat olanlar resimlerini koysalar bize daha iyi fikir verir karar vermemiz kolaylaşır
çok zor bir iş kafamda 3 doktor var biride reha bey
ameliyat olan kızlar yardımcı olun ben ve benim gibi kararsızlara

mrb arkadaşlar, bende burun ameliyatı olmak isityorum ama benimde herkz gibi endişelerim fazla burda okuduğum kadarıyla reha beye ameliyat olanlar gayet memnun acaba resim koyabilirmisiniz bende reha beye ameliyat olmayı düşünüyorum ocak sonu gibi bir fikir edinmiş olurum

bugun subat ortası icin reha beyden randevu aldım ama hem kararsızım hem de korkuyorum...galiba tam olarak ameliyat konusunda karar vermis degilim...

Reha beye ameliyat olmus olan arkadaslar acaba üzerinden belli bir süre gectikten sonra hala memnuniyetiniz devam ediyor mu? Son durumlarınız hakkında bilgilendirirseniz cok sevinecegim...

ya duygu bant kaydı gibi hep aynı şeyleri yazıyosun...amacım tartışmak değilde biraz daha detay ver bari nezman ameliyat oldun nasıl bir burunun vard ne istedin sonuç nasıl oldu ameliyat sonrası dönem ile ilgili........

arkadaşlar ben 2001 de reha yavuzer e burun amelyatı oldum. burnum baya kemerliydi. iddaalı bir burun mu istiyorsun demişti,hayır estetikk olduğu belli olmasın demiştim. bilgisayarda nasıl yapacağını gösterdi. gösterdiği burnun aynısını yaptı. ve tam benim istediğim gibi. ameliyattan sonra tampon falan koymamıştı. hiç bir komplikasyon olmadı.ameliyattan sonra ağrım da hiç olmamıştı. aradan 8 yıl geçmiş,bu zamana kadar kimbilir kaç tane daha burun yapmıştır. reha bey iyi bir dr bence.sorusu olan varsa cevaplarım seve seve.

arkadaşlar ben 2001 de reha yavuzer e burun amelyatı oldum. burnum baya kemerliydi. iddaalı bir burun mu istiyorsun demişti,hayır estetikk olduğu belli olmasın demiştim. bilgisayarda nasıl yapacağını gösterdi. gösterdiği burnun aynısını yaptı. ve tam benim istediğim gibi. ameliyattan sonra tampon falan koymamıştı. hiç bir komplikasyon olmadı.ameliyattan sonra ağrım da hiç olmamıştı. aradan 8 yıl geçmiş,bu zamana kadar kimbilir kaç tane daha burun yapmıştır. reha bey iyi bir dr bence.sorusu olan varsa cevaplarım seve seve.

ameliyatının üzerinden baya süre gecmis ve hala memnun olmana cok sevindim... insan olumsuz yorum okuyunca cesaretsizlesiyor, yok burun düsmesi yok cökme fln korkuyor insan tabii...biraz ameliyat sürecini ve ameliyat sonrası süreci ve gecirdigin evreleri anlatır mısın acaba?

ameliyatının üzerinden baya süre gecmis ve hala memnun olmana cok sevindim... insan olumsuz yorum okuyunca cesaretsizlesiyor, yok burun düsmesi yok cökme fln korkuyor insan tabii...biraz ameliyat sürecini ve ameliyat sonrası süreci ve gecirdigin evreleri anlatır mısın acaba?

çökme yada düşme sorunum olmadı. onlar dışında da bir sorun yaşamadım. inşallah çıkmaz da . amelyat kaç saat sürmüştü tam hatırlayamıyorum. ameliyattan sonra bir gece hastanede yattım. ertesi gün çıkmıştım. ağrı acı sızlama vs. hiç biri olmamıştı. hatta annem yalan söyleme bak üzülcez diye mi bişey demiyosun falan demişti :)) ama ameliyattan sonra göz altlarım yanaklarıma kadar morarmıştı,kan oturmuştu. ben çok beyaz tenliyim,biyerimi hafifçe çarpınca bile tenim morarır.sanırım o yüzden çok morluk olmuştu. dudaklar ve alnım şişti.ama 15 gün içinde bütün morluklarım geçmişti. ilk 1 hafta burnunda alçı oluyor. birinci hafta sonunda onu çıkarıp yenisini koyuyor dr. o alçı da 1 hafta kaldıktan sonra çıkarıyor.yani 15 gün alçılı geziyorsun. ilk gördüğümde burnumun ucu fena halde havada duruyordu.çok kalkık olduğunu düşünmüştüm ama zamanla normale döndü. tam olarak oturması 6 ayı buluyor belki daha fazla.sırayla anlatmaya çalıştım ama umarım yardımcı olmuştur ;)

merhaba arkadaslar bende reha beye ameliyat oldum.benim 4.5 ay oldu su ana kadar hiç bir sorun yok kontrolumede gittim doktorum her seyin çok güzel oldugunu soyledi.türkiyede gercekten bu konuda çok basarılı doktorlar var.bunlardan bi taneside reha bey.ben burnumu çok begeniyorum çevredekilerin tepkiside çok güzel.burnum biraz uzun yanlardan kemikli ve üstten hafif biraz çıkıntı vardı.ve simdi bunların hiç biri yok dogal bir burnum var.ameliyat sonrası herkesde oldugu gibi göz altlarımda biraz morluk vardı.bende 1 gece hastanede kaldım.agrım sızım olmadı çok fazla.düşünün ameliyattan sonra hiç agrı kesici kullanmadım.ilk baslarda çok garip geliyo burnunuz.burnumun ucu çok kalkık gelmişti.kendimi domuz gibi hissetmiştim.ama bu kadar cabuk degısım olurmu diye düşünüyodum hep ve gercekten hızlı bi degişim olyo her sey normale dönüyo.şu an kalkıklığınıda çk sevdiğim bana göre güzel bir burnum var.hiç korkmayın ameliyat bu ama o kadar korkulacak bir ameliyat degil.güvenebilecgınız bir doktor bulun pozitif düşünün gercekten her sey çok güzel oluyo.

merhaba,kemik eğriliğinden kaynaklanan nefes alma problemini yaşayan arkadaşlar ,bi kbb ya mı yoksa estetik cerahhına mi ameliyat olmalı sizce

Son düzenleme:
bilgi veren arkadaslar cok tesekkür ederim vakit ayırıp bilgilendirdiginiz icin...insanın bu evrede cesarete ve bilgilendirilmeye ihtiyacı oluyor, cok sagolun...

evett...sonunda dün ameliyatımı oldum ve şuan sabahın köründe burnum tıkalı,uyuyamadığım için kalktım bilgisayarın başına geçtim:)
dün sabah erkenden gittik hastaneye bazı işlemlerden sonra(yatış,kontroller) odama yerleştirdiler beni odada tek kişilikti çok mutlu oldum:) artık ameliyat sıramı beklemek kalmıştı,biyandan panik içindeydim çünkü ben şimdiye kadar kan bile vermemiştim,biyandanda artık bu sorun çözülüyor diye heyecanlı ve mutluydum.Neyse saat 2.45de melike hanım buyrun ameliyata dediler,sedyeyle ameliyat katına indirdiler,halimi görmeliydiniz gülme krizine tutulmuştum,herkes bana bakıyodu:) ameliyat katında sedyede köşeye bıraktılar beni bekliyorum öle,sonra bi kapıdan reha bey çıktı,neden bilmiyorum ama onu her gördüğümde acayip mutlu,huzurlu oluyorum,insanı sürekli sakinleştiren bi havası var çok seviyorum reha hocayı yaa var mı onun gibi tatlısı:)geldi yanıma korkuyo musun dedi bende biraz tedirginim sadece çok korkmuyorum dedim oda korkma göz açıp kapayıncaya kadar geçicek dedi(aslında beni tedirgin eden ameliyat değilde ameliyat sonrası süreçti) tekrar burnumu kontrol etti burnun gayet güzel hala vazgeçebilirsin dedi:) bende buraya kadar gelmişken vazgeçmek olmaz dedim:) çünü burnumun üst kısmında kemik eğriliği vardı hem içten nefes alma sorunu var hemde dıştan çok belli olmasada şekil bozukluğu var ve bunu kimse farketmesede beni çok rahatsız ediyodu oda zaten çok bişey yapmıycaz burnuna sadece bikaç rötuş kimse farketmeyecek bile dedi,neyse sonra ameliyathanede görüşürüz diyerek gitti reha hoca,başka bi adam geldi ve ameliyathaneye götürdü beni içerisi çok soğuktu nie die sorduğumda ilaçları burda tuttuğumuz için mecburen soğuk olması gerekiyor dedi,üstümde sadece bi önlükle olduğum için üşüdüm haliyle:) içerde bi 6-7 kişi vardı rahat,herkes çok şekerdi beni güldürmeye çalışıyolardı rahatlayım die bende hiç paniklemedim,sonra reha hoca geldi , başıma dikildi ,yanağımdan bi makas aldı ve gülerek korkma sen uyanınca herşey bitecek dedi:) sonra asistanlara evet arkadaşlar uçuşa hazır mıyızzzzzz dedi:) çok komikti:) anestezi uzmanı geldi yanıma kendini tanıttı falan sohbet ettik sonra elimden daha önce açılmış olan damar yolundan narkoz verdiler zaten 1-2-3 demeye kalmadan göz kapakların kapanıyor,sonra reha hocanın sesine uyandım,melikee hadi kalk artık diyodu ama anlatamam size ben hayatımda öle tatlı bi uyku uyumadım keşke uyandırmasalardı falan oldum:) genelde uyanır uyanmaz kendine gelemez insan derlerdi ama benim bilincim gayet yerindeydi herşeyi hatırlıyorum beni bi odaya aldılar bi15dk dinlendiriyolarlar her ameliyattan çıkanı orda acayip boğazım yanıyodu ve burnum yanıyodu ağzından nefes al diyip duruyorlardı sürekli,sonra orda biraz dinlendikten sonra odama çıkardılar sedyeyle,odama geçince hemşire geldi her ihtimale karşı ağrı kesici yaptı ama zaten hiç ağrımadı biyerim sadece boğazım çok kuruduğu için ne zaman su içebileceğimi sordum oda bir saat sonra su ya da başka şeyler içip yiyebilirsin miden bulanmazsa eğer dedi,öle de oldu gerçekten..bu arada ameliyata girdiğimde saat 3.10du,çıktığımda ise 4.05di,saat 20.00 gibi reha hoca geldi yanıma ii misin dedi iiyim dedim zaten gayet ii görünüyosun eve gönderiyim mi seni dedi,şaşırdım ben çünkü daha önce bigün kalıcam diye konuşulmuştu neyse kabul ettim çıkış işlemleri yapıldı eve geldim dün akşam...burnuma hiç tampon koymadı,sadece alçı ve ucunda bir bez vardı,halada var..ilk başta yüzümde bişey yoktu ama sonradan alnım ve göz çevrem şişti ve göz çevrem morardı:( süreklide buz koyuyorum ama reha hoca bu olacak normal bişey dedi,gözlerim şuanda küçücük kaldı:)aynaya bakmaya korkuyorum o derece:) görüntü şuanda sorun değilde burnum tıkalı ve ağızdan sürekli nefes almak çok yoruyo adamı gece hiç uyuyamadım haftaya salı gel alçılarını alayım dedi bakalım 15günde geçer o morluklar ve şişlikler dedi inşallah,dediğim gibi şuandaki tek sıkıntım ağızdan nefes almak oda çok normal bi sonuç zaten sonunda bu ameliyatı olup kurtuldum ya ben ona şükrediyorum inşallah pişmanda olmam..bu arada daha önce bu ameliyatı olan arkadaşlar varsa bilirler ,deniz suyu verdi sprey şeklinde onu bugün yani ameliyatın 2.günü kullanabilir miyim burnum çok tıkalı kan var sürekli onlardan kurtulsam başka hiç bi sorun yok:(

melikee06 öncelikle gecmis olsun, insallah hersey iyi olur senin icin, ameliyat sonrası sürecini ve gelismeleri bizlerle paylasmaya devam edersen cok seviniriz...

çok teşekkür ederim arkadaşlar,darısı olmak isteyenlere inşallah..Ve elbette iyileşme sürecini sizinle paylaşırım..

arkadaslar yok mu baska reha hocayla ilgili bilgi verebilecek ve burunlarıyla ilgili son durumlarından bahsedecek?

dün alçımı aldırmaya gittim ve sonuç mükemmel,aynaya baktığımda eski burnumu görebiliyorum ama istediğim bölgedeki sorun giderilmiş ve çok rahat nefes alabiliyorum,en çok korktuğum şey burnumun tamamen şeklinin şurdanda düzeltelim burdanda düzeltelim diyerek değiştirilmesiydi ama Reha bey sadece istediğim yeri düzeltmiş hemde sadece çok dikkatli birinin bakabileceği şekilde,çok mutluyum yaadelikafadulden artık Reha beyi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim sizin psikolojinizi o kadar iyi çözüyoki istemediğniz bişeyi asla yapmıyor ne diyorsa onu yapıyor ve en önemlisi herşeyi çok doğal yapıyor zaten kendide çok doğal ve çok tatlı bi adam,süpersin Reha hocam:)))

dün alçımı aldırmaya gittim ve sonuç mükemmel,aynaya baktığımda eski burnumu görebiliyorum ama istediğim bölgedeki sorun giderilmiş ve çok rahat nefes alabiliyorum,en çok korktuğum şey burnumun tamamen şeklinin şurdanda düzeltelim burdanda düzeltelim diyerek değiştirilmesiydi ama Reha bey sadece istediğim yeri düzeltmiş hemde sadece çok dikkatli birinin bakabileceği şekilde,çok mutluyum yaadelikafadulden artık Reha beyi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim sizin psikolojinizi o kadar iyi çözüyoki istemediğniz bişeyi asla yapmıyor ne diyorsa onu yapıyor ve en önemlisi herşeyi çok doğal yapıyor zaten kendide çok doğal ve çok tatlı bi adam,süpersin Reha hocam:)))
geçmiş olsun melikee06, memnun olmana cok sevindimm

Back