• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben reha beye burun ameliyatı oldum.burnum gerçekten çok güzel oldu.görenler estetik olduğunu anlamıyo.ayrıca çok tatlı bi insan.arkadaşlardan birinin yorumunu okudum.reha bey hastalarla ilgilenmiyo geri gönderiyo diye.asla böyle bişey yok.hasta bişey yaptırmak için gittiğinde ihtiyacı yoksa bunu söylüyo hastaya.diğer doktorlar gibi ihtiyacı olsun yada olmasın sırf para kazanmak için hastayı ameliyat etmiyo.bence çok güzel bi yaklaşım.tavsiye ederim.

merhaba ayhak;
Ben de reha beye en yakın zamanda ameliyat olmak istemekteydim ta ki bu sabaha kadar.Bu gün almaya gittik,gitmişken de biraz sorular sorayım dedim.Bana istersen biraz düşün içine sinen bir zamanda ol , dedi. Ona göre hazır deilmişim.Reha bey hakkında çok fazla olumlu şey duydum ama %5-10 her neyse birazcık endişe duymam normal yani bence.Aslında çok mantıklı konuşuyor ben %1 başarızımdr 2000 hastadan 20 hasta memnun deildir sen 20 kişiden biriyle konuşmuşsundr ya da tam tersi diyor.Napıcamı şaşırdım çok değişik ruh halleri içerisindeym.Bir yandan da reha beye ameliyat olmuş ve memnun kalmış biri olarak istersen mailime resimlerini göndermen ama istemezsen de anlayışla karşılarım tabikimirmirmirmir

merhaba ayhak;
Ben de reha beye en yakın zamanda ameliyat olmak istemekteydim ta ki bu sabaha kadar.Bu gün almaya gittik,gitmişken de biraz sorular sorayım dedim.Bana istersen biraz düşün içine sinen bir zamanda ol , dedi. Ona göre hazır deilmişim.Reha bey hakkında çok fazla olumlu şey duydum ama %5-10 her neyse birazcık endişe duymam normal yani bence.Aslında çok mantıklı konuşuyor ben %1 başarızımdr 2000 hastadan 20 hasta memnun deildir sen 20 kişiden biriyle konuşmuşsundr ya da tam tersi diyor.Napıcamı şaşırdım çok değişik ruh halleri içerisindeym.Bir yandan da reha beye ameliyat olmuş ve memnun kalmış biri olarak istersen mailime resimlerini göndermen ama istemezsen de anlayışla karşılarım tabikimirmirmirmir

canım ben çok memnun kaldım.erkek kardeşimde oldu burun ameliyatı onunda çok güzel oldu.resim koyamıcam canım.beni bu konuda bağışla.ama gerçekten güvenebilirsin reha beye.reha bey yaptığı işi gerçekten çok seven bi doktor.amacı sadece para kazanmak değil.eğer ihtiyacın varsa seni yönlendiriyo.ama istediğin şeye ihtiyacın yoksa bunu söylüyo.ama gene de sen bilirsin tabi.

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:fisfisfisfisfisfis

merhabalar, daha öncede yazdığım gibi geçen pazartesi reha beya estetik ameliyatı oldum. yarın alçım alınıcak ve yeni şeklinide görmüş olucam. ameliyatım ve ameliyat sonrası çok rahat geçti. yarından sonra tam olarak sonuçları sizlerle pylaşıcam.:)

canım merhaba,ben de eylül ayında ameliyat olucam reha yavuzere.senin burnun nasıl oldu memnun musun?

canım ben çok memnun kaldım.erkek kardeşimde oldu burun ameliyatı onunda çok güzel oldu.resim koyamıcam canım.beni bu konuda bağışla.ama gerçekten güvenebilirsin reha beye.reha bey yaptığı işi gerçekten çok seven bi doktor.amacı sadece para kazanmak değil.eğer ihtiyacın varsa seni yönlendiriyo.ama istediğin şeye ihtiyacın yoksa bunu söylüyo.ama gene de sen bilirsin tabi.

tabiki anlaıyorum resım koymak istememeni,gerçekten reha bey para kazanmak için yapmıyo çok da gercekçi konuşuyor hasta tavlamak gb bi derdi yok hakkaten ,galiba olucam ben de yaa bu gn yarın gün alıcam inşallah güzel olur benmki de kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum. ama iki doktor arasında kaldım . aslında hep reha hocanın adını duyuyorum ama yine gazi de selahattin hoca var o bir arkadaşımın burnunnu yyaptı kız şuan çok memnun sizlerden duyan varmı selahattin hocayı yardımcı olun lütfen karasızım çok :uhm:

ben de reha hocayı öneririm. gerçekten iyi bir cerrah. gözüm kapalı önerebileceğim bir hekim.ben de reha hocaya ameliyat oldum. sonuç gayet iyi.

merhaba..ben de 1 aralıkta reha beye ameliyat olmak üzere randevu aldım.çoook korkuyorum..bu gidişle heyecan yüzünden anestezi alamıycam ve ameliyata giremeden hayallerim suya düşecek :((( nedense inanılmaz bir korku var içimde..ya çok acırsa, ya nefes alamazsam, ya ömür boyu burnum tıkalı kalırsa..nefes problemim yok benim ama estetik açıdan rahatsızım..size resmimi ekleyecktima ama nasıl eklendiğini bulamadım.burnumda hafif bir deviasyon da var..acaba kemik kıracak mı yoksa sadece kapalı teknikle törpüleyeck mi?ayy çok panik oluyorum ben..ama eşim bu ameliyatı olmamı istiyor.korkuyorum gerçekten.

merhaba duygu peki selahattin hocayı duydunmu hiç. selahattin özmen hiç bi iblgin varmı acaba bende kasımda olucam galiba ameliyat

selam tbay, bişi sorucam sana da randevuyu reha hoca hemen verio mu bi de masraflar için ne dedi ne kadar tutuomuş haberin var mı acaba yardımcı olursan sevinirim canım

evet duydum selahattin hocayı da tanıyorum o da iyi bi hekim ama reha hoca kadar tecrübeli değil.çünkü reha hoca gerçekten gazi plastik cerrahinin bel kemiği en fazla ameliyat yapan en fazla hasttası olan doktor.ben önce selahattin hocaya olacaktım reha hocanın daha deneyimli olduğunu duydum. ama selahattin hoca da ii bi cerrrah.karar senin elinde. ben olsam reha hocayı tercih ederdim.
gerçekten deneyimli hem de hastaya yaklaşımı da çok güzel.

korkmaya gerek yok ben de çok korkmuştum ta ki ameliyathaneye girene kadar göz açıp kapayıncaya kadar olup bitiyo korkular panikler yersiz. korkmanıza gerek yok reha hoca gerçekten güvenilir mükemmel bir hekim reha hocaya güvenin mutlu olursunuz

saol duygu biras olsun rahatladım :) peki masraflar ne kadar tutmuştu reha hoca da senin bi de özel o da imkanımız varmı acaba

1 milyar hoca farkı artı 500 de malzeme falan yani yaklaşık 2 milyarı gözden çıkarmak lazım evet ben özel odada kalmıştım

ben de reha beye ameliyat oldum daha çok yeni ama gerçekten çok ii bir doktor.ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

selam arkadaşlar bende reha beye ameliyat oldum üstelik ta şehir dışından kalkıp onun için ankaraya gıttım ıyıkıde gıtmışım benim ameliyatım iki nci aya yaklaşıyor çooook memnunum .ben doktor için çok araştırma yaptım bu site sayesinde doktorumun ismini duydum.internetten de arstırdım gercekten çok fazla hastası var.ondan önce baska bir doktorada gitmiştim oda iyi bir doktordu istanbulda ama reha beyle görüşünce kesin ona olmalıyım dedim.doktorlara cok buyuk saygım var.özellikle işini daha iyi yapan meslegine saygı duyan doktorlara ben daha fazla saygı duyuyorum ve bencede reha bey bu saygıyı fazlasıyla hak ediyor.düşünen arkadaşlar için iyi bi seçim bence .bu sadece benim tavsiyem çünkü bende doktor arstırması yaparken ameliyattan daha fazla stres yaptım.ameliyatı olan arkadaslara tavsiye arstırmanızı ıyı yapın ve doktorlarınızın hastalarını bulabılırsenız yuzyuze konusun çok yararlı oluyo.herkes için hayırlısı

Kızlar bende burnumu estetik düşünüyorum.
Ve Reha Hoca'yı düşünüyorum...
Korkum lokal mi yapıyo ameliyatı onu öğrenmek istiyorum.
O an neler oluyo biz görüyomuyuz falan...
Korku yaniii
Ama Reha Hocaya para bulur bulmaz ulaşacağım...
Bu ödemeleri taksitlendirmek mümkün mü acaba?

ödemeler peşin olarak yapılıyor.

hayır reha hoca ameliyatlarını genel anestezi altında gerçekleştiriyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back