ben reha beye burun ameliyatı oldum.burnum gerçekten çok güzel oldu.görenler estetik olduğunu anlamıyo.ayrıca çok tatlı bi insan.arkadaşlardan birinin yorumunu okudum.reha bey hastalarla ilgilenmiyo geri gönderiyo diye.asla böyle bişey yok.hasta bişey yaptırmak için gittiğinde ihtiyacı yoksa bunu söylüyo hastaya.diğer doktorlar gibi ihtiyacı olsun yada olmasın sırf para kazanmak için hastayı ameliyat etmiyo.bence çok güzel bi yaklaşım.tavsiye ederim.
merhaba ayhak;
Ben de reha beye en yakın zamanda ameliyat olmak istemekteydim ta ki bu sabaha kadar.Bu gün almaya gittik,gitmişken de biraz sorular sorayım dedim.Bana istersen biraz düşün içine sinen bir zamanda ol , dedi. Ona göre hazır deilmişim.Reha bey hakkında çok fazla olumlu şey duydum ama %5-10 her neyse birazcık endişe duymam normal yani bence.Aslında çok mantıklı konuşuyor ben %1 başarızımdr 2000 hastadan 20 hasta memnun deildir sen 20 kişiden biriyle konuşmuşsundr ya da tam tersi diyor.Napıcamı şaşırdım çok değişik ruh halleri içerisindeym.Bir yandan da reha beye ameliyat olmuş ve memnun kalmış biri olarak istersen mailime resimlerini göndermen ama istemezsen de anlayışla karşılarım tabikimirmirmirmir