• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
leydi063, Reha Beye karın germe ameliyatı olan birtanıdığım var. çok memnun. ama duyduğum kadarıyla Reha Bey'e burun ameliyatı için giden çok oluyormuş. Nebil Beyle ben de görüşmüştüm, cana yakın biri ama ameliyat sonuçları ne olur bilmiyorum. Ona ameliyat olanlarla görüşmek önemli. Bana sorarsanız suratsız ama işini iyi yapan bir doktoru, 'canım-cicim' yapıp da yaptığı ameliyat bi işe yaramayan doktora tercih ederim.

atdb, kime ameliyat olabileceğime karar verebilsem çok mutlu olucam. Reha Beye ameliyat olmuş kişilerin fotoğraflarını çok görmek istedim ama maalesef kimse fotoğraf göndermek istemedi. haklılar tabii.. sanal ortamda ben de göndermek istemem. önceden de yazmıştım benim aklıma en çok
ehmet Ketene yatıyor. Ama tabii ona da ameliyat olmuş kimseyi tanımıyorum. Mehmet Bey de prensip olarak ameliyat ettiği hastaların fotoğraflarını göstermiyor...

leydi063, Reha Beye karın germe ameliyatı olan birtanıdığım var. çok memnun. ama duyduğum kadarıyla Reha Bey'e burun ameliyatı için giden çok oluyormuş. Nebil Beyle ben de görüşmüştüm, cana yakın biri ama ameliyat sonuçları ne olur bilmiyorum. Ona ameliyat olanlarla görüşmek önemli. Bana sorarsanız suratsız ama işini iyi yapan bir doktoru, 'canım-cicim' yapıp da yaptığı ameliyat bi işe yaramayan doktora tercih ederim.

evet cok haklısın ben reha beye kötü demedım zaten ama fazla ılgılenemıyormus oyle duymustum gelen hastaları bişey yok oranızda buranızda dıye gonderdıgını duydum ama sadece duyum dogrumudur bılemem adamın bir ayagı amerıkadaymıs zaten ama ben sonunda kararımı verdım salı günü amelıyat oluyorum arkadaslar bana sans dileyın doktorum hıfzı velıdedoglu onepten nebıl beyde ıyıydı ama o yagları saklamıyormus sanırım işlemı bir kere yapacaktı ama ızmırde cok ıyı bır doktor var o 2 3 seans gerekır en az dıyınce hıfzı beye gerı döndum umarım amelıyat güzel gecer iyi günler arkadaslar

leydi063, şimdiden çok geçmiş olsun.. bol bol şanslar. bu arada cahilliğimi hoşgör, bacağa yağ enjeksiyonu neden yaptırıyorsun? daha doğrusu bu işlem ne için yapılır? nebil bey yağları saklamıyormuş yazmışsın, nasıl yani, kimin yağı??? bir de onep ankarada var mı??

leydi063, şimdiden çok geçmiş olsun.. bol bol şanslar. bu arada cahilliğimi hoşgör, bacağa yağ enjeksiyonu neden yaptırıyorsun? daha doğrusu bu işlem ne için yapılır? nebil bey yağları saklamıyormuş yazmışsın, nasıl yani, kimin yağı??? bir de onep ankarada var mı??

mrb tekrar benim dizden asagıdakı bolgemde hafıf acıklık ve diz içlerınde yag var o yag alınacak lıposaksınla ve bırazda besenden alınıp bacagın alt tarafına hafıf acıklık olan yerlere enjekte edılecek bıleklere falan bıleklerım ınce bıraz ama bu yaglar 6 8 ay sonra erıyormus bu işlemın omur boyu kalıcı olması için 2 3 seans daha yaptırmak gerekıyomus ben bu işi 3 aydır arastırıyorum yüz yüze 3 doktorla net uzerınden de 2 3 doktorla görüştüm hepsi 2 3 seans gerekır dedı ama nebıl bey sadece 1 seferde kalacı yaparım dedı ve acıkcası ınanasım gelmedı cunku görüştügüm doktorların hepsi ünlü doktorlar tabiki nebıl beyde ıyı bır doktor deneyımlı kendısı bellı ama tek seferde kalıcı yaparım demesı aklımı bulandırdı eger ıkıncı seans gerekse tekrar lıposaksın yapacaktı ve bu bana uygun gelmedı 2 cı kez lıpo olmak yerıne bırkere olucam ve hıfzı bey aldıgı yagların ılk seanssından sonrasını saklıcak onların özel dolapları varmıs onur erol bulmus bu işlemı ve o yagı 3 seansta bitirecek yag dedigim tabıkı benım vucudumdan alınacak olan yag bu arada iyi dıleklerın için cok teşk ederım onep birde ist bulda var

pardon yanlış okumusum ben onep baska nerde var dıye sordun sandım evet ankarada var gazı osman pasada köroglunun orada bu arada yalnız fıyatlar biraz yüksek yani euro üzerınden falan bende fıyatı duyunca vazgecmıstım ama şimdı en uyunu orası geldı çunku saglık bu bişeye benzemez umarım senınde herşey istedıgın gibi olur sanada bol şans diliyorum başka bişey olursa yardımcı olmak isterım

teşekkür ederim. ameliyat sonrası da yazarsan sevinirim... tekrar bol şanslar

slm atdb,
Açıkcası Reha Hocadan vazgeçmek üzereyim.....Atilla Kurtay diye birini duydum..ona gidip konuşcagım...ben açık teknik istiyorum...bu sebeple tunç hocaya pek sıcak bakmadım!!!!ama sonuçları güzel...reha hocada iyi...ama ben sanırım içime sinen birini istiyorum...
ankarada kimse sinmezse içime gidip izmirde Ufuk Bilkaya olacağım....ona çok güveniyorum...

tili ben tunç şafak'a olacağım galiba yani karar verdim ancak hastayım iyileşmeyi bekliyorum. Nefes alma problemin var mı bilmiyorum ama eğer yoksa açık teknikle olmanın bir artıs yok bence. Benimki kapalı olacak galiba içine hiç dokunmam dedi tampon bile koymayacak herhalde, tabi karar senin de sanırım ankaralısın ta izmire gitmek zor olmayacak mı bunu bir de kontrolleri var.

walla zor işmiş allah hepimizin yardımcısı olsun.

tili ben tunç şafak'a olacağım galiba yani karar verdim ancak hastayım iyileşmeyi bekliyorum. Nefes alma problemin var mı bilmiyorum ama eğer yoksa açık teknikle olmanın bir artıs yok bence. Benimki kapalı olacak galiba içine hiç dokunmam dedi tampon bile koymayacak herhalde, tabi karar senin de sanırım ankaralısın ta izmire gitmek zor olmayacak mı bunu bir de kontrolleri var.

walla zor işmiş allah hepimizin yardımcısı olsun.
sen görüştünmü canım kendisiyle yüzyüze bende onu düşünüyorum çünkü

Arkadaşlar ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsunuz.
Tunç beye yada Reha beye ?

merhaba adasu,
bende bu yaz burun ameliyatı olacağım.Sen kime olmayı dusunuyorsu?hangi doktorlarla gorustun?Benim msn adresim profilimde iletişim bilgileri bolumunde yazıyor burada veremem yasak.Ordan alıp eklersen konusabiliriz uzun uzun.yerimseniben

ekledim seni.
Ben aslında reha beye ameliyat olmak isitoyrum ama acelemde var haziranın ilk haftası yada en geç ikinci haftasında olmam lazım.
Temmuzda işe başlıyacağım o yüzden vaktim yok yani bu ayda sınavlarım nedeniyle olamıyorum.
Reha beyye randevu bile alamadımki .
Ferruh bey yada Nebil Bey belkide tunç Bey ama ameliyat olmuş kişilerin sonuçları benim için çok önemli .
Bir kere olmak isitoyrum.
Bu yüzden sonuç kötü olmasındanda çok korkuyorum.

ekledim seni.
Ben aslında reha beye ameliyat olmak isitoyrum ama acelemde var haziranın ilk haftası yada en geç ikinci haftasında olmam lazım.
Temmuzda işe başlıyacağım o yüzden vaktim yok yani bu ayda sınavlarım nedeniyle olamıyorum.
Reha beyye randevu bile alamadımki .
Ferruh bey yada Nebil Bey belkide tunç Bey ama ameliyat olmuş kişilerin sonuçları benim için çok önemli .
Bir kere olmak isitoyrum.
Bu yüzden sonuç kötü olmasındanda çok korkuyorum.

Ben de Haziranın sonu Temmuzun başı gibi ameliyat olmayı düsünüyorum.İnşallah iyi bir doktor buluruz da memnun kalırız.Karar verme aşamasında olmak zor,sonucun kötü olmasından hepimiz tedirgin oluyoruz.İnşallah her şey gönlümüzce olur

Son düzenleyen: Moderatör:
leydi063 bende bacak ameliyatı olmak istiyorum. Yarın hıfzı beyle randevum var. bana bu konuda biraz bilgi verirmisin lütfen çok ihtiyacım var.nasıl geçti ameliyatın ağrın felan çok oldumu
Benimde bileklerim çok ince Şimdi görüntü olarak nasılsın.

senağlama Selam ben reha beye olmadım fakat bi ay önce baska doktora oldum ve aşırı bunalımdayım hata üstüne hataa yaptım mesela egilme haraketlerini cok yaptım:( Acaba kendim bantlasam burnumu aradada burnuma buz kompleksi yapsam olurmu bana ne tavsiye edersiniz kafayı yemek üzereyim ruyalarıma giriyooo

leydi063 bende bacak ameliyatı olmak istiyorum. Yarın hıfzı beyle randevum var. bana bu konuda biraz bilgi verirmisin lütfen çok ihtiyacım var.nasıl geçti ameliyatın ağrın felan çok oldumu
Benimde bileklerim çok ince Şimdi görüntü olarak nasılsın.

cnm diger yerden yazdım cvp ama burdanda yazıyım birde ziyaretçi defterıne bakarsan ordan not bıraktım benımde bıleklerım ınceydı ve dizden asagıdakı bolgede acıklık vardı o acıklık giderilecek ve bıleklerıme yag enjekte edılecektı hıfzı bey belden aldı yagı ve bıleklerle asagıdakı yere enjekte ettı şimdı acıklık biraz olsun düzeldi tabi tamamen degıl çünkü daha 2 3 seans daha gerekıyor anca ondan sonra kalıcı oluyomus yaglar cok arastırdım en sonunda hıfzı beye karar verdım amelıyat ıyı gectı ılk gun biraz agrı oluyo tabı normal olarak lıpo yapılan yerde ve enjekte edılen yerde ama agrı kesiciler işe yarıyor zaten ılaclarını söyler hıfzı bey bir kaç gün sonrada işlerını yapabılıyosun yani ben de öyle oldu şimdıde 2 hafta oldu amelıyat olalı baya rahatladım morluklarım kaldı ama onlarda yavaş yavaş geçiyo işte ılk seans için görüntü olarak fena degil giyemedıgım elbiselerımı giyebılecek kadar oldu yalnız tabi 2 3 seanstan sonra daha da güzel olacagına ınanıyorum zaten hıfzı bey sana hepsını anlatır tabi sende aklında olan tüm soruları sor tecrübelı bir doktor sıkılmadan cvp verecektır herseye ziyaretçı defterıne bakarsan orda not bıraktım ben geceleri giriyorum genelde burda olurum sende olursan detaylıca konuşuruz iyi aksamlar

Back