• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ebr06 hıfzı beyle olan görüşmenı benımlede paylasırmısın lütfen merak ettimde sana neler dedi iyi günler

ergun erdogan diye bi doktora oldum özel glisim hastanesinde.20 yıllık tecrube sahibiymis doktorum normal gidisatta oldugunu söledi ama ben bunalımımdan odun vermiyorum :D

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:fisfisfisfisfisfis

merhabalar, daha öncede yazdığım gibi geçen pazartesi reha beya estetik ameliyatı oldum. yarın alçım alınıcak ve yeni şeklinide görmüş olucam. ameliyatım ve ameliyat sonrası çok rahat geçti. yarından sonra tam olarak sonuçları sizlerle pylaşıcam.:)

nasılsın nasıl olmuş burnun!!!çok merak ettim hala memnun musun!!resim göndere bilir misin!!!:dance:

ben reha beye burun ameliyatı oldum.burnum gerçekten çok güzel oldu.görenler estetik olduğunu anlamıyo.ayrıca çok tatlı bi insan.arkadaşlardan birinin yorumunu okudum.reha bey hastalarla ilgilenmiyo geri gönderiyo diye.asla böyle bişey yok.hasta bişey yaptırmak için gittiğinde ihtiyacı yoksa bunu söylüyo hastaya.diğer doktorlar gibi ihtiyacı olsun yada olmasın sırf para kazanmak için hastayı ameliyat etmiyo.bence çok güzel bi yaklaşım.tavsiye ederim.

ben reha beye burun ameliyatı oldum.burnum gerçekten çok güzel oldu.görenler estetik olduğunu anlamıyo.ayrıca çok tatlı bi insan.arkadaşlardan birinin yorumunu okudum.reha bey hastalarla ilgilenmiyo geri gönderiyo diye.asla böyle bişey yok.hasta bişey yaptırmak için gittiğinde ihtiyacı yoksa bunu söylüyo hastaya.diğer doktorlar gibi ihtiyacı olsun yada olmasın sırf para kazanmak için hastayı ameliyat etmiyo.bence çok güzel bi yaklaşım.tavsiye ederim.

vallahi arkadaşım reha beyle olan tecrübemi anlatayım sen karar ver ilgilimi değilmi diye.ben göğüs küçültme ameliyatı için kendisinden randevu aldım.muayeneden önce özel muayene ücretini peşin peşin yatırdım.randevulu gittiğim halde içeri tam iki saat geç alındım.kendisiyle görüşmemiz sadece 15 dk sürdü.muayene bile etmedi,yüzüme bakarak ne istiyorsun nasıl istiyorsun filan gibi şeyler sordu o kadar.ilk kez bir estetik cerraha gidiyordum ve muayene edecek diye de epeyce gerilmiştim üstelik ama adam sadece yüzüme baktı.seni bilmem ama benim ilgili doktor anlayışım bu değil...:sm_confused:

vallahi arkadaşım reha beyle olan tecrübemi anlatayım sen karar ver ilgilimi değilmi diye.ben göğüs küçültme ameliyatı için kendisinden randevu aldım.muayeneden önce özel muayene ücretini peşin peşin yatırdım.randevulu gittiğim halde içeri tam iki saat geç alındım.kendisiyle görüşmemiz sadece 15 dk sürdü.muayene bile etmedi,yüzüme bakarak ne istiyorsun nasıl istiyorsun filan gibi şeyler sordu o kadar.ilk kez bir estetik cerraha gidiyordum ve muayene edecek diye de epeyce gerilmiştim üstelik ama adam sadece yüzüme baktı.seni bilmem ama benim ilgili doktor anlayışım bu değil...:sm_confused:

gerçekten anlattıklarına şaşırdım.çünkü asla öyle biri değil.o gün yoğun bi zamanına denk geldin galiba.ben yıllardır tanırım gerçekten çok şeker bi insan.ve yaklaşımıda çok sıcak.eminol çok iyi bi cerrah.sürekli yurtdışına konuşmacı olarak davet ediliyo.türkiye ile yurtdışı arasında mekik dokuyo.bence ameliyat olacaksan tercih edebilirsin.reha beye ameliyat olanlardan bi kişinin bile memnun kalmadığını duymadım.zaten o kadar çokki hastası.sence dediğin gibi hastayla ilgilenmiyosa neden bu kadar çok hastası var.

reha beyin tıbbi bilgisi ve el becerisine bir şey diyemem.mutlaka çok iyi bir hekimdir.internette en çok tavsiye edilen doktorlardan biri.zaten ben de ismini internetten bulup gitmiştim.herkese nasıl davranıyor bilemem.ben sadece kendi yaşadığımı anlattım.ilk kez bir estetik cerraha gidiyordum ve bu şekilde olması müthiş moralimi bozdu.ben ameliyat için nebil beyi tercih ettim.henüz ameliyat için doktor seçimini yapmamış arkadaşlara tavsiyem mutlaka doktorla yüzyüze gidip görüşmeleri.sadece internette okudukları yoruma göre karar vermesinler çünkü doktor-hasta arasındaki pozitif elektrik çok önemli....

slm ben reha beye burun ameliyatı olmak istiyorum ama muayene için bile randevu vermiyolar ne yapmalıyım bana akıl verin lütfen

çok doluymus tesekkür ederim yardımcı oldugun için:)

arkadaşlar Reha Bey ne kadar bıçak parası alıyo bilen var mı ? ayrıca bıçak parası dışındaki masrafları devlet ödüyo mu bilginiz var mı?

ben 961 milyon 200 bin lira özel hoca farkı yatırdım artı 1o milyon bandaj 50 milyon alçı 77 milyon nostrril ratainer diye bi alet var ona verdim ama bu bir yıl önceki fiyatlar
şimdi ise 2 milyar özel hoca farkı yatırıyosun artı 70 milyon alçı atel bildiklerim bu kadar sana 2.5 milyara mal olur.

ben 961 milyon 200 bin lira özel hoca farkı yatırdım artı 1o milyon bandaj 50 milyon alçı 77 milyon nostrril ratainer diye bi alet var ona verdim ama bu bir yıl önceki fiyatlar
şimdi ise 2 milyar özel hoca farkı yatırıyosun artı 70 milyon alçı atel bildiklerim bu kadar sana 2.5 milyara mal olur.

teşekkür ederimhihoyyyt

meraba kızlar,ben bugün reha hocayla görüştüm film çektirmemi istedi ondan sonra ne yapabiliriz bi bakalım dedi ama film için tomografiye gittiğimde şubat ayına verdilr benim okulum var o kdar vaktim yok yani aranızda daha önceden bu konuda tecrübesi olan varsa bana yardımcı olabilir mi ne yapabilirim?

ben de reha hocaya bir yıl önce burun estetiği oldum ilk muayeneye gittiğimde burun tomografisi istememişti kendisiyle bir görüş durumunu anlat
ama harika bi hekim

slm melike ,
sunu yapa bilirsin eğer sosyal güvenceen varsa özel hastaneyie git çektir....yoksa cebinden ödüyeceksin.....

evet muhtemelen başka özel bir hastaneye gidip çektircem tomografiyi sanırım Reha hocada kabul eder yoksa öbür türlü bir film için şubata kadar beklemem mümkün değil bakalım gelişmeleri size haber veririm saolun kızlar...

merhaba herkese; ben gögüs küçültme amelıyatı oldum reha bey yaptı amelıyatımı ben cok memnun kaldım ve cok ılgılı bır doktor hatta bır arkadasımda yaptırdı oda cok memnun kaldı mesela ben amelıyattan 2 ay sonra hamıle kaldım bana herkes gögüslerımın aynı olacagını soyledı cok uzulmustum ama hiç oyle olmadı gene aynı kaldı zaten reha beyde değişiklik olmaz demişti bence ıyı bır doktor

Back