Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:fisfisfisfisfisfis
merhabalar, daha öncede yazdığım gibi geçen pazartesi reha beya estetik ameliyatı oldum. yarın alçım alınıcak ve yeni şeklinide görmüş olucam. ameliyatım ve ameliyat sonrası çok rahat geçti. yarından sonra tam olarak sonuçları sizlerle pylaşıcam.:)
ben reha beye burun ameliyatı oldum.burnum gerçekten çok güzel oldu.görenler estetik olduğunu anlamıyo.ayrıca çok tatlı bi insan.arkadaşlardan birinin yorumunu okudum.reha bey hastalarla ilgilenmiyo geri gönderiyo diye.asla böyle bişey yok.hasta bişey yaptırmak için gittiğinde ihtiyacı yoksa bunu söylüyo hastaya.diğer doktorlar gibi ihtiyacı olsun yada olmasın sırf para kazanmak için hastayı ameliyat etmiyo.bence çok güzel bi yaklaşım.tavsiye ederim.
vallahi arkadaşım reha beyle olan tecrübemi anlatayım sen karar ver ilgilimi değilmi diye.ben göğüs küçültme ameliyatı için kendisinden randevu aldım.muayeneden önce özel muayene ücretini peşin peşin yatırdım.randevulu gittiğim halde içeri tam iki saat geç alındım.kendisiyle görüşmemiz sadece 15 dk sürdü.muayene bile etmedi,yüzüme bakarak ne istiyorsun nasıl istiyorsun filan gibi şeyler sordu o kadar.ilk kez bir estetik cerraha gidiyordum ve muayene edecek diye de epeyce gerilmiştim üstelik ama adam sadece yüzüme baktı.seni bilmem ama benim ilgili doktor anlayışım bu değil...:sm_confused:
ben 961 milyon 200 bin lira özel hoca farkı yatırdım artı 1o milyon bandaj 50 milyon alçı 77 milyon nostrril ratainer diye bi alet var ona verdim ama bu bir yıl önceki fiyatlar
şimdi ise 2 milyar özel hoca farkı yatırıyosun artı 70 milyon alçı atel bildiklerim bu kadar sana 2.5 milyara mal olur.