Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar cıldınızde sorun oldu dıyorsunuz.ya bende hıc olmadı.hatta alcı cıktıktan sonrakı gun cok cekırdek yedım=)her zaman ooldugu gıbı bıraz burnumda sıvılcelenme oldu ılgılenmedım bıle hemen gectı.gercı alcının altında jel gıbı bısey oluyor belkı o olabılır sızı rahatsız eden ama bende bır sorun olmadı.bu arada
nehir76 agrı sormussun hıc olmadı olanıda sımdı hıc hatırlamıyorum dıyım.

kuzum ben hala hapsuruyorum=))koy ver=)))burun ıcındekı ıplerın etkısı ımıs yanı ıstesende ıstemesende engel olma sansın yok=)))

şekercim demek ki sen sanslı gruptaymıssın belki de bize alerji yaptı bilemiyorum ama iki aya da alerji mi kalır yaa ((

nolacak bu ikimizin durumu ben de bilmiyorumki:)

nolacak bu ikimizin durumu ben de bilmiyorumki:)

bendee bilmiyorummm kafamçokkarıştı
bak seni neselendirecek bisi daha, gecen gün bi agliiim bakiiim nasıl oluyo dedimm lülülülülülü aglama bile aglanmıyormus yaa burun gerdiriyor cektiriyor bi garip CADIARZU sonra da bi baktım suratım kıpkırmızı burnumun üstüne kadar her yanımm ahan da aynen böölee :kedi: dedim insanda bi keyif bırakmadı bu burun ne aglanıo ne gülünüyoo aaa yaniii biran önce gecsinnn :dilcikar:

ya kizlar bu sivilce isi beni hayli tirstirdi yaaa( benim cildimde yagli oldugu icin cok korkuyorum.. hatta simdi alcinin altindaki bant varya islak gibi gorunuo cunku t bolgesinde tum yagi emmis:)) suan bi dikislerimin alinmasi bide o sivilceler korkulu ruyam yani( bugun sacimi yikaticam sanirim.. medeniyete kavusucam sonunda.. reha bey naparsan yap ama alciyi islatma sadece demisti.. oyle kasmisim ki bu gun ruyamda alcimla direk dusa giriodum.. guya unutmusum :))) sorada agliodum deli gibi:)) off offffff

selam kızlar bende ameliyat olmak istiyorum melikecim nerde bilmiyorum o beni gördü hatırlar ebrunun burnuna benziyormuş benimki bide ben günah boyutuna takıldım yani allahın gücüne gider daha kötü olur diye ama asla saçlarımı toplamıyorum hiç fotojenik değilim bu burundan dolayı nağpacam bilmiyorum ya

melike yada ebru canım burdaysanız benimle irtibata geçermisiniz ebru seni çok merak ediyorum ya burnunu hele

canim bu konuda diyanetin bi fetvasii var.. bulabilirsen oku.. ben bu konuda heranlamda arastirma yaptim.. o bile beni cok tatmin etmemisti gerci.. sora oturup kendi kendime enine boyuna konusmustum..bu daha cok senin olaya bakis acinla alakali bennce.. ben eski burnumlada iskence ceker gibi yasamiyordum ve sagligim gayet yerindeydi ama dusundum ki bu sekilde hayattan daha fazla keyif alacagim ve operasyona karar verdim.. bence birilerini incitmedigimiz surece yaptiklarimiz allahin gucune gitmeyecektir.. hatta icten ice yasadigimiz memnuniyetsizlik daha kotu bence.. yine de sen bilirsin ama bu konuda musterih ol derim ben..

melike yada ebru canım burdaysanız benimle irtibata geçermisiniz ebru seni çok merak ediyorum ya burnunu hele

ya inanir misiniz benm burnum suan alcida ve ben kendi burnumdan cok ebruyu merak ediyorum :))))) bikac kez sormustum resimlerini ama goremedim hala bide bulamiyorum bazilari koyuyor resim ama ben mi teknoloji ozurluyum bilmiorum ki acamiorum falan sora pes ediorum ( nasib!!

svnc_tysz cnm öncelikle bu kadar panik yapma, herkeste hersey aynı olacak diye bir sey yok, bak freetu'cugumun hic sivilce problemi olmamıs sende de olmayabilir cilt hassasiyetiyle ilgili sonucta, dikisler konusunda da belki senin görünen dikisin yokturr benm vardı ama buradaki cogu kisinin yoktu, sonra o dikisler bende cok acıdı diye sende de acıyacak diye bir sey yok, burada kimse agrı kesici kullanmadım diyor agrım olmadı diyor ama ben bir hafta kullandım valla ne yalan söyliyim bir de ameliyattan cıktıktan sonra da üst damagım ve burnum zonkluyordu ve agrıyordu 0 agrı desem yalan olur benim icin yani, ama tabii dayanılmıycak bir agrım olmadı, o nedenle benim gibi olacaksın diye bir sey yok ama bende bu böyle oldu, korkma yani senin acımaz belki, bu arada seni arkadas listeme ekledim görebilirsin burnumu, bu foto konusunda da bir prensip dahilinde hareket ediyorum arkadaslar herkesi eklemiyorum kimse kusura bakmasın darılmasın valla, burada en ufak paylasımı olmayan hic konusmayan kisileri eklemiyorum, zaten yakında da kaldıracagım kaldırmıstım ama bir iki arkadasın ısrarıyla tekrar ekledim, burada elimden geldigince yardımcı olmaya her anımı yasadıgım her seyi paylasmaya calısıyorum ki ben ameliyat olmadan önce cok sıkıntı cekmistim karar vermek zor biliyorum o nedenle yardımcı olabilmek icin, ama foto konusunda da biraz temkinli davranıyorum ve herkeste resmimin dolasmasını istemem, tanıdıgım bildigim ve muhabbetim olan insanlarla paylasma taraftarıyım, onun dısındaki insanlara da zaten elimden geldigince burada yardımcı olmaya calısıyorum ve hic bir soruyu yanıtsız bırakmamaya gayret ediyorum hatta buranın bekcisi gibi sürekli takip ediyorum, bu kadarıyla yetinelim arkadaslar, sevgiler...

ya kizlar bi sorum hatta sorunum var?? daha dogrusu bu bi sorun mu bilmiorum ama benim sabrim gitgide azalio( bugun 6.gunum ve burnum tikali.. sprey kullandigim zaman akiyo icindekiler anlik bi bosalma oluo.. koku aliorum o zaman.. agzimdan verdigim havayi murnumdan cikarabiliorum ama burnumdan iceri nefes cekemiorum acikken bile.. dikislerim kasinio ve silio gibi tarifsiz bi his.. alcinin alti yer yer deli gibi kasinio.. suratimda bi yag tabakasi olustu.. sisliklerim morluklarim gitti cok sukur ama.. burnumu gazli bezle kapasam ayri,kapamasam balon balon oluo sumukumsu akinti_pardon buarada_:)) uff nebilim biticek dimi yaaa!! bide burnumu bu kadar tikali ve sikilmis gibi hissetmemin sebebi alcimi sizce.. burnum hafiflicek mi alci cikinca?

cnm bu dediklerin cok normal burnun da söyle bi 15. gün fln acılacak, benm öyle olmustu, icinden canavar cıkacak burnunun ve nefes almaya baslayacaksın burnunu bence artık gazlı bezle kapatma lüzum yok, hava da sıcak zaten, o alcının altı da kasınır benm de öyle olmustu artık cıkacagı günü saymaya baslamıstım cıkınca rahatlarsın ama bir süre burnunda bi agırlık hissetmeye devam ediyorsun sanki böyle hala burnunun üstündeymis gibi ama zamanla o his azalıyor, cnm bu ameliyatın en altın kuralı sabır, zamanla her sey öyle bir yoluna giriyor ki inanamayacaksın

Bayanlar merhaba
Ben uzun bir süredir sizleri uzaktan takip ediyorum. Özellikle ebru ve freetu yu. Sizlerden cesaret alarak uzun zamandır yapmayı istediğim ancak hayata geçiremediğim ve annemin de ısrarları nedeniyle ameliyat olmaya karar verdim. Artıkın yeter dedim çünkü nefes alamamak çok kötü insanı rahatsız ediyo tabi görüntüde. Reha Bey'i bu forumda yazılanlar kadar tanıyorum ve daha görüşmedim ama güveniyorum. Neyse bir ay önce aradım ve reha beyin sekreterinden randevu aldım. 4 ay gün attı. Ne yapacağım bilemiyorum. Randevuyu öne çekme şansım var mı bilmiyorum??? Sizde mi bu kadar beklediniz ilk muayene için cevap yazarsanız sevinirim.

hulo80 reha bey cok yogun ve eylülden önceye randevu vermiyorlarmıs, sen yine randevu alabilmissin bazılarına hic vermiyorlar, yapacak bir sey yok sanırım bekleyeceksin ya da ara sıra arayıp bosalan randevu var mı kontrol edeceksin

hulo80 cum o daha bısey degıl amelıyat tarıhınde bıraz gec olabılır=)3 ay gıbı .ama her seyın hayırlısı dıyerek hareket edersen daha rahat olursun..sana cesaret vermısız ne mutlu. kı zaten reha bey ısını bılen bır doktor dusunuyorum benden sonrada gunde dort amelıyata gırse oho ho tecrubesıne tecrube katmaya devam etmıstır=)))svnc_tysz en son sıkayetlerını okudum ve canım rahat ol bunlar yasanacak.ben artık dayanamaz alcının ustunu hafıf oksardım kasınan yerı kasıdıgımı dusunurdum e neyıpım=)benım hala arada sol delık tıkanıyor gıbı hala hapsırıyorum ve dusun kac ay gectı du bakalım sen daha yenısın.ama alcı cıkınca su ana gore bıraz daha rahatlayacaksınyerimseniben

geçmiş olsun canım nasıl memnun kaldın mı reha hocadan? ben de reha hocaya 2 yıl önce dudak damak yarığına bağlı burun revizyonu ameliyatı olmuştum...harika bi doktor.....

geçmiş olsun canım nasıl memnun kaldın mı reha hocadan? ben de reha hocaya 2 yıl önce dudak damak yarığına bağlı burun revizyonu ameliyatı olmuştum...harika bi doktor.....

tesekkur ederim.. benm icinde doktorumu secmek cok uzun bi surecti.. reha beyin birebbir hastalariyla, ogrencileriyle gorustum.. kendisiyle konusmustum.. o yogunlugu icinde hic bi mailimi cvpsiz birakmamisti.. gercekten mukemmel bi insan.. once sahsiyetine ve sora tabiki yaptigi ise tum kalbimle guveniorum.. gozle gorulur bi sonuc yok ortada zaten alcim var hala ama su donemi psikolojik olarak cok huzurlu ve guvende geciriorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…