ya bisey sorabilir miyim?? bende hapsurma hisleri basladi?? hayatimin celiskisini yasiorum hapsursam mi hapsurmasam mi die?? ben karar verene kadar gecio zaten :) ya gitigde daha sik hissediorum.. hapsurmamda bi sakinca varmi?? sanki hapsurursam burnum patlarmis gibi hissediorum :)) bide guluyorum hatta bazen krize giriorum suratim gerilio yada cignerken kasiyorum sonucta burnumu dikisler falan hasar almaz dimi.. ya abartiyorum biliorum ama evhamlaniorum.. yani yasadigim seyi mesrulastirma cabasindayim :)).. herkesin ayni seyi yasamis olmasi insani rahatlatio.. bide goz temizligini sorucaktim.. yapisal olabilir bu ama benim kiprik koklerim mil cekilmis gibi capak capak oluo ve kuruyunca batio.. cay falan uygulasam mi acaba diorum.. ama morluklarda acio.. suanda en muzdarip oldugum gozlerim yani.. dun disimi fircalamayi dusundum ama korktum) gargara yapicaz artik bikac gun..
kızlar cıldınızde sorun oldu dıyorsunuz.ya bende hıc olmadı.hatta alcı cıktıktan sonrakı gun cok cekırdek yedım=)her zaman ooldugu gıbı bıraz burnumda sıvılcelenme oldu ılgılenmedım bıle hemen gectı.gercı alcının altında jel gıbı bısey oluyor belkı o olabılır sızı rahatsız eden ama bende bır sorun olmadı.bu arada
nehir76 agrı sormussun hıc olmadı olanıda sımdı hıc hatırlamıyorum dıyım.
cnm istiyorsan ben sana sikayetlerimi tekrardan ileteyim
yüzüm hala sis, göz altlarım düzelmedi, sivilceli suratım, burnumun üstü de sivilceli bıktım yaa bıktımm :gitme:
nasıl can sıkıntına faydası oldu mu kaydirigubbakcemile3
nolacak bu ikimizin durumu ben de bilmiyorumki:)
selam kızlar bende ameliyat olmak istiyorum melikecim nerde bilmiyorum o beni gördü hatırlar ebrunun burnuna benziyormuş benimki bide ben günah boyutuna takıldım yani allahın gücüne gider daha kötü olur diye ama asla saçlarımı toplamıyorum hiç fotojenik değilim bu burundan dolayı nağpacam bilmiyorum ya
melike yada ebru canım burdaysanız benimle irtibata geçermisiniz ebru seni çok merak ediyorum ya burnunu hele
geçmiş olsun canım nasıl memnun kaldın mı reha hocadan? ben de reha hocaya 2 yıl önce dudak damak yarığına bağlı burun revizyonu ameliyatı olmuştum...harika bi doktor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?