kizlar gunaydin, ben dun 12.30 da girip 2 gibi ciktim ameliyatimdan.. cok basarili ve rahat bi ameliyat olmus.. benim icinde oyleydi.. 3 saat sora hersey yolundaydi.. hic agrim kalmamis ve herseyi yiyip icebiliodum ve rahatlikla yuruodum.. cok sukur gecti :) dun gecede 12 den sora uyumusum gayet deliksiz,, simdi uyandim hemen yazatim dedim,, eger olucaklar varsa kesinlikle korkmasinlar, abartmasinlar.. hatta eglenceli bi tecrube.. reha bey de sagolsun insani cok rahatlatiyo.. cok iyi hissediosunuz kendinizi.. oldu da bitti yani.. suan hicbi sikintm yok sadece gozlerim sislerden oturu gitgide kapanio.. kendimi dovuscu samuraylar yada sumocular gibi hissediorum :) bide gariptir bnm burnum falan hic agri sizi yapmadi da dis koklerim aciyodu.. hala cignerken acio biraz.. bide sunu soylemeliyim ki agizdan alinan nefes insani tamamen doyurmuyo.. gercekten burundan nefes almak baskabiseymis onu anladim.. ve ben burnumda hic bi saglik sorunu yok diodum meger sol tarafimda ciddi bi tikaniklik ve egrilik varmis.. reha bey nasi farketmedin falan dedi.. yani nefes alisim cok duzelcekmis insllh..simdi ben sprey olayini sorcaktim,, reha bey bugun itibariyle kullan dedi,, icine sikip akanlarimi temizlicem,, ben hayatta icine bise sokamam,, oyle hassas gorunuoki.. bide bnm burnumu iki kenardan kesmis ortadan diim,, dikisler cok bazriz ya,, kulak copu fln la temizlioruz diodu sanki kizlar.. oyle mi yapcam.. bu asamadan sora onerebilcekleriniz var mi?