• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet hastalarına gerçekten değer ve önem veren iyi ilişkiler içerisinde olan iyi bir doktor iyi bir insan her yönüyle. psikolojik açıdan da son drece güven veriyo ve bi o kadar da insanı rahatlatıyo. çok geçmiş olsun. inşallah uzun vadede güzel sonuçlar elde edersin

kızlar yardımım dokunur belki diye bugun kendimde farkettigim bir seyi paylasmak istiyorum, bu cildi soyulan arkadaslar var ya benm de soyuluyordu, sanırım gzd83cüm sen demistin hala soyuluyor diye, ben bir süredir masummacalcıgımın bana dedigi yüz temizleme fırcasıyla temizliyordum yüzümü ve soyulma problemim de kalmamıstı iki gündür yüzümü tahris ediyor gibi geldi diye fırcalamayı bıraktım ve kabuk kabuk olmaya basladı sanırım o fırca sayesinde o problem hallolmustu, bir deneyin isterseniz cok iyi bir sey zaten :))) masummasalım sagolsun ;)

ya bise sorabilir miyim?? ben normalde duzenli spor yapiorum.. spor dedigim tempolu yuruyus:))) sizce alcim ciktiktan sora bu turlu egzersizlere devam edebilirmiyim hemen?? tecrube eden veya fikri olan var mi?? hep evdeyim oyle hantal kaldim ki anlatamam..

ya bise sorabilir miyim?? ben normalde duzenli spor yapiorum.. spor dedigim tempolu yuruyus:))) sizce alcim ciktiktan sora bu turlu egzersizlere devam edebilirmiyim hemen?? tecrube eden veya fikri olan var mi?? hep evdeyim oyle hantal kaldim ki anlatamam..

ben 2 tur kosup yuruyen bırıydım=)hatta alcı cıkarken reha beye sormustumda tabı demıstı.hersey serbestı darbeler ve ustune yatmak harıç=)tam hatırlamıyorum belkı bır hafta yada bır kac gun bekledım yuruyuse cıktım her gun.aksam 6 7 gıbı cıkıyordum sonucta alcı cıkmıs olsada gunesten korunuyordum.kosu yapamadım acıkcası yerede egılemedım sankı burnum gerılıyor gıbıydı.reha bey banyo yaptıkca sıslerın ıner dedıgınden bu sayede de sık sık dus aldım.yanlız sımdı havalar cok sıcaklastı.benım alcım cıktıgında nisan ortası ıdı.ya cok erken yada gec cık zaten yuruyunce terlıyorsun bıde ustune sıcak burnun patlıcan olmasın canım:)

Son düzenleme:
evet ebrucum burnum hala soyuluyor. su fırca işine bi gireyim ben. bu arada reha hoca cilt temziliği yaptırabilirsin dedi. bende nası yapıldıgını biliyosunuz dimi dedim. evet biliyorum bişi olmaz dedi. onun verdiği rahatlıkla burnumu sıkaraktan sekilden sekile sokuyorum valla temizlicem diye. acımıyo da zaten. ancak hala burnum istediğim şekile gelmedi benim hala çok yayvan duruyor gibi. söyle yorumları okuduğmda herkesin farklı farklı sorunları olduğunu görüyorum iyileşme sürecinde. bunun için yeni ameliyat olcak arkadaşlara tavsiyem herkesin başına gelen sizin başınıza da gelcek diye bişi yok. bu tecrübeyle sabittir:)

svnc_tsyc canım geçmiş olsun. az daha sabır salı gunu baya bi rahatlicaksın ve burnunu kaşıyabileceksin. ebrucuk bi dahaki kontrole yine buluşalım biz. ben biraz erken gitmeyi düşünüyorum. 3 ay sonraydı dimi bizim kontrol??

gzd83 düzelmesi biraz zaman alacak tabii burnumuzun yani benm bile burnum sis ki senin kanatlara da müdahalede bulunmus doktor daha sis olması normal, bir de havalar cok sıcakk cok etkiliyor insanıı, burnuma ben de fazlasıyla dokunuyorum bu arada ve her seferinde bir sey olmaz umarım diye dua ediyorum :D o sivilceler ve siyah noktalar canımı sıkıyor ve sıkma girisimlerinde bulunuyorum dayanamayıp :D cnm fırcanın resmini koyabilirim istersen nasıl oldugunu görmen icin

evet cnm 3 ay sonra bulusalım hatta ayarlarız burdan gidecegimiz günü

svnc_tsyc canım geçmiş olsun. az daha sabır salı gunu baya bi rahatlicaksın ve burnunu kaşıyabileceksin. ebrucuk bi dahaki kontrole yine buluşalım biz. ben biraz erken gitmeyi düşünüyorum. 3 ay sonraydı dimi bizim kontrol??

tesekkur ederim.. son gunum alciyla :) alismistim ben gerci.. kalsada olurdu :)))) ya sarginin altinda neler oluyo cok merak ediyorum.. bazen oyle garip hisler yasiorum ki kasintilar, boyle kalp atisi gibi atimlar, sizlamalar.... ne cikcak acaba?!!!

tesekkur ederim.. son gunum alciyla :) alismistim ben gerci.. kalsada olurdu :)))) ya sarginin altinda neler oluyo cok merak ediyorum.. bazen oyle garip hisler yasiorum ki kasintilar, boyle kalp atisi gibi atimlar, sizlamalar.... ne cikcak acaba?!!!

eee ne çıktı ya:):)fisfisfis

yaa kac gündür internetim bozuldu giremiyorum dedim heralde burada neler olmustur neler ama hiiicc bisi olmamıs hele svnc_tysz yanii alcısının cıkacagı gün bilgi vermeyi bırakmıs ask olsunn haa, merakla bekliyoruz burada bandının bile cıkmıs olması lazım simdiye kadar

valla cnm sana söyle diyim ilk zamanlar tabii ki tıkanık oluyor yanii ama iste deniz suyuyla fln acıyorsun, ancak benm tıkanık oldugunu ve actıgını söyledigi burun deligim suan pek tıkanmıyor oradan daha iyi nefes alıyorum ama diger delik tıkanıyor acma ihtiyacı duyuyorum, bu tıkanıklıkların gecici oldugunu ici yara oldugu icin olabilecegini düsünüyorum, kesin bir sey demek icin erken sonucta bir seneyi beklemek lazım

Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için,bir yakınımda öyle söyledi amelitından yaklaşık 2-3 ay sonra banyo yaparken afadersin sümkürümce biraz kan topağı çıkmış ondan sonra hep rahat nefes almış..Ben de 15 Eylül'e gün aldım bakalım hayırlısı..

yaa kac gündür internetim bozuldu giremiyorum dedim heralde burada neler olmustur neler ama hiiicc bisi olmamıs hele svnc_tysz yanii alcısının cıkacagı gün bilgi vermeyi bırakmıs ask olsunn haa, merakla bekliyoruz burada bandının bile cıkmıs olması lazım simdiye kadar

svnc_tysz arkadasımız hususunda endişelerim giderek artıyor:sm_confused: ne oluyor yau

kızlar kusruma bakmayın ben ankaradan alcımı aldırdıgım gun ayrıldım ve bulundugumuz yerde ınternet problemı yasadım.. benımde aktarmak ve sormak ıstedıgım mılyon tane sey var.. oncelıkle gayet ıyıyım çok sukur.. morluklarım tamamen gıttı ve sıslerım farkedılmıyo.. en azından benı tanımayanlar ıcın sadece bıraz tombul gorunumluyum:) ebrucum dedıgın gıbı dıkıslerım alınırken hıssetmedım bıle ve sıvılce problemım normalın otesınde olmadı.. burnum soyuluo o kadar... cılt problemım olmadı.. seklıne gelınce kendı basına gayet muntazam bı burun ve kıvrımı falan tam ıstedıgım gıbı.. ama yuzume oturtamıyorum hala alısamadım.. yanı benım burnum normalde uzun ve ınce yapılıydı suanda burnumun ucu top:) alnımdakı ve kemer kısmımdakı sısler ınıyo yavastan ama ucu hala sıs gelıyo bana.. kıkırdak hala sert ve uyusukluk hıssı var.. ve en muzdarıp oldugum sey burnumun ıcındekı ıp yumakları.. yanı ıpler pıslık topluyo ve kuruyup kıtleler halınde tıkanıklık yapıolar.. denız suyunu alcımın alındıgı gun cıkardım ve normal su cekıyorum nemlendırmeye calısıyorum ama bıyıgın sey var burnumda ve sanırım o da sıskınlık yapıo uc kısmımda.. bu sıskınlıkte bı kanatta daha fazla .. ben elımle dıstan dokundugumda ıcerdekılerden kaynaklandıgını anlayabılıorum bu sıskınlıgın ama dıstan asımetrık bı goruntu yaratıyo cok kucuk boyutta da olsa..burun delıklerımde mılımetrık orantısızlık var ama onemlı bıse sayılmaz.. ya burun ıcıme nasıl mudehale etmelıyım? onun dısında agrım sızım bı sıkntım yok.. nefes alısım yerınde.. cımdım bıle:))) fotolarımı koyacagım ımkan bulursam dedıgım gıbı ınternet erısımım bıraz problemlı.. ya gıtgıde kıbarlasacak dıye umuyorum.. delıklerdede bı acıklık var.. yada bana oyle gelıo cunku eskı burnumun delıklerı sıkıktı.. delıkler ıce dogru kapanıo mu zamanla?? uc kısımdakı kıkırdakda sıs mı oluyo?? cunku haylı ıddalı bı top var suanda:) bılmıyorum ya dedıgım gıbı gayet guzel bı burun ama ben yuzume oturtamıyorum.. ozellıklede onden bakınca cok garıpsıyorum.. uzun surelı amelıyat olanlar nolur tecrubelerını paylassınlar.. beklemek sorun dııl bnm ıcın ama neler olabılecegını kestıremıyorum.. reha bey de ızındeymıs ulasamadım kendısıne.. gulusum cok aptalca buarada:))) ıfadem cok degıstı anlatamam.. normalde yasımdan olgun gorunurdum_ yasım 20 buarada.. sımdı o kadar toy gorunuorum kı:) neyse cok uzattım farkındayım.. tekrar geldıgımde resımlerımı de getırcem.. yorumlarınızı beklıorum..

burnuna alısamaman normal ben yeni alıstım 2 ay oldu, senin de alısamaman normal cok yeni, burnun genel olarak iyiyse sorun yok, sislikler de zamanla inecek o bahsettigin seyler de düzelecek, gecmis olsun atlattın, resimlerini görürsek de tam süper olur

kızlar bunlar eskı burnumla fotolarım...

Eklentiler

• $05072009596.jpg
    $05072009596.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $05072009602.jpg
    $05072009602.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $05072009606.jpg
    $05072009606.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 36
bunlarda sımdıkı :)) kronolojık sırayla koyuyoru.. 16.gunumdeyım.. yorumlarınızı beklıorum... ve burnumdakı dıkıs yumakları nolcak?? nasıl mudahale etmelıyım.. bıde reha hoca masaj falan demedı bana.. aranızda yapan var mı??

Eklentiler

• $16072009642.jpg
    $16072009642.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $16072009644.jpg
    $16072009644.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $19072009716.jpg
    $19072009716.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 28
  • $19072009738.jpg
    $19072009738.jpg