Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bise sorabilir miyim?? ben normalde duzenli spor yapiorum.. spor dedigim tempolu yuruyus:))) sizce alcim ciktiktan sora bu turlu egzersizlere devam edebilirmiyim hemen?? tecrube eden veya fikri olan var mi?? hep evdeyim oyle hantal kaldim ki anlatamam..
svnc_tsyc canım geçmiş olsun. az daha sabır salı gunu baya bi rahatlicaksın ve burnunu kaşıyabileceksin. ebrucuk bi dahaki kontrole yine buluşalım biz. ben biraz erken gitmeyi düşünüyorum. 3 ay sonraydı dimi bizim kontrol??
tesekkur ederim.. son gunum alciyla :) alismistim ben gerci.. kalsada olurdu :)))) ya sarginin altinda neler oluyo cok merak ediyorum.. bazen oyle garip hisler yasiorum ki kasintilar, boyle kalp atisi gibi atimlar, sizlamalar.... ne cikcak acaba?!!!
valla cnm sana söyle diyim ilk zamanlar tabii ki tıkanık oluyor yanii ama iste deniz suyuyla fln acıyorsun, ancak benm tıkanık oldugunu ve actıgını söyledigi burun deligim suan pek tıkanmıyor oradan daha iyi nefes alıyorum ama diger delik tıkanıyor acma ihtiyacı duyuyorum, bu tıkanıklıkların gecici oldugunu ici yara oldugu icin olabilecegini düsünüyorum, kesin bir sey demek icin erken sonucta bir seneyi beklemek lazım
yaa kac gündür internetim bozuldu giremiyorum dedim heralde burada neler olmustur neler ama hiiicc bisi olmamıs hele svnc_tysz yanii alcısının cıkacagı gün bilgi vermeyi bırakmıs ask olsunn haa, merakla bekliyoruz burada bandının bile cıkmıs olması lazım simdiye kadar