hulo80, öncelikle sana sunu belirteyim, eger istanbulda ameliyat olma sansım olsaydı reha beyi düsünmezdim sanırsam, cünkü orada cok iyi cerrahlar var ve cok basarılılar gercekten, reha bey kötü oldugu icin fln demiyorum bunu tabii ki ama burada yani KKda gördügüm burunlardan gercekten cok begendiklerim ve zevkime uygun burunlar vardı, Emre ılhanın yaptıgı burunlar da bunlardan biri, sonra Yakup Avsar var kırmadan yapıyor bu ameliyatı, sonra Barıs Cakır, Naci Celik vs. ama ben istanbulda bu ameliyatı olmam güc olacak diye düsündüm yani git gel sıkıntı stress ve bu ameliyatı kimsenin haberi olmadan oldum, o nedenle istanbulda olmayı kafamdan cıkardım ve ankarada olabilecegim en iyi cerrahı bulmaya karar verdim, aklımda ünal sahin ve reha bey vardı, ancak ben reha beyle görüstükten sonra ünal beyle görüsmedim bile, ilk ve tek görüstügüm doktor reha beydi ve ben onda karar kıldım, burnumu da gün gectikce benimsemeye basladım, baska bir doktora ameliyat olsaydım nolurdu bilemiyorum acıkcası bazen de aklıma geliyor yani acaba ünal beyle de görüssemiydim diye, ama bundan daha iyi ne olabilirdi ki diyorum sonra, yani bundan fazla yapılacak bir burun ben estetigim diye ortalıklarda dolanan bir burun olurdu heralde, neyse kısacası anlatmaya calıstıgım su, reha bey ve onun gibi bir sürü iyi cerrah var ülkemizde, sen öncelikle nerede olman senin icin kolay olacak ona karar ver istersen, yani istanbul ankara, istanbula gidip gelebilir misin, sadece ameliyatla bitmiyor is, kontroller var, sonra doktora ulasma rahatlıgı var, istanbula gidebilirsen oradaki cerrahlardan birini sec, yok yapamam diyorsan burdan birine karar ver, sana suna ameliyat ol diyemem, kimse de diyemez, bu mesuliyet gerektirir, git doktorlarla görüs ve güvendigin doktora ameliyat ol, güven cok önemli, aklında acaba kalmasın, sonradan pisman olmayacagın doktora ol, zaten doktorla görüstügün zaman o doktorun dogru doktor oldugunu hissediyorsun, evet ben buna olmalıyım kesinlikle diyorsun, buna sen karar verebilirsin