• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
svnc_tysz burnun özellikle de iki kasının arası cok sis, ama sekli cok güzel ollmus ilerde daha da güzel olacak cok begendim valla benmkinden daha güzel :D reha bey masaj vermiyor bende yapmadım gerek yok dedi, masaj fln yapma, burnunun icini de kulak cöplerinin ucunu deniz suyuyla fln ıslat sonra icini hafifce temizle cok zorlama zamanla daha rahat yapacaksın merak etme, icindeki kurulugu da deniz suyu sıkarak acabilirsin zamanla onlar yoluna girecek cok kafana takma, dikislerde zamanla kendiliginden düsecek cok düsünme bunları dogal süreç

bunlarda sımdıkı :)) kronolojık sırayla koyuyoru.. 16.gunumdeyım.. yorumlarınızı beklıorum... ve burnumdakı dıkıs yumakları nolcak?? nasıl mudahale etmelıyım.. bıde reha hoca masaj falan demedı bana.. aranızda yapan var mı??

arkadaşım geçmiş olsun, kafanda milyonlarca şey var haklısın da çok normal,
kısaca sanada yardımcı olabilcek bişi söyleyebilirm ,şöyle bi ilke edinmiştim ben, reha beyin yap dediği şeyleri yapıcam, yapma dediği şeyleri yapmıycam, öerneğin : bazı hastalar masaj mı yapıyor, bana masaj dedi mi hayır, demekki ben masaj yapmıycam.. gibi:)
yani sadece normal süreci yaşa.. şu anda müthiş bi şişlik var o kadar belliki, iki kaşının arası filan., benimkine göre şişiliğin çok demekki yapınla alakalı bu, senin iyileşme sürecin de belki benimkinden daha kısa olacak, yani aksi bir durum yaşamadığın sürece herşey normal gidecektir, bu arada fazla inceleme milimetrik hesaplara da girme:)

ya alnım cok sıstı.. yan profılden burnumla aynı hızada nerdeyse:))) pegasus gıbıyım:)) ama ınıyo zamanla.. kemerımın oldugu yerde hafıf bı tumsek var gıbı.. sanırım zamanla oturcak.. sızınde dedıgınız gıbı burnum cok sıs ve ortasındakı kıkırdak kısmı abartısız top gıbı.. burnumun ıcınde hala yara kabukları var sanırım hemde fazlasıyla .. beklıyorum artık sabırla.. kendı kendıme evhamlansamda gercekten ıcım rahat.. bunda hepınızın payı var.. tekrar tesekkur edıyorum.. bıde ses tonum degıstı bnm yaaa:) aslında daha yumusak bı ton.. kalsa da fena olmas yanı :)))

svnc cim burnun harika olmuş bence, şişliklerin inince çok daha güzel olacak eminim! Reha hoca yine döktürmüş =)
Bu arada benim 2. ayım bitti hala kontrole gidemedim =(

selam kızlar.epeydır bakamadım.kımler ne alemde haberım yok.acılen bır soru sormam lazım:)ya benım 3 ayım oldu bılıyorum bunye meselesı.lakın benım bır cıkıntı olayı vardı ve hala ıstıkrarlı bır sekılde duruyor.elıme gelıyor burnumun ustunde.goruntude bellı degıl ama elıme gelıyor 3 ay ıcın konusmak erken ama gecer dımı

gecer freetucum insallah ya bence gecer yani simdi benm de 2.5 ay oldu hala hic bir seyim iyilesmedi düsünüyorum da üc ayda da iyilesmemesi normal sanırım, benm de göz altlarım hala sarı yanii bence gecer

semocan benm hala arada tıkanıyor yani 2.5 ay oldu, ama senin kasteddigin o ameliyat sonrası asırı tıkanık halinin gitmesiyse, o 15. günde fln rahatlıyor ciddi anlamda burun acılıyor nefes almaya baslıyorsun ama tabii gün icinde tıkanıyor acıyorsun fln sonra o tıkanmaların sıklıgı da zamanla azalmaya baslıyor, bilmem acıklayıcı oldumu

semocan benm hala arada tıkanıyor yani 2.5 ay oldu, ama senin kasteddigin o ameliyat sonrası asırı tıkanık halinin gitmesiyse, o 15. günde fln rahatlıyor ciddi anlamda burun acılıyor nefes almaya baslıyorsun ama tabii gün icinde tıkanıyor acıyorsun fln sonra o tıkanmaların sıklıgı da zamanla azalmaya baslıyor, bilmem acıklayıcı oldumu

saol cnm yeterince açıklayıcı oldun
şimdi de aynada burnuma bakınca içinde et gibi bişey görüyorum ya korktum ameliyat olalı 9 gün oldu:kedi: ne ki acaba siz de farketmiş miydiniz ööle bişey?

saol cnm yeterince açıklayıcı oldun
şimdi de aynada burnuma bakınca içinde et gibi bişey görüyorum ya korktum ameliyat olalı 9 gün oldu:kedi: ne ki acaba siz de farketmiş miydiniz ööle bişey?

daha 9. günde burnunun icindeki dısındaki seylere cok kafanı takma bence, o da sisliktir ya da kan pıhtısı flndır, daha 9. gün yaa cok erken, alcın bile yeni cıkmıstır bant vardır sende, söyle bir ayı doldur bakalım sonra korkmaya basla dicem ama bir ay bile erken de bir ayı doldurunca bazı seyleri daha iyi ölcüp tartmaya baslıyorsun, ne normaldir ne degildir gibi, suan icin hicbir seyden korkma

kızçeler bi önden bi yandan resim ekledim isterseniz bakın fazla tutmicamm

Slm Bayanlar
Öncelikle freetu ve ebrucum mesajıma cevap verdiğiniz için teşekkürler. Benim nefes alma problemim de olduğu için acaba Emre ılhan Bey daha mı doğru olur diye ikilemde kaldım. Emre Bey'in kbb uzmanı olması ve sadece burun ile ilgilenmesi ve yaptığın burunların da estetik açıdan güzel olması beni o tarafa doğru sürüklüyor. bir yandan da Reha Bey'i düşünüyorum. Biri Ankara diğeri ıstanbul yerde varken gökte mi arıyorum acaba. Siz ne dersiniz. Bir de resimlerinizi çok merak ediyorum. Görme imkanım var mı

hulo80, öncelikle sana sunu belirteyim, eger istanbulda ameliyat olma sansım olsaydı reha beyi düsünmezdim sanırsam, cünkü orada cok iyi cerrahlar var ve cok basarılılar gercekten, reha bey kötü oldugu icin fln demiyorum bunu tabii ki ama burada yani KKda gördügüm burunlardan gercekten cok begendiklerim ve zevkime uygun burunlar vardı, Emre ılhanın yaptıgı burunlar da bunlardan biri, sonra Yakup Avsar var kırmadan yapıyor bu ameliyatı, sonra Barıs Cakır, Naci Celik vs. ama ben istanbulda bu ameliyatı olmam güc olacak diye düsündüm yani git gel sıkıntı stress ve bu ameliyatı kimsenin haberi olmadan oldum, o nedenle istanbulda olmayı kafamdan cıkardım ve ankarada olabilecegim en iyi cerrahı bulmaya karar verdim, aklımda ünal sahin ve reha bey vardı, ancak ben reha beyle görüstükten sonra ünal beyle görüsmedim bile, ilk ve tek görüstügüm doktor reha beydi ve ben onda karar kıldım, burnumu da gün gectikce benimsemeye basladım, baska bir doktora ameliyat olsaydım nolurdu bilemiyorum acıkcası bazen de aklıma geliyor yani acaba ünal beyle de görüssemiydim diye, ama bundan daha iyi ne olabilirdi ki diyorum sonra, yani bundan fazla yapılacak bir burun ben estetigim diye ortalıklarda dolanan bir burun olurdu heralde, neyse kısacası anlatmaya calıstıgım su, reha bey ve onun gibi bir sürü iyi cerrah var ülkemizde, sen öncelikle nerede olman senin icin kolay olacak ona karar ver istersen, yani istanbul ankara, istanbula gidip gelebilir misin, sadece ameliyatla bitmiyor is, kontroller var, sonra doktora ulasma rahatlıgı var, istanbula gidebilirsen oradaki cerrahlardan birini sec, yok yapamam diyorsan burdan birine karar ver, sana suna ameliyat ol diyemem, kimse de diyemez, bu mesuliyet gerektirir, git doktorlarla görüs ve güvendigin doktora ameliyat ol, güven cok önemli, aklında acaba kalmasın, sonradan pisman olmayacagın doktora ol, zaten doktorla görüstügün zaman o doktorun dogru doktor oldugunu hissediyorsun, evet ben buna olmalıyım kesinlikle diyorsun, buna sen karar verebilirsin

ya bu aralar scaktanmıdır burnum bıraz fazla tıkanma gosterdı ve bende otomatıkman kulak kurdanı ıle acma gırısımınde bulundum.aslında bastırmadım cok ama pamugun ustu bıraz kanlanır oldu bırkac kez.bendede endıse tabı.kanama olmadı.4 ay olmasına 15 gun var.ıp veya benzrı bır seyı koparmıs olma ıhtımalım az.buyuk ıhtımalle.ıc taraflarda hassaslık hala bıraz var.ama bısey olmusmudur.sol delık baya tıkanıyor.offf bu bekleme ıyılesme suresı ne zor yaw:çok üzgünüm:

yaa freetu benim de 3 ay olacak neredeyse ben hep kulak cubuguyla temizliyorum ve dedigin gibi arada benm de kan oluyor pamugun ucu, kanama degil ama bazen kan oluyor yani ben hic bir sey olmus mudur diye düsünmemistim ama :D

yaa freetu benim de 3 ay olacak neredeyse ben hep kulak cubuguyla temizliyorum ve dedigin gibi arada benm de kan oluyor pamugun ucu, kanama degil ama bazen kan oluyor yani ben hic bir sey olmus mudur diye düsünmemistim ama :D

=))aslında kafaya takıcak dedıgın gıbı bısey yok ama ınsan genede sormadan kendını alamıyor.

Back