svnc_tysz cnm öncelikle bu kadar panik yapma, herkeste hersey aynı olacak diye bir sey yok, bak freetu'cugumun hic sivilce problemi olmamıs sende de olmayabilir cilt hassasiyetiyle ilgili sonucta, dikisler konusunda da belki senin görünen dikisin yokturr benm vardı ama buradaki cogu kisinin yoktu, sonra o dikisler bende cok acıdı diye sende de acıyacak diye bir sey yok, burada kimse agrı kesici kullanmadım diyor agrım olmadı diyor ama ben bir hafta kullandım valla ne yalan söyliyim bir de ameliyattan cıktıktan sonra da üst damagım ve burnum zonkluyordu ve agrıyordu 0 agrı desem yalan olur benim icin yani, ama tabii dayanılmıycak bir agrım olmadı, o nedenle benim gibi olacaksın diye bir sey yok ama bende bu böyle oldu, korkma yani senin acımaz belki, bu arada seni arkadas listeme ekledim görebilirsin burnumu, bu foto konusunda da bir prensip dahilinde hareket ediyorum arkadaslar herkesi eklemiyorum kimse kusura bakmasın darılmasın valla, burada en ufak paylasımı olmayan hic konusmayan kisileri eklemiyorum, zaten yakında da kaldıracagım kaldırmıstım ama bir iki arkadasın ısrarıyla tekrar ekledim, burada elimden geldigince yardımcı olmaya her anımı yasadıgım her seyi paylasmaya calısıyorum ki ben ameliyat olmadan önce cok sıkıntı cekmistim karar vermek zor biliyorum o nedenle yardımcı olabilmek icin, ama foto konusunda da biraz temkinli davranıyorum ve herkeste resmimin dolasmasını istemem, tanıdıgım bildigim ve muhabbetim olan insanlarla paylasma taraftarıyım, onun dısındaki insanlara da zaten elimden geldigince burada yardımcı olmaya calısıyorum ve hic bir soruyu yanıtsız bırakmamaya gayret ediyorum hatta buranın bekcisi gibi sürekli takip ediyorum, bu kadarıyla yetinelim arkadaslar, sevgiler...