cnm ben daha alısamadan kendime, resim cekip koyacagımı sanmıyorum su asamada, ama ilerleyen zamanlarda koyabilirim
ya aslinda merak ettigim su gunlerde nasil gorunecegimiz.hani kuculuyo kalkik falan diosunuz ya insan kestiremiyo nasil olabilecegini.. yani ne kadar sisebilir yada morarabilir ki... tabi insan kotu hissediyo kendini anlayabiliorum.. alistigin zaman bekliyorum resimlerini o zman kendini iyi hissettiginde... umarim seklini alir en kisa zamanda ve sende her anlamda musterih olursun...
Gercekten ınsan kestiremiyor nası kuculcegını yada sıscegını. Ancak oyle bir sisiyorki kendini tanıyamıyorsun. Bu arada burnun küçük görünmesinin sebebi yüzün diğer kısımlarının şişmesinden kaynaklanıyor. Bence yeni amliyat olmus yuz resimlerini görmemen senin için daha iyi olur :)
ladyanna'cım haklısın sabretmem lazım, en iyisi kafayı fazla takmamak sanırım, yalnız siz tecrübeli arkadaslara nelere dikkat etmem gerektigini sormak istiyorum, 11. gündeyim, rahatca gülüp istedigimi yapabilir miyim, burnuma dokunup yüzümü rahatca yıkayıp elleyebilir miyim, sonra krem sürebilir myim falan filan, bunları yapıyorum biraz ama cok da korkuyorum
Bu çok güzel bir gelişme Ebrucum :) yani kimsenin farketmemiş olması..zamanla sen de alışacaksın her şey süper olacak :)
Ben de yarın sabah gidiyorum ateli çıkarttırmaya bakalım..
Kızlar, iyileşelim de güzelce, sonra bir ara bir buluşma düzenleyelim olmaz mı? :) Reha Bey'in burun hastaları buluşması :)
Cnm insallah senin de istedigin gibi olur burnun, merakla bekliyoruz bakalım, bu arada Reha Beye haziran ayının hepsinde mi yurt dısındaymıs sorabilir misin unutmazsan canım? bizim kontroller ne olacak merak ediyorum bu durumda, sonucta bir aylık kontrollerimiz hazirana denk geliyor ve o yurt dısındaysa ne olacak?
Bulusma isi benim de aklıma geldi aslında iyi olur ben varımm yanii :)))
Cnm insallah senin de istedigin gibi olur burnun, merakla bekliyoruz bakalım, bu arada Reha Beye haziran ayının hepsinde mi yurt dısındaymıs sorabilir misin unutmazsan canım? bizim kontroller ne olacak merak ediyorum bu durumda, sonucta bir aylık kontrollerimiz hazirana denk geliyor ve o yurt dısındaysa ne olacak?
Bulusma isi benim de aklıma geldi aslında iyi olur ben varımm yanii :)))
Canım Reha Bey temmuz başında döneceğini söylemişti..Yarın yine sorarım.
ebrucum nasılsın,alıştınmı burnuna :) ağrın sızın yoktur umarım
evet o hissi biliyorum :) birazda psikoljik :)
hele bi insin şişliklerin o zaman çok seveceksin burnuşunu :)
Bu çok güzel bir gelişme Ebrucum :) yani kimsenin farketmemiş olması..zamanla sen de alışacaksın her şey süper olacak :)
Ben de yarın sabah gidiyorum ateli çıkarttırmaya bakalım..
Kızlar, iyileşelim de güzelce, sonra bir ara bir buluşma düzenleyelim olmaz mı? :) Reha Bey'in burun hastaları buluşması :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?