• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah canım :) Şu anda şu klasik alından fırlama burun görüntüsü var :)) Kemerin olduğu yerler ve burunla yanakları bağlayan yerlerde şişlikler var. Eski halimden çok daha iyi tabiki..Zaman ve sabır artık...

evet sabır sabır sabır, ben aslında onlara takılmamıstım kendimde, burun deliklerimin önden bakınca görünmesini cok garipsemis kendime bir türlü yakıstıramamıstım, yani aynadaki ben degilmisim gibi hissetmistim, tabii bu herkesin burun sekline göre degisir sonucta önden görüntü, ben kendimi bir hayvana benzetmistim ilk baslarda da simdi yavas yavas o görüntüm degisiyor sanki :D

evet sabır sabır sabır, ben aslında onlara takılmamıstım kendimde, burun deliklerimin önden bakınca görünmesini cok garipsemis kendime bir türlü yakıstıramamıstım, yani aynadaki ben degilmisim gibi hissetmistim, tabii bu herkesin burun sekline göre degisir sonucta önden görüntü, ben kendimi bir hayvana benzetmistim ilk baslarda da simdi yavas yavas o görüntüm degisiyor sanki :D

ay canım bnm çık artk şu psikolojiden yaa çoooooooook güzelolucak ben eminim benimde burun deliklerim çok gözüme batıyo ama inş geçick allahın izniyle .. canım sen isaura nın burnunu gördün mü 55 günolmuş ben en son 23 günlük halini görmüştüm şimdiki haline varya tek kelimeyle bayıldım harika olmuş:nazar: istersen bi profiline bak albümünden değişime inanamadım ben ..

Bende kontroldeydim kizlar bi anda alci cikali tam bir ay oldugunu farkettim solugu hastanede aldimm daha sislikler var dedi tabii AMA Hersey cok yolunda gorunuyormus 3 ay sonra goruselim dedik Hersey serbest gunes gozlugu bile ben bu yaz onsuz geciricem saniyordum havuz deniz hersey dahil:)) iyi hissettim icin rahatladi kafama takilan seyler vardi iyi geldi walla:))

ebru_ebrucum çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun yeni burnun yazılarını okudum da kafana bi şey takma yaa onların hepsini tüm ameliyat olanlar az çok yaşıyo şekli de şişliklerden daha tam belli değildir bile. bu halini beğeniyosun bide şiş olmayan halini böyle tam yerine oturmuş halini düşün kesin fıstık gibi olur.her şey yolunda gitmiş ameliyatın da ne mutlu sana inşallah sonunda da burnunu çok beğenirsin ve senin için her şey çok güzel olur.tekrar tekrar çok geçmiş olsun.fotoğrafını yayınlıcan günü iple çekiyorum biliyosun bende tipik bir burun estetiği ameliyatı adayıyım neyse kendine iyi bak a.s.

ay canım bnm çık artk şu psikolojiden yaa çoooooooook güzelolucak ben eminim benimde burun deliklerim çok gözüme batıyo ama inş geçick allahın izniyle .. canım sen isaura nın burnunu gördün mü 55 günolmuş ben en son 23 günlük halini görmüştüm şimdiki haline varya tek kelimeyle bayıldım harika olmuş:nazar: istersen bi profiline bak albümünden değişime inanamadım ben ..

twetty komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş hesabı:D ben de "sisell41" kullanıcı adlı arkadaşınkini çok beğendim, :nazar: :1rolleyes:

Kızlar bir sorum olacak: Bazı doktorlar bant çıktıktan sonraki şişlikler için özel bir yüz burun masajı veriyorlarmış.Reha Bey bana öyle bir şey söylemedi.Bir bilginiz var mı?

kızlar desteginz icin tsk ederim, inceledikce gözüme bir sürü sey batıyor en iyisi incelememek sanırımm, daha erken bende biliyorum ama iste insan engel olamıyor, bu cok farklı bir psikolojiymiss hakikaten, insallah biran önce düzelirr

Kızlar bir sorum olacak: Bazı doktorlar bant çıktıktan sonraki şişlikler için özel bir yüz burun masajı veriyorlarmış.Reha Bey bana öyle bir şey söylemedi.Bir bilginiz var mı?

daisy ben alçım çıktığı ilk gün aklıma gelip sormuştum masajı, hiçbirşeye gerek yok demişti.. sanırım gerek olsa sana da söylerdi..

kızlar, bugun sabah uyandıktan iki dk fln sonra burnum birden kanamaya basladı asırı bir sekilde ve elim ayagım kesildi zaten o an, evde de yalnızdım, kanadı kanadı kanadı hic durmadan cok korktum, reha beyi aradım telefonu acmadı, öyle olunca annemle birlikte hemen hastaneye gittik, neyse bir sey yokmus olabilirmis kanama, panik olunca da basıncla iyice artabiliyormus, reha bey de bu pazar yurt dısına gidecekmiss

aa cicim çok geçmiş olsunnn......
korkmuşsundur ne kadar, tekrardan geçmiş olsun, tekrarı olmasın çok stres yapma. içleri kuru ya ondanda olurdur, sakın uzulme arkadaşım.:teselli:

kızlar, bugun sabah uyandıktan iki dk fln sonra burnum birden kanamaya basladı asırı bir sekilde ve elim ayagım kesildi zaten o an, evde de yalnızdım, kanadı kanadı kanadı hic durmadan cok korktum, reha beyi aradım telefonu acmadı, öyle olunca annemle birlikte hemen hastaneye gittik, neyse bir sey yokmus olabilirmis kanama, panik olunca da basıncla iyice artabiliyormus, reha bey de bu pazar yurt dısına gidecekmiss

Geçmiş olsun canımcım, umarım tekrarlamaz ama bunun normal olduğunu duymak rahatlatıcı..

kızlar tesekkur ederim, insan korkuyor gercektenn, ama olabilirmis, reha bey sık sık banyo yap dedi, sanırım ici yumusasın diyee, ama baya korktum yanii, umarım bir daha olmaz ama icim rahatladı en azından hastaneye gidince, yalnız o kadar kanadıktan sonra burun spreyini sıkıp icini temizleyince bir acıldı ki burnum sormayınn :D kanamayla acıldı burnum bir faydası oldu en azından ehehh

Kızlar , afedersiniz ama, burnumu temizlerken biraz zorlanıyorum ben. Yani içi kabuk bağlamış durumda ve dikişler de kabuğa yapışmış durumda.. O kabuk da burun tıkanıklığı yapıyor..Çok korkuyorum temizlemeye..Kkabukları deniz suyu spreyi ile yumuşatıp sümkürerek temizlemeye çalııyorum ama çok mu kurcalıyorum bastırarak vs mi temizliyorum diye de ödüm kopuyo..Biraz iğrenç oldu özür.. Aynı problemi yaşadı / yaşıyor mu herkes? :(

Son düzenleme:
Kızlar , afedersiniz ama, burnumu temizlerken biraz zorlanıyorum ben. Yani içi kabuk bağlamış durumda ve dikişler de kabuğa yapışmış durumda.. O kabuk da burun tıkanıklığı yapıyor..Çok korkuyorum temizlemeye..Kkabukları deniz suyu spreyi ile yumuşatıp sümkürerek temizlemeye çalııyorum ama çok mu kurcalıyorum bastırarak vs mi temizliyorum diye de ödüm kopuyo..Biraz iğrenç oldu özür.. Aynı problemi yaşadı / yaşıyor mu herkes? :(

canım sümkürme.burnunu zorlama zamanla acılır benımde nefes almamda sorun vardı ben şiş sanıyordum alcıdan bır bucuk hafta sonra bırden pıslık cıktı.yumusadıkca kendılıgınden cıkıyorlar.

bu arada ebrucum cok gecmıs olsun.heralde burnunda bırıken kanlarmı neydı o bırden bosalmaya basladı.gecmıs olsun ınsan cok korkardı o an.ınsallah bır daha olmaz.

freetu'cum tsk ederim, o kadar kan biriken kan olamaz sanmıyorum :D belli ki yara kabuk fln vardı o kalktı ama insallah bir daha olmaz ödüm koptu cünkü...

planet_daisy'cim benim de aynı sorunum var yani temizlemeye korkuyorum, temizlerken acılsın diye zorluyormusum gibi geliyor, temizledim sanıyorum sonra yine tıkanıyor fln, sanırım zamanla icerisi yumusayıp acılacak, ben agızdan nefes almaya alıstım artık :) bir de sümkürmekten kastın dısarıya cok sert olmamakla nefes vermekse ben de yapıyorum öyle yoksa dayanamıyorum yaa, o kadardan bir sey olmaz sanırım cünküü dikisler simdiye kaynamıstır ipler düsmesede, onu da surdan anlıyorum benim görünen dikislerim vardı reha bey oraları aldı demistim yaa, oralar iyilesti yani, icerisi de iyilesmistir sanırım

Teşekkürler kızlar .Evet canım sümkürmek derken çok sert olmamakla beraber nefes vermek şeklinde oluyor..Ama ona da dikkat ediyim..Banyolar sanıyorum bir müddet sonra işe yarayacak.

yaaa kızlar bu arada benim yüzümde ara sıra tik gibi istemsiz hareketler oluyor, sizde de oldu mu normal mi yaa korktum benn...diyorum acaba yüz sürekli sabit durdugu icin fln mı oluyorr, yoksa böyle tikli mi olcam benn :(((

Back