cnm eski burnunda güzelmiş. bişii sorabilirmiyim reha bey. burnunun ucunu kaldırcm demişmiydi sana ve kaldımadan da yapabilirm filan die bişii dedi mi
ladyanna'cım cok tesekkur ederim eski halini de koydugun icin ama senin eski burnun da cok güzelmis yaa, benm öle burnum olsa bu ameliyata cesaret bile etmezdim vallaama yeni hali de cok güzel olmus masallah...
Kizlar naber sabah tahlillerimi verdim Reha bey le fotograf cekimi yaptik:)) rahat bi ameliyat olucak dedi soracagin bisi varmi dedi dedim yokk iyi dedik carsamba 11 de gel yatisini yap sonra gorusuruz simdi dusunmeye basladim galiba son anda Reha beye soyleyecegim tek sey iki kasimin ortasindan baslayan bi burun istemedigim siz anlarsiniz ne dedigimi cok itici oluyor degil mi neyse uzatmayayim aneliyattan once gorusuruz gene
Selam arkadaslar. Ameliyat oncesi tahlilleri bir gun de bitiyormu acaba hastane cok kalabalik oluyor genelde
Bir de ozel oda isini onceden mi ayarliyoruz yoksa ameliyat gunumu
yarin ameliyat olacak arkadaslara bol sanslar...
çok sağolun kızlarr.. ben gerçektenn artıkk baya heyecanlanmaya başladımm.. odalarda tv warmışş ama ben izleyemicemm maaleseff.. lenslerii çıkartıcağım için ameliyat we sonrasında, muhtemelen hiç bişi göremio olucam :) oda işini ameliyat günü sabahtan ayarliosunuz dedi reha bey.. tahliller ise bi kaç saat içinde bitioo,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?