How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar günüm yaklastıkca korkmaya basladım ben yaa, acaba olmasam mı kii, kötü olmaz degil mi yaaa :(((

cnm ben gerçekten güzel olcağına inanıorum pozitif düşün olabildiince tv muhabbetini görünce demiştim tam hıh korkusu geçti die ama.... şöle düşün çok iyi bi doktorun eline bırakıosun kendini ikincisi kendine şunu sor ben bu burunu deiştirmek istiomuym eğer ben burundan kesinlikle kurtulucam diosan öle ya daböle olcaksın demektir ha şimdi ha 1-2 yıl sora. çünkü o istek içinde olcak. Şİmdi yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin biraz cesaretle herşey çok güzel olcak iişallah

selam kızlarr.. önceliklee ameliyattan korkulacakk hiçç bişii yokk.. ameliyatt gerçektenn çokk rahatt geçioo.. bi tekk ağızdann efess almayaa alışmakk benii birazz zorladıı sonraa alıştımm.. dünn pekk bii morluğumm yoktuu ama bugnn morarmalar başladıı gözümdee.. dün reha beyin 4 tane ameliyatıı wardıı, ılk benimki başladıı saatt 4 te.. tabii biraz sabretmekk gerekioo , çünküü gerçekten bekleyebiliosunuz.. ama hastanede kalmadımm ben saat 9 dan sonra reha bey çıkarttı bizlerii, 3 burun ameliyatı da çıktı yani dün gece.. gerek yok kalmanıza dedi.. ewimde kalmış olmam güzeldii o yüzden.. tabii süreklii buz koyduğumuz için pek uyuduğum söylenemez:)
bide önceden ameliyat olmuşş arkadaşlara bikaç sorumm olucak.. dün, bana reha bey bu deniz suyu spreyini yarından itibaren burnuna sıkıcaksın dedi, ben de yanlış bişi yaparımm diee korktum, azıcık sıkabildimm. rahatlıkla sıkabilirim diil mi, herhangi bişi olmazz yanii??? :) bide hapşırma hiissini engelleyemiorum, reha bey e de sordumm hapşırabilirsin bişi olmazz dedii ama hapşırmak ii deil die biliorumm..

Selamlarr herkese derinin bahsettigi bir diger ameliyatta benimkiydi ondan sonra saat 16:45 de asagi aldilar tam saat bilmiyorum biraz asagida Reha beyle konustuk heralde bi 15-20 dak oyle gecmistir uyandirip ameliyathane disina cikman ve yukari cikmamla saat 6:30 filan olmustu..tam bilmiyorum sonraki 1/2 saat baya zorladi beni ama benden sonra cikan diger arkadas cok iyiydi, yani bende sonradan acildim zaten gecede fena gecmedi aslinda ara ara uyandim su andada morluklar var biraxda anlim sis ve tabi en zor kismi surekli agizdan nefes almak.. Neyse kimsenin gozu korkmasin hic pisman degilim persembe alcilar cikacak bakalim.. Simdilik bu kadar;)

Selamlarr herkese derinin bahsettigi bir diger ameliyatta benimkiydi ondan sonra saat 16:45 de asagi aldilar tam saat bilmiyorum biraz asagida Reha beyle konustuk heralde bi 15-20 dak oyle gecmistir uyandirip ameliyathane disina cikman ve yukari cikmamla saat 6:30 filan olmustu..tam bilmiyorum sonraki 1/2 saat baya zorladi beni ama benden sonra cikan diger arkadas cok iyiydi, yani bende sonradan acildim zaten gecede fena gecmedi aslinda ara ara uyandim su andada morluklar var biraxda anlim sis ve tabi en zor kismi surekli agizdan nefes almak.. Neyse kimsenin gozu korkmasin hic pisman degilim persembe alcilar cikacak bakalim.. Simdilik bu kadar;)

pakten, siz çıktınız değil mi ben çıktıktan sonra?? benim de alnımm şiştii baya ama süreklii buz koyuyorumm indii alnımın şişi ama gözlerimm morardıı birazz.. benimm nadiren burnumm açılıo, nefes alabiliorumm ama sonra tıkanıoo hemen.. deniz suyunu sıkmaya başladın mı sen burnuna??

ameliyat olan arkadaşlara söylüyorum ikinci günden sonra deniz suyu spreyini sıkmaya başlayabilirsiniz rahatlıkla,çünkü burun yollarını açıp,temizliyor ve daha rahat nefes almanızı sağlıyor,korkmayın yani hiç bir zararı olmaz ayrıca yatarken başınızı dik tutmaya çalışın yani iki yastıkla uyuyun ve gündelik hayattada başınızı öne çok fazla eğmemeye çalışın bu şekilde yüzünüzün daha fazla şişmesini engellemiş olacaksınız,çok geçmiş olsun hepinizeeea.s.:nazar:

layyza'cım haklısın ama zaman yaklastıkca insan geriliyor, bir de cmtesi sınav var iice gerildim ondan dolayı da, kafamda sürekli neler kuruyorum bilemezsin, kötü bisi olursa nasıl dava acarım, nereye husumet yöneltirim, bilirkisi raporu, harclar bilmem ne kafam öle karısık ki anlatamam :D ehueh yazdıgım senaryoları duysan yerlere yatarsın gülmekten yani :)

bu arada derinnn ve pakten'cim size de cook gecmis olsun, her sey yoluna girer kısa zamanda insallah, fotograflarınızı da merakla bekliyorum...

bir de freetu'cum sen nerelerdesin yaa, merak ediyorum seni de ne oldu burnun, sekli nasıl, memnun musun? ses ver noolur :)

layyza'cım haklısın ama zaman yaklastıkca insan geriliyor, bir de cmtesi sınav var iice gerildim ondan dolayı da, kafamda sürekli neler kuruyorum bilemezsin, kötü bisi olursa nasıl dava acarım, nereye husumet yöneltirim, bilirkisi raporu, harclar bilmem ne kafam öle karısık ki anlatamam :D ehueh yazdıgım senaryoları duysan yerlere yatarsın gülmekten yani :)

bu arada derinnn ve pakten'cim size de cook gecmis olsun, her sey yoluna girer kısa zamanda insallah, fotograflarınızı da merakla bekliyorum...

bir de freetu'cum sen nerelerdesin yaa, merak ediyorum seni de ne oldu burnun, sekli nasıl, memnun musun? ses ver noolur :)

ebru ebru reha beyin sayfasının okudumda yarısını sen oluşturuosun.:):)sen de bi oku baştan istersen farkediceksin:)

olurmu öle şeyy:)estteik olsanda bizde rahtlasakk sendee diorum:)

valla eger rahatlayacaksan ben olmasam da yazmam canım sadece okumakla yetinirim :) ama ben buraya cogu zaman sırf reha beyin ismi forumda bas taraflarda dursun da insanlar görüp belki fikir beyan ederler diye yazıyorum, amac evrensel yani :P

Cnm başarılar umarım iyi geçer sınavın. aslında böle kurgulamanda bi bakıma iyi sınav için pratik olur hehhe şaka tabi cnmcm aklından uzak tut diicem ama pek mümkün diil biliorum hele hele seninki bayaa yaklaştı cnm çok tekrarlıorum ama olumlu düşün gerçekten yani hoş olcak burnum bişiiciklerde olmııcak biriki gün sora bende buraya kızlar abarttııma değmemiş diiceeni düşün yerimseniben ve sınavın bittikten sora gez toz bayaa aklına gelmesin çok sora ürkebilirsin.

valla eger rahatlayacaksan ben olmasam da yazmam canım sadece okumakla yetinirim :) ama ben buraya cogu zaman sırf reha beyin ismi forumda bas taraflarda dursun da insanlar görüp belki fikir beyan ederler diye yazıyorum, amac evrensel yani :P
zaten estetik sayfasında ogörüş bildircek insan bildirrirr illa görmesine gerek yokk arar bulur yorma kendinii:)şaka takılıorum canım çok korktuğunu biliorum anlıorum seni ama korkmana gerek yok ilk ameliyatlar genelde çok kolay olurr rahatla biraz.sadece senin açındanda endişeldiğim bir an için .ben genelde çok şanssımdır ve neyi övsem istesem sonradan pişman olurum sanki herkes benim gibi die düşündüğümden yazdım.inan çok isitorum burunun güzel olmasını.bilinçli hastalar zaten mennun olur herzamn :)

Cnm başarılar umarım iyi geçer sınavın. aslında böle kurgulamanda bi bakıma iyi sınav için pratik olur hehhe şaka tabi cnmcm aklından uzak tut diicem ama pek mümkün diil biliorum hele hele seninki bayaa yaklaştı cnm çok tekrarlıorum ama olumlu düşün gerçekten yani hoş olcak burnum bişiiciklerde olmııcak biriki gün sora bende buraya kızlar abarttııma değmemiş diiceeni düşün yerimseniben ve sınavın bittikten sora gez toz bayaa aklına gelmesin çok sora ürkebilirsin.

tesekkurler canm insallah iyi gecer, sen girecek miydin buna? aslında özellikle idare ve idari yargı okurken baya pratik oldu özellikle de tam yargı davalarında :D :roflol: ehueh, ama insan yüzünü degistirecegi icin tereddütlü oluyor, tek ben degilimdir heralde bu kadar abartan olayıı yaa, sonucta kötü olursa allah korusun, dönüsü yok yanii

zaten estetik sayfasında ogörüş bildircek insan bildirrirr illa görmesine gerek yokk arar bulur yorma kendinii:)şaka takılıorum canım çok korktuğunu biliorum anlıorum seni ama korkmana gerek yok ilk ameliyatlar genelde çok kolay olurr rahatla biraz.sadece senin açındanda endişeldiğim bir an için .ben genelde çok şanssımdır ve neyi övsem istesem sonradan pişman olurum sanki herkes benim gibi die düşündüğümden yazdım.inan çok isitorum burunun güzel olmasını.bilinçli hastalar zaten mennun olur herzamn :)

cnm aslında ben bu aralar cok gerginim yani bu sırf ameliyatla alakalı da degil o nedenle buraya yazıp, burada yazan kisileri okuyunca rahatlıyorum ondan ileri geliyor, zaten buraya yazan cok fazla kisi yok yani bir elin parmakları kadar sadece, iste biz de burada konusup rahatlıyoruz, burası da bir forum olduguna göre burayı isgal etmiyorum sonucta, ama bundan sonra daha az yazarım merak etme yerimseniben bir ameliyattan önce bir de sonra :D

pakten, siz çıktınız değil mi ben çıktıktan sonra?? benim de alnımm şiştii baya ama süreklii buz koyuyorumm indii alnımın şişi ama gözlerimm morardıı birazz.. benimm nadiren burnumm açılıo, nefes alabiliorumm ama sonra tıkanıoo hemen.. deniz suyunu sıkmaya başladın mı sen burnuna??

Evet sadece lipo hastasi kaldi bizde 9.30 gibi ayrildik AMA ben bi ara cikmadan narkozdan dolayi heralde 8-9 arasi kotu oldum hic cikmaya gucum yoktu AMA acildim sonra hemsire by igne yapti. Deniz suyunu da acilsin diye sIKmaya basladim bugun ogleden sonra zaten sol taraf kapali daha sagdan nefes almaya basladim yeni yeni..sen de cekinme sarsmadan cekmeye calis..usulca Ama benim
anlim feci hakikaten cook sisti sabaha ins biraz iner morarmaya degil ona takiliyorum.. AMA genel durum fena degil biraz sizlanma var bide dikisler aciyo neyse baya uzattim, t

heee sen kpds mi diosun ben yüksek lisans zannettim yok cnm girmiorum. Heheheh allahım umarım dava gerekicek bi durum olmaz duaya da bakar mısın yalnız . Cnmcm abartma konusunda ben senden beterim yaa hadi sen ameliat oldun olcan heycanın doğalda bana nooluyo henüz hiçbişii belli diil dahası vazgeçtim sayılır.

heee sen kpds mi diosun ben yüksek lisans zannettim yok cnm girmiorum. Heheheh allahım umarım dava gerekicek bi durum olmaz duaya da bakar mısın yalnız . Cnmcm abartma konusunda ben senden beterim yaa hadi sen ameliat oldun olcan heycanın doğalda bana nooluyo henüz hiçbişii belli diil dahası vazgeçtim sayılır.

ama yani hic daha önce ameliyat olmadık ki insan korkuyor yani, simdi diger topiklerden birinde okudum, birinin arkadası estetik ameliyat olurken aldıgı narkoz sonucu bitkisel yasama girmiss :1shok: ayy töbe töbe Allah'ımm sen koru yarabbimm yaa, insan korkuyor napimm :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm aslında ben bu aralar cok gerginim yani bu sırf ameliyatla alakalı da degil o nedenle buraya yazıp, burada yazan kisileri okuyunca rahatlıyorum ondan ileri geliyor, zaten buraya yazan cok fazla kisi yok yani bir elin parmakları kadar sadece, iste biz de burada konusup rahatlıyoruz, burası da bir forum olduguna göre burayı isgal etmiyorum sonucta, ama bundan sonra daha az yazarım merak etme yerimseniben bir ameliyattan önce bir de sonra :D

olurmu seni sürekli orumda görmek güzel:).ameliyattan korkma.ameliyatına yakın sana bişey derim onu aklına getir bende çok işe yaramıştı.umarım herşyee gönlüce olurrr

olurmu seni sürekli forumda görmek güzel:).ameliyattan korkma.ameliyatına yakın sana bişey derim onu aklına getir bende çok işe yaramıştı.umarım herşyee gönlüce olurrr

tsk ederm canm a.s. sen kime oldun ameliyatını bu arada, memnun musun?

hee tamam tamam of allahım yaaaa :roflol: uçmuşum ben yaa bu rezilliimi anlatıcam herkese .. cnm bende okudum onu bende bi kere eskiden bi gazetede okumuştum iki kardeşten biri yaptırıo çok güzel oluo dier kardeşte yaptırmya gidio masada kalıo. Çok üzücü ama bu her ameliyatta söz konusu çok az ihtimal ama ihtimal işte. Bu açıdan bakılırsa hiç ameliyat olunamaz zaten öle düşün. Allah korusun gerçektende bende ilk okuyunca korktum çünkü msj pozitif başlayıp böle ilerleyince şok oldum

Back