freetu reha bey bana hiç saat vermedi.zaten öğleden önce muayene öğleden sonrada ameliyatlara gidiyor zannedersem.ne görüşmede nede kontrollerde saat almadım .sadece sabah periodunda gel dedi bana.zaten oraya gidip sekretere adını yazdırıyorsun sırayla çagırıyorlar.ama sen emin olmak için istersen sekreterini bi ara canım
şimdi aradım kendısı amelıyetta ımıs.sekreter benden alınmadıgı ıcın randevu ben bırsey dıyemem reha bey ne demısse oyledır dedı.sımdı soyledıgın dogru olabılır.sanırım vermedı.sabahtan gıdecegım.yanlız bu ılk gorusmemız degıl.amelıyat oncesı oluyor.150 vermem gerekırmı?yanı ucretlımı olucak gene
tabi görüşme sonrası paylaşırım son durumu, ama açıkçası kafamda hiç soru yok, yani kararlıyım, reha beye de çok güveniyorum en başta tabii.. o nedenle ben direk en erken ameliyat tarihini almaya gidiyorum, sorarsa fikir beyan ederim yani en azından kafamda ne oldugunu paylaşırım, olmazsa o da önemli değil, uzun süre bu soru işaretleriyle bir sürü randevu aldım farklı farklı isimlerden hep bişi vardı ve emin değildim, hep araştırdım, okudum rahat bi kitap özeti çıkar toparladığım bilgilerden ama artık hiç takılmıyorum yani çok eminim o yüzden kafam rahat bi şekilde muayeneye gidiyorum, beklediğim arihi de alabilirsem hayırlısıyla ameliyat da olup biter, bakalım hep beraber paylaşarak öğreneceğiz bu durumu..
ya sımdı ebru_ebru yazını okudum.eger amelıyattan bır gun once tahlıl ıstemısse benım amelıyat salıya kayabılır.annemede oye demıs 6 yada 7(sanırım bu nedenle).
Merhaba arkadaşlar. Ben de reha beye 22 nisan da burun ameliyatı olacağım. Şimdiden çok heyecanlıyım. Benim 2 arkadaşım reha beye ameliyat olmuştu ve ikisinin de burnu gerçekten çok başarılı ve güzel. freetu sanırım sen benden daha önce ameliyat olacaksın, deneyimlerini paylaşırsan çok sewinirim. Çünkü dediğim gibi daha 1 ay olmasına we çok istememe rağmen gerçekten çok heyecanlıyım.İnşallah hepimizin ki istediğimiz gibi olur. :)
Merhaba arkadaşlar. Ben de reha beye 22 nisan da burun ameliyatı olacağım. Şimdiden çok heyecanlıyım. Benim 2 arkadaşım reha beye ameliyat olmuştu ve ikisinin de burnu gerçekten çok başarılı ve güzel. freetu sanırım sen benden daha önce ameliyat olacaksın, deneyimlerini paylaşırsan çok sewinirim. Çünkü dediğim gibi daha 1 ay olmasına we çok istememe rağmen gerçekten çok heyecanlıyım.İnşallah hepimizin ki istediğimiz gibi olur. :)
canım ya sana bısey sorucam.kafam karıstı.ben yaklasık subat bası reha beyle gorusmustum bana ıyıce dusun karar ver ve oyle ara randevu vereyım demıstı.ben dusundum ve aradım.yanlız o an ulasamadım evden aramıstım.anneme reha bey ararsa konus gun ıste demıstım.ben cıktım reha bey aramıs ve emınmı demıs annem evet ama bız nısanın ılk haftası ıstıyoruz seklınde demıs.annemın demsı 2 sınde on gorusme yaparız hanı neyı nasıl yapıcaz.6 sıda amelıyt.olarak randevu aldım. bu persembe gıdecegım ama saat vermemıs.anneme emınmısın dıye sordugumda 2 sınde gorusuruz dedı dıyor. adımı not aldıgına gore saatte vermesı gerk dımı.sana saat verdımı.yoksa kendısını arıyacagım.
şimdi aradım kendısı amelıyetta ımıs.sekreter benden alınmadıgı ıcın randevu ben bırsey dıyemem reha bey ne demısse oyledır dedı.sımdı soyledıgın dogru olabılır.sanırım vermedı.sabahtan gıdecegım.yanlız bu ılk gorusmemız degıl.amelıyat oncesı oluyor.150 vermem gerekırmı?yanı ucretlımı olucak gene
Arkadaslar amleiyat sonrasi max kac gun rapor aliniyor bilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?