Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebru ameliyattan 15 gün sonra o kadar sorun olmaz sınavda bence,için rahat olsun yani..
Bı tanedır reha hoca bıtane :)
Reha beye burun ameliyat olan arkadaslardan boyle guzel yorumlar cok guzel cunku bende kendisine ameliyat olmayi dusunuyorum ancak Hifzi beyle reha bey arasinda kaldim. Fikirlerinizi alirsam cok memnun olurum.
Bazen dusunuyorum acaba reha beyin bu kadar tercih ediliyor olmasi diger ozeldekilere gore fiyatinin daha uygun olmasi mi
yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar...[/
ben kendi adıma konuşursam fiyat benim için okadar önemli değildi.nedense reha beyin adını duyar duymaz bu benim doktorum olmalı dedim.amaben kocaelinde oturdugum için uzaklığı düşündüm.ankaraya her seferinde git gel zpr olucak dedim ve istanbulda çok iyi bir doktordan randevu alıp ona ameliyat olıyım dedim.doktorla görüştükten sonra arkadaslar bir türlü içime sinmedi.aklımda hep reha bey vardı ve hiç bir şekilde üşenmeden kalkıp ankaraya gittim iyiki de gitmişim.fiyat istanbuldaki doktorun masrafınıda gecti inanın.git geller bana daha pahalıya patladı ama hiç de pişman degılım.ve istanbuldaki doktor bana tasarım yapmıştı.şimdi reha beyin tasarımsız yaptıgı burnuma bakıyorumda iyiki ona olmuşum diyorum.umarım yazdıklarım size ufakta olsa bir fikir vermiştir
Reha beye burun ameliyat olan arkadaslardan boyle guzel yorumlar cok guzel cunku bende kendisine ameliyat olmayi dusunuyorum ancak Hifzi beyle reha bey arasinda kaldim. Fikirlerinizi alirsam cok memnun olurum.
Bazen dusunuyorum acaba reha beyin bu kadar tercih ediliyor olmasi diger ozeldekilere gore fiyatinin daha uygun olmasi mi
yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar...
Yorumlar icin tesekkurler arkadaslar biraz daha icim rahatladi. bu hafta kendisiyle gorusmem var. Sanirim kesin karari gorusmeden sonra verecegim. bu ay icinde de ameliyat olmak istiyorum. Insallah hepimizin gonlune gore olur.
ben de reha beyi secerken maddi boyutunu hic düsünmedim, hatta ben fiyat sormayı bile unutmusum en son kendisi hatırlattı su kadara mal olur diye, unuttugumuzu anladı :) ben reha beye fiyat hic düsünmeden karar verdim, insallah sonucu da güzel olur... reha beyde cok farklı bir sey var, insan ona acayip güveniyor ama beni ayrıca etkileyen bir nokta da devlet hastanesi olması. cünkü klinikler nedense bana cok soguk ve itici geliyor. bir sorun olsa müdahale edilemeyecekmis gibi bir his. o nedenle de kendisinden baska hic bir doktorla görüsmedim...insallah allah pisman ettirtmez :)
arkadaslar haftaya amelıyat oncesı gorusmem var ama ben genede dayanamadım merak edıyorum sızın gozlemlerınızı ogrenmek ıstedım.burun yamuklugu duzeltılırken burun delıklerındekı orantısızlıkta oncekıne gore bıraz duzelıyormu yoksa aynımı kalıyor benım burnumda yamukluk var ve bana gore burun delıklerımde aynı hızada degıl gıbı gelıyor.ufak bır kaldırmada bu orantısızlık daha barız olacak hıssım var.sızın cevrenızde gordugunuz burunlarda bu dıkkatınızı hıc cektımı.nasıl olmus.ya bu ara ayna karsındayımda:1rolleyes:sanırım bu saatten sonra ınsan çok ıncelıyor =S =)
ebrucum merhaba,
ben de reha hocayı cok arastrdım ve ona ameliyat olmyı düşünüyorum. sen ne zaman olucaksın... olmuş insanlarla görüşmek insanı rahatlatıyor.. eger yakın zamanda olucaksan amelıyatından sonra mutlaka görüşmek isterim.. senin içinde sakıncası olmazsa..
canım cok saol ya.offff zaman kısaldıkca olmadık seylerı kafaya ınsan takmaya baslıyor.ıncelemeye baslıyor.bu ayna konusundada haklısın.3 aya kadar burun seklı tam kesınlesmıyor.bunu bılıyorum ama aynayı ıyı hatırlattın:1rolleyes: